Yılbaşı hediyeleri burda

evet bizim de hediyemiz geldi demiştim
piroşcum yine saolsun zevkini konuşturmuş
gerçekten çok beğendim tatlım
kesene bereket
en kısa zamanda Duru nun da üzerinde bir resimle eklerim

çorabımız
çok beğendim bir çorap tutkunu olarak
böle bir çorabımız yoktu :))

vee bu da :)))

Son düzenleme:
evet canım yarının yemegııı
ooo cok guzel hedıyenız gule gule kullansınn Duru kızımız :) Pirosmun elıne saglıkk

ayyy cidden çok güzelmiş hele donun harika canım güle güle kullanın ailecek:))
kesene bereket piroşum

Hilalciğim,Lavişim,Asorticim,Darilgenim çok çok güzel hediyeleriniz bayıldım valla alanlarında kesesine bereket canım.

Darilgencim sen telinimi değiştirdin tatlım.Hediyeleri eklemeden önce aradım telefon kullanılmamaktadır diyo.Ayrıca bugün gene denedim yine aynı sonuç buraya yazdım ama fazla girmediğin için görmedin sanırım.

Ayrıca pirayecim hakikaten zevkli hatınmuşsun bu elbiseye bayıldım nereden aldın

lelalcim cicilerinizi güle güle giyin gerçekten çok zevkli hatunmuş piroşcum kesesine bereket..

Hilalciğim
Lavişim
Asorticim
Darilgenim
Lelalim
cicileriniz çok güzel..güle güle güzel günlerde giyiniz...

tek tek fotolar ve zevkle alınan hedıyeler harıka
donlara soylenecek soz yok zaten

cıtosun umarım hedıyelerınız elınıze ulasmıstır canım
ecemım bugun yarın gelır sanırım hedıyen beklıyoruz merakla

lelalcim duru nun hediyeleri süper olmuş piroşumun kesesine bereket

senin don da bir harika bayıldım valla iyi günlerde pardon iyi gecelerde giy kaydirigubbakcemile3

beğenmenize çok sevindim kızlaropuyorumnanaktan

dilekçim bana yakın CıOE diye bir mağaza var ordan aldım çok güzel şeyler var piroşa da alıyorum hep ordan,netçen kız oğlunadamı alcan elbiseden:))

lelalcim inş.tam üstünüze göre olur cicileriniz çok tereddüt ettim çünkü alırken olurmu olmazmı diye,ayrıca beğendiğinize çok sevindim tatlım güle güle giyin:))

lelalcim ben görmüştüm önceden duru kızımızın hediyesini ,fikir alışverişi yapmıştık piraye ile ,gerçekten bende çok beğendim ,güle güle giysin kızımız ,donunu da güle güle kullan :)

çok teşekkür ederiz kızlar
valla piroş tam benim tarzım o yüzden çok beğendim
içinin badisi bile hazır oldu yani süper oturdu :))

henüz giydiremedim cimcimeye
bu akşam denices bakalım nasıl olacak küçük hanım
ama bence olur sorun olacağını sanmam

ee iki zevkli hatun yan yana gelince ortaya böle birşey çıkması çok normal

kız lelal donun konuşuyo valla adamın aklı uççak bununla piroşum çok zevkli hatunsun valla ee kızındanda belli seni en zevkli kk bayanı seçtim kendi çapımda

siyahın yeri ayrı iç çamaşırında
lelalciğim güle güle giy sexy donunu
piraye de zevkli hatun zaten piroşun kıyafetlerinden belli kesene bereket canım

Hee hee oğluşuma alıcam sevgilisine hediye edicek :) Canım valla bende bitanede kız var bilmiyon mu??:))

harbi ya don çookgüseeel bende bulursam aliim bi tane bayıldımm zaten nhep siyahı tercih ederim çamaşırlarımda
bu tarz var ama bu çok cezbetti benüüü

varya döktürmüş dünürüm , bayıldım elbise süper tam bizim renkler , kırmızı siyah.. canım ya süper zevklisin gerçekten , bak dünürüm diye demiyorum ama en çok bu elbiseyi beğendim ben:))

dona hiçbişi demiyom , çok seksi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…