Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lelalcim ben görmüştüm önceden duru kızımızın hediyesini ,fikir alışverişi yapmıştık piraye ile ,gerçekten bende çok beğendim ,güle güle giysin kızımız ,donunu da güle güle kullan :)
kız lelal donun konuşuyo valla adamın aklı uççak bununla piroşum çok zevkli hatunsun valla ee kızındanda belli seni en zevkli kk bayanı seçtim kendi çapımda
siyahın yeri ayrı iç çamaşırında
lelalciğim güle güle giy sexy donunu
piraye de zevkli hatun zaten piroşun kıyafetlerinden belli kesene bereket canım
harbi ya don çookgüseeel bende bulursam aliim bi tane bayıldımm zaten nhep siyahı tercih ederim çamaşırlarımda
bu tarz var ama bu çok cezbetti benüüü
Lelalim harbiden Piroş çok zevkliymiş.Tontişinde sen de güle güle kullanın...
varya döktürmüş dünürüm , bayıldım elbise süper tam bizim renkler , kırmızı siyah.. canım ya süper zevklisin gerçekten , bak dünürüm diye demiyorum ama en çok bu elbiseyi beğendim ben:))
dona hiçbişi demiyom , çok seksi :)))
hee anladım güzelmiş valla ama iç çamaşırlarıda pek seksü aramızda kalsınyerimsenibenyerimsenibendaha öncede çekilş yaptığımızda sadece bebeklerimizehediye almıştık.bu kez annelere de alallım o da kırmızı yılbaşı donu olsun dedikkaydirigubbakcemile3.kimimiz başka renkler kimizi kırmızı sipariş ettik birbirimize.sebebi bu yani şeker yerimseniben
miniğim hediyen elime ulaştı çok beğendim canım.Dona bayıldım valla.en kısa zamanda ekliycem resmini...çok teşekkür ederim kesene bereket.
melekim gönderdim hedayeni canuum