Yılbaşı hediyeleri burda

anammmm kızlar valla dokturmussunuz hedayeler donlar masallah herkesın ellerıne saglık.
pırayem cok zevklıymıssın kız bıttım valla.lelalım donun supermıs bayıldım yane.gule gule gıy cnm...

lelalcim ben görmüştüm önceden duru kızımızın hediyesini ,fikir alışverişi yapmıştık piraye ile ,gerçekten bende çok beğendim ,güle güle giysin kızımız ,donunu da güle güle kullan :)

kuşummmopuyorumnanaktan

kız lelal donun konuşuyo valla adamın aklı uççak bununla piroşum çok zevkli hatunsun valla ee kızındanda belli seni en zevkli kk bayanı seçtim kendi çapımda

siyahın yeri ayrı iç çamaşırında
lelalciğim güle güle giy sexy donunu
piraye de zevkli hatun zaten piroşun kıyafetlerinden belli kesene bereket canım

teşekkür ederim canlarımmmopuyorumnanaktan

harbi ya don çookgüseeel bende bulursam aliim bi tane bayıldımm zaten nhep siyahı tercih ederim çamaşırlarımda
bu tarz var ama bu çok cezbetti benüüü

gönderiyim sanada cnm beğendiysena.s

Lelalim harbiden Piroş çok zevkliymiş.Tontişinde sen de güle güle kullanın...

varya döktürmüş dünürüm , bayıldım elbise süper tam bizim renkler , kırmızı siyah.. canım ya süper zevklisin gerçekten , bak dünürüm diye demiyorum ama en çok bu elbiseyi beğendim ben:))

dona hiçbişi demiyom , çok seksi :)))

teşekkür ederim sevgili dünürüm ve yasminim:))
donu mor alcaktım aslında ama yılbaşı münasebetiyle heryer kırmızı don:)) bende böyle aldım
yağmurum teşekkür ederim

daha öncede çekilş yaptığımızda sadece bebeklerimizehediye almıştık.bu kez annelere de alallım o da kırmızı yılbaşı donu olsun dedikkaydirigubbakcemile3.kimimiz başka renkler kimizi kırmızı sipariş ettik birbirimize.sebebi bu yani şeker yerimseniben
hee anladım güzelmiş valla ama iç çamaşırlarıda pek seksü aramızda kalsınyerimsenibenyerimseniben

lelelcim güle güle kullan hediyeni çok zevkli seçim pirayecim çok zevklisin valla piroşu giydirmenden biliyoruz sendende böylesi beklenirdi zaten kesene bereket

bu arada bizim hediyemizde gelmedi daha seda geçen hafta aldım yolluycam demişti ama geri filan mı döndü acaba merak ettim

çok teşekkür ederim kızlarr yorumlarınız için
ee bizim gelin aldı ne de olsa :)

valla piroşla zevklerimiz çok örtüşüyor
ben beğenip alsam bu kadar olurdu o kadar içime sindi yani
tatlım tekrar kesene bereket
daha güzelleri sizinde olsun

donumu ise yılbaşı gecesine saklıyorum
o akşam giyicem
belki bu sene şanşlı gelir de donanırım tüm yıl boyunca :))

miniğim hediyen elime ulaştı çok beğendim canım.Dona bayıldım valla.en kısa zamanda ekliycem resmini...çok teşekkür ederim kesene bereket.

lelal ya duruya çok yakışacak kesin elbisesiii piroşum kesene berekt canım
yalnız ben en çok iç çamaşırına bittim ne kadar sexsüü:)

biz de almadık daha hediyemizi asortikimle de haberleşemedik gönderdi de ulaşmadımı acaba yoksa daha göndermedimi :uhm:

selam kızlar resimleri anca koyabildim aslında çarşamba elimdeydi hediyelerimiz..
bunlar oğluşlarımın cicileri..

minibayramlk166.jpg

buda benim donum:kedi:
minibayramlk167.jpg

ıcırcım birkez daha çok teşekkür ediyoruz çok beğendik hediyelerimizi..kesenize bereket..

melekim gönderdim hedayeni canuum

sağol canımcım heyecanla ve de merakla bekliyoruz opuyorumnanaktan

nazlımeleğim çok güzelmiş cicileriniz hepinizin de hepiniz güle güle giyin ana ve oğullar olarak
ıcırcığımında kesesine bereket zevkli seçim yapmış

aa canım eklemıssın
gule gule kullanın donunda ışıl ışıl cıkmıs ıyı gecelerde kullannn :))))

X