Yılbaşı hediyeleri burda

ne kadar güzel hediyeler gelmiş buraya herbirine bayıldım alanların kesesine bereket bebişlerde güle güle giysinler

hedıyeler cok guzel alanların elıne saglık keselerıne bereket

nazlıcım dun kargoya verdım canım hedıyenızı bugun gelmesı lazım

bizim hediyelerimizde geldi kazak etek ve donumuzzzopuyorumnanaktan

veee bu da donumuzzz çitoscum hepsi çok güzel kesene bereketŞeniz

ooovvv eylülüm harika olmuş çok yakışmış cicileri kızıma maşallah çitoscuğumun da kesesine bereket

donun da ayrı bir güzel tabi ona ne hacet zemuszemus

maşallah asorticim kocaman olmuş eylül..
çokta şeker..
kırmızı eteğine bayıldım..
güle güle giyin..

asortie güle güle kullanın canım cicilerinizi çok yakışmış eylüleee
sende güle güle giy bebek:)

Asorti çok yakışmış küçük hanıfendime.Nasıl büyümüş maşallah.Buluşmada mama sandalyesinde erik yerken hatırlıyodum.Şimdi resmen fıstık gibi bi kız olmuş.Donun da hoşmuş.Güle güle giyinin.Çitosumun kesesine bereket..

asorti eylülün cicileri çok güzel olmuş..ve arkadaşlara katılıyorum kuzucuk çok büyümüş maşallah..
senin donunada diyecek yok yani:))güle güle giyin inşallah..

ayy teşekr ederim bebişlerim dona bende bittim valla giyerken çitosu hatırlamadan edemicemm
hele yılbaşı gecesiii:jeyyar:

kızlar hediyelerin hepsi çok güzel
gönlünüze kesenize bereket
güle güle kullanın

bizimde hediyemiz geldi
piroşcum çok teşekkür ederim tatlım çok güzel
kesene bereket
akşam ben de resim çekip ekleerim buraya

asortim hediyelerinizi güle güle giyin ana kız..:KK70:
ıcırcım bizim hediyelerimizde geldi çok beğendik teşekkür ederiz...
bugün annemle gezmeye gidiyorduk eşim bırakıcaktı onlar önden indi bende toparlanıp indimki eşim bişeyler imzalıyor kargo görevlisini görünce anladım hediyelerimiz gelmiş dedim yani 5-10 dk geç gelse bulamıyacaklardı tekrar geleceklerdi iyi denk geldi:KK70:
sen en geç çarşama elinde olur deyince bende bugün gelir , biz çıkmadan gelse diyordum iyi oldu..
oğluşlarımın cicilerini ve kendi donumu gerçekten çok beğendim kesene bereket ıcırcım..
resimleri gece çekebilirsem koyarım olmazsa yarın artık.. şimdi oğlanlar rahat vermez sadece haber vereyim dedim..

kızlr hepiniz güle güle kullanında ben bu iç çamaşırları anlamadım özel bi sebebimi var herkes don göndermiş birbirlerine vede çok zeklisiniz donlar harika :):)

kızlr hepiniz güle güle kullanında ben bu iç çamaşırları anlamadım özel bi sebebimi var herkes don göndermiş birbirlerine vede çok zeklisiniz donlar harika :):)

daha öncede çekilş yaptığımızda sadece bebeklerimizehediye almıştık.bu kez annelere de alallım o da kırmızı yılbaşı donu olsun dedikkaydirigubbakcemile3.kimimiz başka renkler kimizi kırmızı sipariş ettik birbirimize.sebebi bu yani şeker yerimseniben

aa canım cok sevındımm:)) bugun yanı dun hıc gıremedım hep hata verdı sıte ıyı gunlerde kullanın canımcım bende eylulu yatırdm yemegımı yaptım geldım ama herhalde kımsecıkler yok ııı geceler :)))

X