Yılbaşı hediyeleri burda

inşallah olmuştur...
getattachment81b.jpg

bi yerinde durmadıki şöyle adam gibi bi foto çekiyim...fırıl fırıl bi oraya bi buraya koşturdu durdu..
bunları bile zor çektim..artık idare edin arkadaşlar..

bizden şimdilik bu kadar..toka ve kilotumuzun resminide en kısa zamanda çekip ekliyeceğim..
mysever tekrar tekrar teşekkür ederim canım..kesene bereket:)))

hilalcim bayıldım bıdığa, cicilerinizde çok güzel özellikle yelek bir harika güle güle kullanın canım, mysever seninde emeğine sağlık canım, kesene bereket

Aysuya bak ya nasıl da şeker yalnız annesi biraz göbüşlü olduğumuz için yeleğimiz olmamış ama çok şirin çokkk
mysever zevkli bayandır biliriz duruyu çok tatlı giydiriyorrr kesene bereket canımmm
ya acaba seyra hediyemizi aldı mı yaa içime sinen bişey bulamadım bu sefer hiçbişye yok burda ya trabzona da gidemedim:KK43: neyse bu sfer böyle oldu napalımm

evet lavinya birazcık göbüşümüz var malesef..bu nedenle kıyafetlerini biraz büyük alıyorum..
cicilerimizi gerçekten çok begendik.keşke biraz büyük olsaydı uzun bir süre giyerdi kızım..ama olsun..arkadaşımın kesesine bereket:)))

Oy oy oy dünya güzeli gelinime nasıl yakışmış cicileri...Maşallah tontişime.Güle güle giysin fıstığım. Hilalim en yakın zamanda bekliyoruz seninkini:) Bu arada ben o yelekten bulursam alırım tontişime, marka neydi:)) Mysevercimin kesesine bereket...

X