Yılbaşı hediyeleri burda

HILLACIM YELEK COK GUZEL OLMUS aysuya gobusunu yerım ben onun myseverın elıne saglık gule gule kullanın donunun fotosunuda beklıyorum:)

tekrar teşekkürler nazlımeleğim kesene bereket canım
yalnız tülotları iyi görün diye kocaman kocaman koydummm:)

hilalcim maşşallah aysuya çok tatlı olmuş ,ama tontişin yeleği kapanmamış :) myseverin kesesine bereket ellerine sağlık ..
laviş yağmurun cicileride çok güzel senin külotlarında öyle ,nazlıcım yine zevkini gösterdi ,ellerine sağlık kesene bereket canım..

Bizim de hediyelerimiz bugün geldi, Hilalcim çok teşekkür ederiz, çok beğendik, çok zevkli hatunmuşsun.Ateşe de çok yakıştı cicileri, resim eklemeye çalışıyorum bakalım yapabilecek miyim.

Son düzenleme:
oyuncağımızıda söylemeyi unutmuşum, elinden hiç bırakmıyor.tekrar teşekkürler Hilal Aysu'yla seni öpüyoruz
[

Son düzenleme:
bütün hediyeler çok güzel kesenize bereket anneler ve bebişleri iyi günlerde giysinler
aysunun tombik göbüşünü de ısırırım ayriyeten

hilal laviş darilgen güle güle giyin cicilerinizi...
lavişcim beğenmenize çok sevindim canım.. kızlar sizde donlarınızı güle güle iyi günlerde gecelerde giyin..:jeyyar:

Lavişim, Darilgenciğim hediyeleriniz çok güzel.Yavrular güle güle giysin.Tülotlarınız da totonuzda paralansın, çok güzel.Hilalim, Nazlımeleğim kesenize bereket.Bu arada Anılında Ateşin elindekine benzer oyuncağı var ve çok seviyo.Dünürüm çok zevkli çoook..

güle güle kullansın ateş eby cicilerini kesene bereket hilalcimmmm
ateşin oyuncağından cuma günü bende aldım kızıma bimden oda çok beğendii dönüyor bizim oyuncağımızzz

hilalcim bende çok begenerek aldım hatta duruyada aldım aynısından ilkin bir büyüğünü aldım içindeki badisi çok büyük yeleği tamdı kötü duruyodu ordaki kızda yeleğin modeli önü açık şekilde badinin simleri gözükmez kapatırsan bir küçüğünü al dedi bende öle yaptım ama ne biliim keşke bi büyüğünü alsaydım zaten eşim hep der durunun alışverişi için sana para vermiycem berarber alalım daha ii çünkü nerde küçücük tam üstüne göre seyler sen onu alıyosun biraz buyuk alda daha uzun süre giysin der bende illa tan üstüne göre alırım malesef :KK43: hüle hüle kullanın cnm

Hilalciğim ve Aysucuğum

Lavişciğim Ve yağmurcuğum

Darilgenciğim ve Ateşciğim

ciicilerinizi güle güle kullanın.Alanların da keselerine bereket

darilgen hediyelerinizi beğenmenize çoookkk sevindim canım..güle güle iyi günlerde giyin inşallah..
oyuncağın içine pil koymayı unutmuşum..gönderdikten sonra hatırladım:KK43:((kusura bakma lütfen..
bu arada aynı oyuncaktan aysununda var ve oda çok severek oynuyor..bu nedenle ateşede aynısından almıştım..öpüyorum seni ve ateşi:)))

lavinya seninde yağmurunda cicileri çok güzel..sizde güle güle iyi günlerde giyin..Nazlımeleğin kesesine bereket:)))

X