Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hilalcim maşşallah aysuya çok tatlı olmuş ,ama tontişin yeleği kapanmamış :) myseverin kesesine bereket ellerine sağlık .. laviş yağmurun cicileride çok güzel senin külotlarında öyle ,nazlıcım yine zevkini gösterdi ,ellerine sağlık kesene bereket canım..
Bizim de hediyelerimiz bugün geldi, Hilalcim çok teşekkür ederiz, çok beğendik, çok zevkli hatunmuşsun.Ateşe de çok yakıştı cicileri, resim eklemeye çalışıyorum bakalım yapabilecek miyim.
Lavişim, Darilgenciğim hediyeleriniz çok güzel.Yavrular güle güle giysin.Tülotlarınız da totonuzda paralansın, çok güzel.Hilalim, Nazlımeleğim kesenize bereket.Bu arada Anılında Ateşin elindekine benzer oyuncağı var ve çok seviyo.Dünürüm çok zevkli çoook..
güle güle kullansın ateş eby cicilerini kesene bereket hilalcimmmm ateşin oyuncağından cuma günü bende aldım kızıma bimden oda çok beğendii dönüyor bizim oyuncağımızzz
hilalcim bende çok begenerek aldım hatta duruyada aldım aynısından ilkin bir büyüğünü aldım içindeki badisi çok büyük yeleği tamdı kötü duruyodu ordaki kızda yeleğin modeli önü açık şekilde badinin simleri gözükmez kapatırsan bir küçüğünü al dedi bende öle yaptım ama ne biliim keşke bi büyüğünü alsaydım zaten eşim hep der durunun alışverişi için sana para vermiycem berarber alalım daha ii çünkü nerde küçücük tam üstüne göre seyler sen onu alıyosun biraz buyuk alda daha uzun süre giysin der bende illa tan üstüne göre alırım malesef hüle hüle kullanın cnm
darilgen hediyelerinizi beğenmenize çoookkk sevindim canım..güle güle iyi günlerde giyin inşallah.. oyuncağın içine pil koymayı unutmuşum..gönderdikten sonra hatırladım((kusura bakma lütfen.. bu arada aynı oyuncaktan aysununda var ve oda çok severek oynuyor..bu nedenle ateşede aynısından almıştım..öpüyorum seni ve ateşi:)))