Yılbaşı hediyeleri burda

donum küçük çıkmış yavv

beyazmeleğim tekrar teşekkürler cnm gerçekten çok beğendim hediyelerimiziopuyorumnanaktan
piroşa giydirdim çok yakıştı tam oldu cnmcım ama foto.çekemedim piller bitti piroşta bi yerinde durmadı,eklerim bi ara

rica ederim canım piroşum güle güle giysin iyi günlerde

sen de aynı şekilde hayatım iyi gecelerde giy kaydirigubbakcemile3

Pirayecim değişik güzel bişi Piroşun hediyesi.Güle güle giysin fıstığım.Senin don harbiden küçük çıkmış.Detaylı göremedik ama sende güle güle giyin şekerim.Beyazmeleğimin de kesesine bereket..

bu arada hayatım içinde tokalarda var mıydı paketin tokada almıştım konuşurkende aklıma gelmedi koydummu koymadımmı hatırlamıyorum ama evde de yok valla koymadıysam çok üzülürüm

piroşuma çok yakışacak çok güzel bir elbise

beyazmelekcim boşuna panik yapmışsın , gayet hoş bi elbise tatlım

pirayecim güle güle giyin ana kız ,
beyazcım eline sağlık kesene bereket canım ,güzel seçim eminim piroşa çok yakışscak

sağolun kızlar fikirleriniz için çok sevindim dediim gibi bu aldığım gibi birkaç kıyafette o son günlerde geldi yoksa cidden hiç birşey yoktu ama benim de içime sindi

hepinize teşekkürler kızlar
yasmincim giyip gösteriyimmi donumu detaylıkaydirigubbakcemile3

aa beyazım tokalarda varmış cnm yaa ayy demesen atçaktım poşetle
tokalar hepsinden güzel çok ciciii cnm tokaya karşı ayrı bir zaafım vardır benim:)sağol hayatım

ya bende seyranın hediyesini gönderdim ama aceleyle içine aldığım tülodu koymadım yaa:KK43:(
off:KK43: seyracım kusura bakma hayatım ya olmazsa pazartesi alır yollarım canım ya çok üzgünüm

piroşun cicisine bayıldım, orjinal bir elbise güzel günlerde gecelerde giyinin anne kız
beyazmelekcim kesene bereket, çok güzel bir seçim

hepinize teşekkürler kızlar
yasmincim giyip gösteriyimmi donumu detaylıkaydirigubbakcemile3

aa beyazım tokalarda varmış cnm yaa ayy demesen atçaktım poşetle
tokalar hepsinden güzel çok ciciii cnm tokaya karşı ayrı bir zaafım vardır benim:)sağol hayatım

anaaa gidiyordu tokalar kaydirigubbakcemile3 neyse ucuz kurtardık zemuszemus tokalara karşı zaafını bilseydim daha da alırdım bir başka başka neyse artık güle taksın benim tatlı kızım opuyorumnanaktan

kızlar bizde aldık hediyelerimizi sağolsun remodeoscum çok zevkli erkeğe dönüştü oğlum birden:))))
donumuda beğendimtabii kesene bereket remocum
fotolar yarın güzndüz gözüyle

biz de andinacığım ile batucuğumdan hediyeyi ilk alanlardanız ama tembellikten bir resim çekemedim
kalktım bu sabah çektim

işte yağızımın çok şık hediyesi

[img=http://img8.imageshack.us/img8/8827/dscn4320v.jpg]

işte bu da benim hediyem

bu donum:asigim:

buda piroşun cicisi

bizim hediyelerimiz

cimg0715.jpg

cimg0716.jpg

Hediyeleriniz çok güzel kızlar.Güle güle giysin bebişler tabi sizde güle güle giyin :)
Remedios o çok kokoş olcan walla :))) zemuszemus

Alanlarında kesesine bereket çok güzel şeyler seçmişsiniz.kaydirigubbakcemile5

X