YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Tebrikler canım hamilesin:)

merhaba kizlar bizde 5 aydir istiyoruz adetime 12 gun var ama hala yumurtlayamadim incir kurune baslamistim ne yaziikki adet gecikmesi yapiormus kismet artik

Birde kızlar karın bölgemde çok kotü şişlik var nefes alırken bişiyler batıyo sanki acaba üşüttümmü yoksa belirtimi anlayamadım birde folic PLUS içmeye başladım doktorun tavsiyesiyle

Birde kızlar karın bölgemde çok kotü şişlik var nefes alırken bişiyler batıyo sanki acaba üşüttümmü yoksa belirtimi anlayamadım birde folic PLUS içmeye başladım doktorun tavsiyesiyle

canım sen belirti arama oluruna bırak yoksa stres yaparsın ve üzülürsün düşünmemeye calıs tatlım

Yaptırdım o da negatif çıktı halen de hastalanmadım ne oldu böyle anlamadım

canım bende ilk baslarda böyleydim...ne kadar oldu senin bebiş calısmaları ?

stres yapıyoruz,gün sayıyoruz, oldu olmadı derken adetimizi geciktirip sonunda neden olmadı deyıp üzülüyoruz..... oyuzden ben üzülsemde pek takmamaya calısıyorum.....inş bebişlerimiz gelir

günayyyyyyyyydııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlar hadi bakalım sayfamızı hareketlendırelim...... beraber yolarkadası olup bebişlerimizi beraber müjdeleyıp hamişlik yolunda ilerleyelim.....

ççççççççççççooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum bu ay olacak rabbim verirse inş...ben elimden geleni yapıcam allahım verirse hadi bakalım

Merhabalar ben uzun suredir takip ediyorum forumu aklima takilan ne varsa burdan bakiyorum artik bdnde uye olup derdimi paylasmak istedim.... 4 aylik evliyim ve 2 bucuk aydir korunmuyoruz ilk iki denemede olmadi(( cok uzuldum buyuk bi hayal kirikligi oldu ben hemen olur diye dusunuyodum simdi ise adetime bikac gun var ve sanki olacakmis gibi agrilar var inceden bu ayda uzulecem galiba biliyorum yillarca umutla bekliyenler var Allah herkesin yardimcisi olsun ben simdiden husranlardayim aglayip duruyorum valla... Olmazsa nu ay doktora gidicez bakalim hayirlisi :'(

merhaba canım hayırlı olsun daha yeni evlisin kendini üzme evliliğini tadını cıkar tatlım herseyde vardır bir hayır...zamanı var bazı seylerin.....sorma bende hemen hamiş olurum diye korundum ama 8 aydırda olmuyo bakalım hayırlısı....stres yapmamaya calıs ki hersey yoluna girsin canım

Cok tesekkur ederim canim sagol cevap verdigin icin... Stres yapmazdim ama etrafta esimin akrabalari cok sorup duruyorlar bebek varmi diye bende daha erken diyecek oluyorum yok diyorlar yasiniz geldi 28 yasindayiz ikimizde yani etraftan baski cok var daha simdiden. cok korkuyorum bu konuya taktim, kendimi rahatlatmak istiyorum ama olmuyor bende icimi bari foruma dokuyum dedim...
Insallah sende bende ve isteyen herkes bebislerimize kavusuruz....

ya da evimizin ALTIN TOPU minicik yavrum..ah ahh....

Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin....
Kızlarrr.. İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA HAMİLEYİMMMMM MÜJDESİ İLE GELİRİZ BU FORUMA(AMİNNN)

BEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYALI 3 AY OLDU VE..ARTIK YUMURTLAMA DÖNEMİNE DİKKAT EDERK ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTIRIYORUM.GÜNÜN ERKEN sAATLERİNDE DE YAPMAYA ÇALIŞSAMDA OLMUYOR EVDEN ZATEN 7.25 TE ÇIKM ZORUNDAYIM... her şeye rağmen elşmden geleni yapıyoruZ gerisini Rabbime bıraktık..iNŞALAH MEYVESİNİ GÖRÜRÜM.

Benim de adetim bitsin başlıcam çalışmalara..

Amazonn canımmmm ben de geldim buraya.. Daha yeni bir operasyondan çıktım ama korunmak da istemiyorum ben de sizin gibi hemen adet olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyorum.. Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder.. Hepimize kolaylık şans güzel temenniler ve dualar diliyorum.....

Arkadaşlar ya rahmi ters olup hamile kalan var mi doktorlar engel degil diyor gebelige ama kayinvalidemin rahmi tersmis 8 sene cocugu olmamis ameliyatla duzeltildikten sonra hamile kalmis benimde tersmis o yuzden cok panigim

Arkadaşlar ya rahmi ters olup hamile kalan var mi doktorlar engel degil diyor gebelige ama kayinvalidemin rahmi tersmis 8 sene cocugu olmamis ameliyatla duzeltildikten sonra hamile kalmis benimde tersmis o yuzden cok panigim

Ne kadar açıklayıcı olur bilemiyorum arkadaşım ama ben 3 aylık evliyim.. Pazartesi günü kürtaj oldum.. Doktorlar karından çok zor görüyordu rahmimi ve keseyi.. Doktorum bana "rahmin arkaya dönük o yüzden zor görünüyor" dedi nasıl yani dedim yani sırtına dönük biraz rahmin demişti.. Bu ters mi demek oluyor onu bilmiyorum ama yazını görünce paylaşayım dedim.. Sırta dönük ve derinde demişti rahmim için.. Eğer ters demek bu demekse gebeliğe engel değildir.. Çünkü ben hemen gebe kalabildim.. Rabbim inşallah uğraştırmaz yormaz sizi.. Hepimize tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı bir hamileliği ve bir bebeği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…