YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Selam kızlaaar:))
Biliyorum dayanması çok zor ama lütfen adetinizi 10 gün geçmeden test mest yapmayın arkadaşlar. Yumurtlama günlerinizde çalışın ve gerisini akışına bırakın. Böylece stres faktörünü de ortadan kaldırmış oluyorsunuz. Test yapsak da yapmasak da iş olacağına varıyor. Yıprandığımızla kalıyoruz. Benim 4 yaşında bir kızım var. Geçen ay da korunmayı bıraktığımız gibi hamile kaldım. Yoke rken gebelik testi yok bilmemne derken adete 2 gün kala idrarda çok çoook silik çizgiyi gördüm, hemen kan testi yaptırdım kanda da çıktı. Yeid düvele ilan ettim boş boğazlılığım yüzünden,velhasıl adetimi 10 gün geçince adet kanaması gibi kanamam başladı doktora gittim hemen ve düşük yapıyorsun adet olmuşsun dedi bana
Ben size doktorun dediklerini anlatayım, yumurtayla sperm her biraraya geldiğinde çocuk olacak diye birşey yok, hamilelik şüphesi yaşayan kadınların %80 nin adet gecikmesi sandığı aslında kromozamal bozukluk sonucu tutunamayan embiyonun adet gibi düşürülmesidir, bu çok doğaldır dedi. O yüzden akışına bırakmak lazım deli gibi her gün idrar testi yapp yapıp arızaya bağlamayalım ne olur, kendime de söylüyorum bu lafları bu arada:)
Güzel haberlere, güzel günlereee

Merhaba canım mesela benim 4,5 gün gecikti fakat bu süreden sonra adet görürsem tutunamayan embriyo mu düşmüş oluyo tabi benim hiçbir sorunum yok pko falan yok adetlerimde çok düzenli

kızlaaarrr kimse yok muuu çok sessiz topik

Bende gelim aranıza cidden bu adete sayılı zaman kala test yapmadan durmak ne kadar zormuş.Bugun zor tutdum kendımı kan testı yaptırmamak için. Daha 13 gunum var halbukı. Var demekki Allhın bır bıldıgı de ondan bekliyoruz hayırlısı.. :)

bende yeniyim ama hoşgeldin diyim sana canım 13 önceden de yaptırmayı düşünmek büyük cesaret benim geciktiği halde idrar testi yapmaya korktum zaten yaptım tek çizgi çıktı heveslenmiyorum o yüzden sanki hastalanıcak gibiyim ama olmuyor bir türlü :44::44::44::44::44::44::44:

Sende hoşgeldin madem :) Cesaret edemedim zaten zor tutdum kendımı ama bellı yanı hiç hamıle gıbı hıssetmıyorum bıtırdıgımız hafta yumurtlama gunlerımdı hıssettım hatta agrılaradn falan ama yok suan tutsa hıssederdım sanırım

Merhaba canım mesela benim 4,5 gün gecikti fakat bu süreden sonra adet görürsem tutunamayan embriyo mu düşmüş oluyo tabi benim hiçbir sorunum yok pko falan yok adetlerimde çok düzenli

Hayır tatlım hep öyledir diye birşey söylemek çok yanlış olur tabii i ama bu çok sık olur dedi dr.

AYIN 23 nden beri çalışıyoruz :) bu ay meyvesini alırız inşallah :) klomen kullandm bu ay ona güveniyorum

Umarım tatlım:)) Güzel haberlerle gelirsiz bize:)

aman maşallah dün bir velimin daha hamiş olduğunu öğrendim...aman maşallah
darısı başımma(başımıza)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 3 aydır bebek istiyorduk adetim bir gün geçince kan testi yaptırdım ve 236 çıktı doktor 4.5 haftalık hamile olduğumu söyledi ama henüz ultrasonda görünmüyor ama hala inanamıyorum sizce yanılma ihtimali var mıdır çünkü hiç bişey hissetmiyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…