- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Merhaba canım mesela benim 4,5 gün gecikti fakat bu süreden sonra adet görürsem tutunamayan embriyo mu düşmüş oluyo tabi benim hiçbir sorunum yok pko falan yok adetlerimde çok düzenli
12 gün varsa o ağrılar yumurtlama belirtisidir muhtemelen. Çalışın yani:)
inş 2014 hepimize bebişlerimizi getirir canım[/QUO
biz 3 aydır çalışıyoruz.herhangi birşey kullanmıyorum. doktora danışmadan kullanılmıyor zaten değil mi canımm
adetime 12 gün var iki gündür kasık bel ağrısı var inşallah bu ay gelir bebeğim
inş 2014 hepimize bebişlerimizi getirir canım[/QUO
biz 3 aydır çalışıyoruz.herhangi birşey kullanmıyorum. doktora danışmadan kullanılmıyor zaten değil mi canımm
BEN HASTANEDE ÇALIŞIYORUM DOKTOR ARKADAŞIM OLDUĞU İÇİN ERKEN BAŞLATTI KLOMENE NORMALDE İLK 6 AYDAN ÖNCE BAŞLATILMAZ
ya hu daha 2 ay olmus evlendiğin cnm cok acelecisin:)
Bende gelim aranıza cidden bu adete sayılı zaman kala test yapmadan durmak ne kadar zormuş.Bugun zor tutdum kendımı kan testı yaptırmamak için. Daha 13 gunum var halbukı. Var demekki Allhın bır bıldıgı de ondan bekliyoruz hayırlısı.. :)
bende yeniyim ama hoşgeldin diyim sana canım13 önceden de yaptırmayı düşünmek büyük cesaret benim geciktiği halde idrar testi yapmaya korktum zaten yaptım tek çizgi çıktı heveslenmiyorum o yüzden sanki hastalanıcak gibiyim ama olmuyor bir türlü :44::44::44::44::44::44::44:
Merhaba canım mesela benim 4,5 gün gecikti fakat bu süreden sonra adet görürsem tutunamayan embriyo mu düşmüş oluyo tabi benim hiçbir sorunum yok pko falan yok adetlerimde çok düzenli
AYIN 23 nden beri çalışıyoruz :) bu ay meyvesini alırız inşallah :) klomen kullandm bu ay ona güveniyorum
Ben bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama halen hastalanmadım offf ne oldu böyle anlamadım kızzzllar sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?