ayy bana hediye alan kişi bunları sormuş cevap veriyorum cüzdan sevmiyorum:82: gecelik olarakta beyaz yada siyah rengi seviyorum mutfak eşyalarınıda sevmyrm çünkü mutfagımın her yeri doluu haa bide gecelikte dallı güllü şeyler sevmyrm yani düz beyaz yada düz siyah olucak ayy çok beğenmiyorum her şeyi dimi bana alan kişidende özürdiliyorum ne yapıyım değişemiyorum zor beğeniyorum ama paketim düzenli olsun böle özenilsin yeter gerisi çokta önemli değil bana hediye alan kişiye şimdiden çok teşekkür edyrm ay heyecan bastı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yılbaşı güzellerinin tanıtma topiği...
- Konu Sahibi Sevgi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
ay heyecan bastı
Kızlar merhaba
Katilimden Gelen msj üzerine kendimi tanıtıyorum
* 23 yaşındayım
* 1,65 Boyundayım
* 51 Kilodayım
* Bekarım
* Başak Burcuyum
* Babetlere bayılırım ( 37 Numara giyiyorum )
* Takı olarak sadece Uzun Kolyeleri çok severim
* Makyaj malzemesi olarak sadece Far severim
* Süs eşyalarına bayılırım :82:
* Kıyafet olarak " S " Beden giyerim
* Kıyafet üzeri şal lar vazgeçilmezimdir
* Peluş Terliklere bayılırım
* Parfüm sevmem
* Değişik Şekilli çoraplara bayılırım
* Postacı şeklindeki çantalara bayılırım
* Renk olarak Lacivert , Kırmızı ve Beyaz a bayılırım
* Küçük masa üstü abajurlara bayılırım.
* Simetri hastasıyımdır.Hediyeden çok görünüşüne önem veriyorum kahretsinki o yüzden dış kutusu güzel olsun bütçeni zorlama tatlım sonuçta yarım elma gönül alma