Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yılbaşı güzellerinin tanıtma topiği...
- Konu Sahibi Sevgi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?19 yasındayım 1.68 boyum ve kilom 70 yani balık etli bir bayanım:) tişörtlerde badiler small ve medium bana uyar renk olak beyaz ve koyu maviyi çok severim koyu yeşilde favorimdir takıdan hiç hoşlanmam hatta takı hiç takmam herkesin haberi olsun yani ay bide elbiselere bayılırım diz üstü elbiselere çünkü altına çizme giyince süper oluyo aslında bir elbise hediye gelse baska hiç bişi istemem ben renkli bir bayan değilim genelde sadece beyaz ve krem rengi oje sürerim ruj olarakda dudak rengi pembe tonları sürerim hayır yani ruj muj gelcekse aklınızda kalsın off çok yüzsüzüm bu ne yaaa ayak numaram 39 topuklu ayakkabı çok giymesemde severim:) benim paketim şöyle temiz düzenli özenilir olsun yeter içindekiler çokta önemli değil ama illa alcam lütfen diyosa bana alacak kişi yukarıyı okusun yani gelelim önemli olaya hani bayanlar için gecelikler oluyo yaa böyle dize kadar askılı . beyaz yada siyah renginde hayatımda hep almak istemişimdir öle gecelik ama bir türlü alamamışımdır buda size bir ipucu ha bide göz farı filan hiç sevmem demiştim ya renki biri değilim sadelikten ve şıklıktan hoşlanırım die:) makyajım şudur benim : göz kalemi ruj bide pudra . ha bide tokadan taçtan nefret ederim küpeden yüzüktende nefret ederim inanın hiç öle şeylerim yoktur sadece bir tek altın yüzük ve altın koleymden baska takım yoktur çünkü hiç sevmem .gelelim şekerlere çikolata olarak damak antepfıstıklı tercihimdir jelibonların hepsine bayılırım
işte bu kdr ayy şimdiden çok heycanlandım
işte bu kdr ayy şimdiden çok heycanlandım
Son düzenleme:
slm kızlar bende tanıtayım kendimi:78::78:
21 yaşında, bekar , 165 boyunda 52 kilo kumral M beden giyen kendi çapında hem spor hem klasik takılan dışardan hanım hanımcık görünen aslında içinde çılgın bi genç kız olan başak burcu bi gacıyım...
hediyeye bayılırım maddi değeri önemli deil beni sevindirmesi yiter ( ama özenle hazırlanması dahada mutlu eder)
saat dışında pek takı kullanmam makyaj olarakda kalem ve allık kullanırım..en sevdiğim renkler siyah ve uçuk pembe ...ayak numaram 38...çanta ve cüzdansever...bandana ve taç takan şekerli ve çiçeksi kokuları seven biriyim...her genç kızı sevindiren hediyeler benide sevindirir...benden bu kadar:87: yarışmacı arkadaşlara başarılar
21 yaşında, bekar , 165 boyunda 52 kilo kumral M beden giyen kendi çapında hem spor hem klasik takılan dışardan hanım hanımcık görünen aslında içinde çılgın bi genç kız olan başak burcu bi gacıyım...
hediyeye bayılırım maddi değeri önemli deil beni sevindirmesi yiter ( ama özenle hazırlanması dahada mutlu eder)
saat dışında pek takı kullanmam makyaj olarakda kalem ve allık kullanırım..en sevdiğim renkler siyah ve uçuk pembe ...ayak numaram 38...çanta ve cüzdansever...bandana ve taç takan şekerli ve çiçeksi kokuları seven biriyim...her genç kızı sevindiren hediyeler benide sevindirir...benden bu kadar:87: yarışmacı arkadaşlara başarılar
bu sene kendimi çok değişik tanıyorum
efendim 33 yaşında çıtır bir hatunum
şu anda kızıma 21 haftalık hamileyim
eskiden 36 beden giyerdim 53 kg idim ama hamişlikle bu beden 38 e çıktı
kokoşum makyajı süsü püsü severim kızımıda öyle yapcam inşallah
üniversitede hocayım
ayak numaram 38
çiek kokualrını hiç sevmem
gri, pembe, mor ve siyah sevdğim renklerdendir aklıma gelisrse yine yazarım nasılsa bu yılbaşı hamileyim beden falan yok
üniversitede hocayım
ayak numaram 38
gri, pembe, mor ve siyah sevdğim renklerdendir aklıma gelisrse yine yazarım nasılsa bu yılbaşı hamileyim beden falan yok
- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
- 116
bence yazılmalı yani sunu istiyorum degilde sunu severim bunu kullanırım gibi yoksa ben müzik dinlerim derim bu benim hobim ama bi müzik cd si istemem mesela
kısaca kendimizide tanıtalım demiştim:82:
çok heyecanlandım şu an hemen kendimi özetlyim ben de.
aslında gerek yok nelerden hoşlanırız hoşlanmayızz anlatmaya
hediye hediyedir her şekilde kabulümdür ama format gereği
anlatmak durumundayım
24 yaşında körpecik bir öğretmenim
boyum 1.60 (sadece 1.60 :)) kilom 50.
genelde m bedenler giyerim ama armut tipinde olduğumdan altım üstümden geniştir
ayakkabı numerom 36 . klasik de giyerim spor da her bişey olur ama ayakkabı işine girmeyin limit yüksek olurr kıyamam.
bir kadını kadın yapan her şeyi çok severim.makyaj malzemesinde renk ayırt etmem, ürün ossun çamurdan ossun makyaj yapmaya bayılırım.oje kullanırım her gün değişik renk
takılara bayılırım hepsini de takarım.
mumları çok severim
kıyafete gelince hem klasik giyerim işin gereği,diğer günlerde oldukça spor da giyinirim. turuncu hariç her rengi giyerim.süslü püslü taşlı tuşlu her şeye bayılırımfular,şal kullanırım
çantalara bayılırım.leopar deseni olan her şeyi çok severim,aklına ne gelirse kıyafet çarşaf yastık yorgan, yastık kılıfı...
parfümleri çok severim sıkmadan duramam.kokunun her türlüsünü severim.cilt maskelerine bayılırım
kitap okumayı severin aşk romanları favorimmdir .
yaza düğünüm olcek büyük ihtimalle, onun için çeyizlik her şeye ayrıca bayılırım,ufak tefek süs püss biblo otantik şeler vs...
tam bir iç çamaşırı ve gecelik manyağıyım tabi seksi olmalı
peluş oyuncakları da severim. en sevdiğim hayvan maymundur(bunun nie söledim bilmiom) tabi içinden almak gelirse 600 dolarlık bi cep maymununa hayır demem
benden bu kadar fazla bile yazdım cancağızım.amaannn ıncık cıncık her şeyleri severim ben kafana göre takıl.gönlünden kopan ufak tefek bile olsa her şeyi özenle saklarım.mutluluktan havalara uçarım.kendini zorlama,sadece sevgiyle paketle ve her şey içinden gelerek olsun o yeter bana.
süper olmuş tanıtımlar kızlar bende başlıyım tanıtımıma
20 yaşındayım 50 kiloyum tam bir kozmetik manyağıyım oje,ruj,kalem,rimel kısaca makyaja dair herşeye bayılıyorum parfümlere karşı özel bi ilgim var sexy kokular tercihimdir herzamantakı toka takarım ama çok abartılı şeyler değil sade ve zarif şeyler tercihimdir.
renklerdeki tercihim gri, siyah, kahverengi, kırmızı,fuşya ve beyazdır.
S beden giyiyorum.Ayakkabı numaram 37 dir.
peluş hayvanlara ve peluş olan herşeyi çok seviyorum
balık burcuyum ve çok duygusalım kitap okumayı özellikle aşk romanlarını çok severim
birde iç çamaşırı ve çanta delisiyimm şimdilik aklıma gelenler bunlar canlar
20 yaşındayım 50 kiloyum tam bir kozmetik manyağıyım oje,ruj,kalem,rimel kısaca makyaja dair herşeye bayılıyorum parfümlere karşı özel bi ilgim var sexy kokular tercihimdir herzamantakı toka takarım ama çok abartılı şeyler değil sade ve zarif şeyler tercihimdir.
renklerdeki tercihim gri, siyah, kahverengi, kırmızı,fuşya ve beyazdır.
S beden giyiyorum.Ayakkabı numaram 37 dir.
peluş hayvanlara ve peluş olan herşeyi çok seviyorum
balık burcuyum ve çok duygusalım kitap okumayı özellikle aşk romanlarını çok severim
birde iç çamaşırı ve çanta delisiyimm şimdilik aklıma gelenler bunlar canlar
Son düzenleme:
- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
- 116
bu sene kendimi çok değişik tanıyorum
üniversitede hocayım
ayak numaram 38
hahaha süper profilini çok beğendim çünkü sana hediye bulmakta zorlanan bebişine alabilir bişeyler keşke bana çıksan sen yaaa...Tam bir bebek hastasıyım
Merhaba bayanlarrr
ilk defa çekilişe katılıyorum çok heycanlıyım hediyeleşmeyi çok severim nese kendimi tanıtayım
evliyim mutluyum vede çoçukluyum
1,60 boyunda yım kilom değişiyo hamile olduğum için ama m beden standartım :):):)
elbiselere bayılırım bu sene favori rengim pudra rengi klasik sporr her turlu gıyınırım
takım çok var ama kullanmıyorum nıyeyse ama kupeleri çok seviyorum
mutfak eşyalarında kırmızı favorim ilginç dekorasyon ürünlerini severim
çalışıyorum planlama sorumlusu olarak yukarda da belirttiğim gıbi 6 aylık hamileyim kısmetse kızımız olcak adını ECRİN koyacağız inş.
çanta hastasıyım..
ufak tefek hediyeler alınmasından yanayım bütçenizi çok zorlamayın kendimi mahçup hissederim :93: kendım hakkında sizde görsel fikir olsun dıye açtığım konuların lınklerinide veriyorum öpüyorum hepinizi kocamannnnnn
nişanım
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/333301-simdi-nisanimdan-kareler.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/326250-nisan-albumum.html
nikahım
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/382510-studyodan-fotograflarimiz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/365421-tarifsiz-heycanlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/368051-nikahimdan-kareler.html
ilk defa çekilişe katılıyorum çok heycanlıyım hediyeleşmeyi çok severim nese kendimi tanıtayım
evliyim mutluyum vede çoçukluyum
1,60 boyunda yım kilom değişiyo hamile olduğum için ama m beden standartım :):):)
elbiselere bayılırım bu sene favori rengim pudra rengi klasik sporr her turlu gıyınırım
takım çok var ama kullanmıyorum nıyeyse ama kupeleri çok seviyorum
mutfak eşyalarında kırmızı favorim ilginç dekorasyon ürünlerini severim
çalışıyorum planlama sorumlusu olarak yukarda da belirttiğim gıbi 6 aylık hamileyim kısmetse kızımız olcak adını ECRİN koyacağız inş.
çanta hastasıyım..
ufak tefek hediyeler alınmasından yanayım bütçenizi çok zorlamayın kendimi mahçup hissederim :93: kendım hakkında sizde görsel fikir olsun dıye açtığım konuların lınklerinide veriyorum öpüyorum hepinizi kocamannnnnn
nişanım
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/333301-simdi-nisanimdan-kareler.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/326250-nisan-albumum.html
nikahım
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/382510-studyodan-fotograflarimiz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/365421-tarifsiz-heycanlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/368051-nikahimdan-kareler.html
Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR...
ÖNCELİKLE BU ÇEKİLİŞ HEPİMİZE HAYILRLI OLSUNİNŞ DİĞER ÇEKİLİŞLER GİBİ BU ÇEKİLİŞTE ÇOK GÜZEL OLUCAK..
NEYSE GELELİM BANA
TERAZİ BURCUYUM BURCUMUN ÖZELLİKLERİNİ TAŞIRIM...
DUYGUSALIMDIR KÜÇÜK ŞEYLERDEN ÇOK MUTLU OLABİLEN BİRİYİM YETER Kİ ÇOK MASRAFA KAÇMADAN HEDİYEYE ÖZEN VERİLSİN...
KİTAP OKUMAYI ÇOK SEVERİM..ÖZELLİKLE AŞK ROMANLARINA BAYILIRIM.
EN SEVDİĞİM RENKLER MOR,MAVİ,BEYAZ,TURKUAZDIR..AMA TAM BİR MOR HASTASIYIM MOR NE OLURSA OLSUN ÇOK SEVİYORUM..
ANAOKUL ÖĞRETMENİYİM SPOR GİYİNMEYİ SEVSEMDE KLASİK GİYİNİRİM DAHA ÇOK İŞİMDEN DOLAYI YANİ...
M BEDEN GİYİNİYORUM BU ARADA..
TAKILARI (KOLYE YÜZÜK BİLEKLİK KÜPE NE OLURSA OLSUN ÇOK SEVERİM..
TÜM KOZMETİKLERİ SEVERİM
38 AYAK NUMARAM.PELUŞ OYUNCAKLARADA BAYILIRIM
SAAT HASTASIYIMDIR ÇOK SEVERİM SAATLERİ..
BENİM İÇİN ÖNELİ OLAN HEDİYELERİN ÖZENEREK HAZIRLANMASIDIR ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM KİME ÇIKIYORSAM O KİŞİ KENDİSİNİ MASRAFA SOKMASIN
YETER Kİ ONU SARSMADAN BENİMDE KULLANABİLECEĞİM VE ANLATTIĞIM ÖZELLİKLER DOĞRULTUSUNDA HEDİYLER OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
ÖNCELİKLE BU ÇEKİLİŞ HEPİMİZE HAYILRLI OLSUNİNŞ DİĞER ÇEKİLİŞLER GİBİ BU ÇEKİLİŞTE ÇOK GÜZEL OLUCAK..
NEYSE GELELİM BANA
TERAZİ BURCUYUM BURCUMUN ÖZELLİKLERİNİ TAŞIRIM...
DUYGUSALIMDIR KÜÇÜK ŞEYLERDEN ÇOK MUTLU OLABİLEN BİRİYİM YETER Kİ ÇOK MASRAFA KAÇMADAN HEDİYEYE ÖZEN VERİLSİN...
KİTAP OKUMAYI ÇOK SEVERİM..ÖZELLİKLE AŞK ROMANLARINA BAYILIRIM.
EN SEVDİĞİM RENKLER MOR,MAVİ,BEYAZ,TURKUAZDIR..AMA TAM BİR MOR HASTASIYIM MOR NE OLURSA OLSUN ÇOK SEVİYORUM..
ANAOKUL ÖĞRETMENİYİM SPOR GİYİNMEYİ SEVSEMDE KLASİK GİYİNİRİM DAHA ÇOK İŞİMDEN DOLAYI YANİ...
M BEDEN GİYİNİYORUM BU ARADA..
TAKILARI (KOLYE YÜZÜK BİLEKLİK KÜPE NE OLURSA OLSUN ÇOK SEVERİM..
TÜM KOZMETİKLERİ SEVERİM
38 AYAK NUMARAM.PELUŞ OYUNCAKLARADA BAYILIRIM
SAAT HASTASIYIMDIR ÇOK SEVERİM SAATLERİ..
BENİM İÇİN ÖNELİ OLAN HEDİYELERİN ÖZENEREK HAZIRLANMASIDIR ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM KİME ÇIKIYORSAM O KİŞİ KENDİSİNİ MASRAFA SOKMASIN
YETER Kİ ONU SARSMADAN BENİMDE KULLANABİLECEĞİM VE ANLATTIĞIM ÖZELLİKLER DOĞRULTUSUNDA HEDİYLER OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
Son düzenleme:
amonraa roman yazmışsın vallaaa
he geçen seferden kopyala yapıştır yaptım
katilim iyi tanısın beni diye şeyettim
- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
selam güzeller
ben 19yaşında öğrenciyim bekarım :)
L-bedenim ondan kıyafet almasanız daha iyi olur uyum problemi olabilir:18: 40 numra ayaklarım ikizler burcuyum
siyah, mor, camel renklerini seviyorum
makyaj ürünlerine bayılıyorum allık ruj gibi .Cüzdan yüzük ve kol saatlerini çok seViyorum.Pek fazla takı kullanmıyorum ama yüzükleri çok seviyorum küpe alerjim olduğu için kullanmıyorum ama sallantılı ve büyük olmaza kullanmaya çalışırım yinede kolyede pek sevmem ince bi zincirli küçük bi uçlu seviyorum. zor biriyim sanırım peluş oyuncak tarzlarını severim spor giyinimliyim ama klasikde seviyorum. benim için alınmış benim için özenilmiş herşeyi beğenirim.
çok heyecanlandım herkese kolaylar gelsin
ben 19yaşında öğrenciyim bekarım :)
L-bedenim ondan kıyafet almasanız daha iyi olur uyum problemi olabilir:18: 40 numra ayaklarım ikizler burcuyum
siyah, mor, camel renklerini seviyorum
makyaj ürünlerine bayılıyorum allık ruj gibi .Cüzdan yüzük ve kol saatlerini çok seViyorum.Pek fazla takı kullanmıyorum ama yüzükleri çok seviyorum küpe alerjim olduğu için kullanmıyorum ama sallantılı ve büyük olmaza kullanmaya çalışırım yinede kolyede pek sevmem ince bi zincirli küçük bi uçlu seviyorum. zor biriyim sanırım peluş oyuncak tarzlarını severim spor giyinimliyim ama klasikde seviyorum. benim için alınmış benim için özenilmiş herşeyi beğenirim.
çok heyecanlandım herkese kolaylar gelsin
Son düzenleme:
20 yaşındayım 167 boyunca 60 kiloyum. 40 (M) beden giyen topaç biriyim =)
36 ayak numaram vee aslan burcuyumm =) klasik giyinirim şıkır şıkır olmak istesemde olamadım daha =)
küçük şeylerdn mutlu olan biriyimdir aslan burcuna pek benzemem bu yönden:130:
arkadşlarım beni tacımla bandanamla tanırlar.
onlarca tacım, değişik tokalarım küpelerim ve yüzüklerim vardır.:78:bide fularlarımm hele ki kış geldi atkı bere takımı fularlarr artık çıktıı =) bayılırım öyle şeyleri takmaya.
krem hastasıyım çeşit çeşittir hergün bi farklı sürerim kremsiz biyere dokunmam.
ev eşyalarına özellikle mutfak eşyalarına (tuzluk sabunluk havlu önlük vs) bayılırımm.
minik ev süslerinide çok severimm
çeyiz düzmeye başlayan sözlü bi bayanım sonuçta =)
en sevdiğim renkler kırmızı turuncu turkuaz ve siyah.
sabunlarada bayılırım bu arada =)
çok makyaj yapmam eyeliner ve rimeldir sürdüğüm.
ama allıksız çıkmam şeftalii rengnde kullanırım.
başkada yok bitti =)
nekadar çok yazmışımmm benimki görmesinn
not: pahalı hediyeler istemem kimse kendini zorlamasın bütçeye göre alınsın.. yazılacak bi not bile beni mutlu ederr=)
çok heycanlıyımm hadi bakalım kim çıkcak banaa =)
36 ayak numaram vee aslan burcuyumm =) klasik giyinirim şıkır şıkır olmak istesemde olamadım daha =)
küçük şeylerdn mutlu olan biriyimdir aslan burcuna pek benzemem bu yönden:130:
arkadşlarım beni tacımla bandanamla tanırlar.
onlarca tacım, değişik tokalarım küpelerim ve yüzüklerim vardır.:78:bide fularlarımm hele ki kış geldi atkı bere takımı fularlarr artık çıktıı =) bayılırım öyle şeyleri takmaya.
krem hastasıyım çeşit çeşittir hergün bi farklı sürerim kremsiz biyere dokunmam.
ev eşyalarına özellikle mutfak eşyalarına (tuzluk sabunluk havlu önlük vs) bayılırımm.
minik ev süslerinide çok severimm
çeyiz düzmeye başlayan sözlü bi bayanım sonuçta =)
en sevdiğim renkler kırmızı turuncu turkuaz ve siyah.
sabunlarada bayılırım bu arada =)
çok makyaj yapmam eyeliner ve rimeldir sürdüğüm.
ama allıksız çıkmam şeftalii rengnde kullanırım.
başkada yok bitti =)
nekadar çok yazmışımmm benimki görmesinn
not: pahalı hediyeler istemem kimse kendini zorlamasın bütçeye göre alınsın.. yazılacak bi not bile beni mutlu ederr=)
çok heycanlıyımm hadi bakalım kim çıkcak banaa =)
slm kızlar..ayy çok heyecanlandım:) ben 166 boyunda 52 kiloyum 24 yaşındayım...
akrep burcuyum burcumun özelliklerini taşırımm..siyah ,kırmızı , bej ve gece mavisini çok severim.
bere takmayı çok severim. incik boncuk takmam hiç sadece hızmam var takı anlamında....
öğretmenim işim gereği klasik giyiniyorum ama spor giyinmeyide severim okul dışındaki zamanlarda spor giyinirim...
38 numara ayakkabı giyerim..
kitap okumayı çok severim ayrıca desenli çorapları da
bu kadar yazacaklarım..
herkese şimdiden kolay gelsin:) kocaman sevgiler....
bide oyuncak bebekleri de çok severim..
sanırım bu kadar
akrep burcuyum burcumun özelliklerini taşırımm..siyah ,kırmızı , bej ve gece mavisini çok severim.
bere takmayı çok severim. incik boncuk takmam hiç sadece hızmam var takı anlamında....
öğretmenim işim gereği klasik giyiniyorum ama spor giyinmeyide severim okul dışındaki zamanlarda spor giyinirim...
38 numara ayakkabı giyerim..
kitap okumayı çok severim ayrıca desenli çorapları da
bu kadar yazacaklarım..
herkese şimdiden kolay gelsin:) kocaman sevgiler....
bide oyuncak bebekleri de çok severim..
sanırım bu kadar
merhaba kızlar şimdiden hayırlısı olsun ben 167 boyunda 78 kiloyum buğday tenliyim yeni evliyim ev ihtiyaçlarım çok var güzel şık elbise meraklısıym 44 46 giyiniyorum 40 ayak numaram dekor için eşyaları çok beğenirim aksesuar severim flar atkı çefi falan makyajı sever ve çok yaparım yengeç burcuyum çantaları severim şimdiden tşkler
- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
Kendimizi & özelliklerimizi beğenilerimizi anlatıyoruz tatlım:87: Karşı tarafa beğenisine göre kullanışlı hediyeler alabilmek için:79:
çekiliş mi yapacaksınız canımmm??