Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yılbaşı güzellerinin tanıtma topiği...
- Konu Sahibi Sevgi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/403304-haydi-yeni-yil-cekilisine-33.html Buraya gir katılmak istiyorum diye belirt Sevgi arkadaşımıza adresini telefonunu bildir 10 aralığı bekle çekiliş olduğunda sevgi sana kimin çıktığını söylicek sende o kişiyi bu topicten bulup özelliklerine göre hediyeler alıcaksın.
Son düzenleme:
- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/403304-haydi-yeni-yil-cekilisine-33.html Buraya gir katılmak istiyorum diye belirt Sevgi arkadaşımıza adresini telefonunu bildir 10 aralığı bekle çekiliş olduğunda sevgi sana kimin çıktığını söylicek sende o kişiyi bu topicten bulup özelliklerine göre hediyeler alıcaksın.
aslında çok güzel olur ama kararsız kaldımmm :))
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
Bende çekilişe adımı yazdırdıktan sonra buraya kendimi tanıtmaya geldim.
32 yaşında ve 1.55 boyundayım.şuan 60 kiloyum ama bir hafta sonra kaç kilo olacağımı Allah bilir çünkü 24.haftalık hamileyim.nasipse oğluşum olacak.yüzük dışındaki hertürlü takıyı çok severim,çok çok çok nadir makyaj yaparım.ev dekorasyonuna bayılırım.renkler açısından bir ayrımım yoktur.tüm renkleri severim.
Şuanda hangi arkadaş yazmıştı hatırlayamayacağım ama kendi içine sinen kendi kullanırken mutlu olabileceği bir hediye alsın demişti bir arkadaş.bende altına imzamı atıyorum.....
32 yaşında ve 1.55 boyundayım.şuan 60 kiloyum ama bir hafta sonra kaç kilo olacağımı Allah bilir çünkü 24.haftalık hamileyim.nasipse oğluşum olacak.yüzük dışındaki hertürlü takıyı çok severim,çok çok çok nadir makyaj yaparım.ev dekorasyonuna bayılırım.renkler açısından bir ayrımım yoktur.tüm renkleri severim.
Şuanda hangi arkadaş yazmıştı hatırlayamayacağım ama kendi içine sinen kendi kullanırken mutlu olabileceği bir hediye alsın demişti bir arkadaş.bende altına imzamı atıyorum.....
merhaba aslında kk la tanışmam başka nedenlerden de olsa.. bu çekilişe katılarak güzel bir paylaşım ve heyecan yaşamak istedim neyse uzatmadan gireyim tanıtımıma.
29 yaşında ve evliyim, değişik ilginç şeylerden hoşlanırım takı merakım var oyle ki bende olan başkasında yoktur (kolye yüzük broş ..vs)
parfum,vucut kremi severim çiçeksi kokular hoşuma gider...makyaj yapmayı da severim. en sevdiğim renkler pastel tonları ayrıca turuncu kırmızı (rujlar da hariç) gibi dikkat çekenler de favorim
oyle süslü püslü payetli ışıltılı vs. şeyler pek hoşuma gitmez.sadeliği seven ve ayrıntılarla dikkat çeken biriyim
kelebek takıntım var hemde çok .. dekorasyon merakım var ve onun getirdiği butun parçaları zevkle seçerim.. mumlar, şallar, çerçeveler vs maddi değerinden çok manevi değeri olucak herşeye razıyım.. güzel bir heyecan yaşamak dileğiyle şimdiden teşşekürler
29 yaşında ve evliyim, değişik ilginç şeylerden hoşlanırım takı merakım var oyle ki bende olan başkasında yoktur (kolye yüzük broş ..vs)
parfum,vucut kremi severim çiçeksi kokular hoşuma gider...makyaj yapmayı da severim. en sevdiğim renkler pastel tonları ayrıca turuncu kırmızı (rujlar da hariç) gibi dikkat çekenler de favorim
oyle süslü püslü payetli ışıltılı vs. şeyler pek hoşuma gitmez.sadeliği seven ve ayrıntılarla dikkat çeken biriyim
kelebek takıntım var hemde çok .. dekorasyon merakım var ve onun getirdiği butun parçaları zevkle seçerim.. mumlar, şallar, çerçeveler vs maddi değerinden çok manevi değeri olucak herşeye razıyım.. güzel bir heyecan yaşamak dileğiyle şimdiden teşşekürler
Son düzenleme:
Ay ben ne diyeyim şimdi :26:
Bekarım,eğlenmeyi severim.
1,74 boyunda 58 kiloda zayıf bir hatunum.
Uzun saçlarım var.
Çalışıyorum.Large beden giyiyorum,Ayak numaram 40
Makyaj yapmayı severim.Ruja bayılırım koyu renk özellikle
Açık renkte makyaj malzemesi kullanmam.Rimel,göz kalemi(siyah,koyu yeşil,mavi) ve ruj sevdalısıyım
Siyah,mavi,gri,kırmızı,koyu yeşil(petrol rengi ) renkleri severim.Şeker kokularında olan parfümleri severim.
Çilek kokusuna da bayılırım
Hem klasik hem de spor giyinirim.Dar paça pantolon ve dizüstü eteklere bayılırım ama mini tercih etmem.
Şapkalara bayılırım
Ev eşyalarını pek sevmem.Fb liyim hem de tüm gönlümle
En büyük Fenerbahçe
Şu sıralar fazlaca okuyacak kitabım var
Marka ismi falan yazmayacağım ayıp şeyler bunlar çünkü.
Güzel olsun,kullanışlı olsun yeter.
Güllü dallı şeyleri çok çok sevmem
Çok fazla şey yazdım farkındayım.
Tatlı şeylere bayılırım,şeker çikolata.
İşte hepsi bu kadarcık
Fazla olacağına kullanışlı,zevkli şeyler olsun yeter.
Ne kadar çok şey yazmışım ya,kendimden utandım yeminle
Bekarım,eğlenmeyi severim.
1,74 boyunda 58 kiloda zayıf bir hatunum.
Uzun saçlarım var.
Çalışıyorum.Large beden giyiyorum,Ayak numaram 40
Makyaj yapmayı severim.Ruja bayılırım koyu renk özellikle
Açık renkte makyaj malzemesi kullanmam.Rimel,göz kalemi(siyah,koyu yeşil,mavi) ve ruj sevdalısıyım
Siyah,mavi,gri,kırmızı,koyu yeşil(petrol rengi ) renkleri severim.Şeker kokularında olan parfümleri severim.
Çilek kokusuna da bayılırım
Hem klasik hem de spor giyinirim.Dar paça pantolon ve dizüstü eteklere bayılırım ama mini tercih etmem.
Şapkalara bayılırım
Ev eşyalarını pek sevmem.Fb liyim hem de tüm gönlümle
En büyük Fenerbahçe
Şu sıralar fazlaca okuyacak kitabım var
Marka ismi falan yazmayacağım ayıp şeyler bunlar çünkü.
Güzel olsun,kullanışlı olsun yeter.
Güllü dallı şeyleri çok çok sevmem
Çok fazla şey yazdım farkındayım.
Tatlı şeylere bayılırım,şeker çikolata.
İşte hepsi bu kadarcık
Fazla olacağına kullanışlı,zevkli şeyler olsun yeter.
Ne kadar çok şey yazmışım ya,kendimden utandım yeminle
- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
merhaba kızlar
Ben 24 yaşında, 1.60 boyunda 50 kilo kumral bir bayanım
Ayakkabı numaram 37, alt bedenim small, üst bedenim mediumdur (aslında smalldu ama şu sıralar biraz göbüşüm çıktı kamufle etmek lazım :90: )
Yerine göre sporda klasikte giyinirim ama şık ve sade olmaya özen gösteririm. En sevdiğin renkler mor ve siyahtır.
Makyaj malzemelerinide makyaj yapmayıda çok severim. Parfümlere deodorantlara bayılırm en çok çiçeksi kokuları severim. Toka ve taç tarzı ürünler hiç kullanmam, takıda fazla kullanmam ama yüzük mutlaka takarım. En sevdiğim aksesurlar çanta, yüzük ve kemerdir.
Sonracıma iç çamaşırlarına gecelik ve pijamalara karşı aşırı hassayetim var hergördüğümü almak isterim
Yengeç burcuyum, bekarım, yavaştan çeyiz hazırlıkları yapıyorum :97:
Benim için en önemlisi özen gösterilmesi gönlünüzden ne koparsa Eminim çok güzel ve eğlenceli bir çekiliş olacak. Şimdiden çok çok teşekkürler
Ben 24 yaşında, 1.60 boyunda 50 kilo kumral bir bayanım
Ayakkabı numaram 37, alt bedenim small, üst bedenim mediumdur (aslında smalldu ama şu sıralar biraz göbüşüm çıktı kamufle etmek lazım :90: )
Yerine göre sporda klasikte giyinirim ama şık ve sade olmaya özen gösteririm. En sevdiğin renkler mor ve siyahtır.
Makyaj malzemelerinide makyaj yapmayıda çok severim. Parfümlere deodorantlara bayılırm en çok çiçeksi kokuları severim. Toka ve taç tarzı ürünler hiç kullanmam, takıda fazla kullanmam ama yüzük mutlaka takarım. En sevdiğim aksesurlar çanta, yüzük ve kemerdir.
Sonracıma iç çamaşırlarına gecelik ve pijamalara karşı aşırı hassayetim var hergördüğümü almak isterim
Yengeç burcuyum, bekarım, yavaştan çeyiz hazırlıkları yapıyorum :97:
Benim için en önemlisi özen gösterilmesi gönlünüzden ne koparsa Eminim çok güzel ve eğlenceli bir çekiliş olacak. Şimdiden çok çok teşekkürler
- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- 8 Mayıs 2010
- 2.614
- 7
- 116
daha şimdi gördüm merhaba kızlar =)
20 yaşındayım 1.73 boyum 54 kilom kumralım =)
genelde spor giyiniyorum..38 ayakkabı numaram.. small bedenler uyuyor çoğunlukla mediumda çok büyük olmama şartıyla kullanıyorum.. beyaz, pembe, kahverengi renklerden hoşlanıyorum.. takı kullanıyorum ama ahım şahım bi takıntım yoktur sonuçta arkadaşlarla tanışıp kaynaşmak.. hediye hiç farketmez.. şimdiden hayırlı olsun
20 yaşındayım 1.73 boyum 54 kilom kumralım =)
genelde spor giyiniyorum..38 ayakkabı numaram.. small bedenler uyuyor çoğunlukla mediumda çok büyük olmama şartıyla kullanıyorum.. beyaz, pembe, kahverengi renklerden hoşlanıyorum.. takı kullanıyorum ama ahım şahım bi takıntım yoktur sonuçta arkadaşlarla tanışıp kaynaşmak.. hediye hiç farketmez.. şimdiden hayırlı olsun
maıxcım sana hediye alacak arkadaşa yardımcı olmak için biraz daha tanıtırmısın kendini canım ayrııntılı olarak amonrayı örnek alalım lütfenn
beni örnek alın fetva gibi yazın arkadaşlar
21 yaşındayım.
1.68 Boyundayım 49 kiloyum.
M bedenim:90:
37 numara giyerim.Topuklu ayakkabılara bayılırım.
Uzun bal sarısı saçlarım var makyajı far dışında (allık ruj vs simsiz) çok severim.:87:
Spor klasik giyinirim her zaman.:78:
En sevdiğim renkler giyimde ve aksesuarda Toz pembeee & Siyah.
Meyve kokularını ve şeker kokularını severim.
Çocuksu şeyler sevmem
a m o n r a yengeç burcuyum
yükselenim başak
yengeçin nerdeyse hiç özelliğini taşımam
kinciyimdir duygusal ve romantik değilimdir
sadece iyi yemek yaparım evde vakit geçirmeyi severim
ne anaçım ne geçmişine bağlı ne de hatıralara
kolay siler kolay harcarım
sulugözlü de diilim düstürüm ağlama ağlat
tertip düzen ve simetri takıntım oldu bi dönem o da büyüyünce geçti
hala marazı kaldı bi nebze de olsa
burdan bakınca yengeç değil de
dişi bi öküz portresi çizsem de
yumuşacık lokum tadında bi insanımdır aslında
kitap okumayı, müzik dinlemeyi boş vakitlerimde korku ve gerilim filmi izlemeyi severim
ayrıca yemek yapmak yemek ve yedirmek en zevk duyduğum şey
25 yaşındayım bana hediye alacak olan arkadaşım giyim kuşam almaya kalkmasın
biraz tombulca bi hatun olduğum için
bu benim için bile başlıca ızdırap kıyamam aynı ızdırabı yaşamasın
39 numara toynak gibi ayaklarım var ayrıca
kokoş bi hatunum süse püse takılara bayılırım kozmetik parfüm ve oce en büyük tutkum
yaklaşık 300 ocem olması buna engel değil
güzel kokan herşeye bayılırım
kıyafeti tamamlayan aksesuarlar kullanarak farklılık yaratmayı severim
her rengi severim ama özellikle siyah beyaz gri ve kırmızı
seksi donlara bayılırım fantezi dünyama hitap etmesi rica edilir
evimin en çok sevdiğim yeri mutfak ve banyo küçük objeleri en çok buralarda kullanmayı seviyorum
evimin geneli soft beyaz ve açık kahve ağırlıklı.
benden bu kadar niteliği değil niceliği önemli hediyelerin
özenilmesi önemli. başka türlü etiketi falan değil kesinilikle
ben nasıl heyecan ve keyifle uğraşacaksam
aynı özeni bekliyorum sadece. bana hediye alacak arkadaşımın
alıiverişte sıkıntı yaşamasını kesinlikle istemiyorum
eğlenceli keyifli bi alışveriş olsun a m o n r a bunu beğenmez diye düşünmesin
enerjisi aldıklarını güzelleştirir zaten.
aradaki sayı karakteri farkına bi bakıver çiceem
ben baya abartmışım
seninki kısa ve öz olmuş
ama bence yetersiz
şimdi sen bana çıksan ben doğaçlama alırdım sana hediye
artık şansına beğenirdin gelenleri ya da beğenmezdin
kişiliğini yansıt biraz bak benimkini okuyan arıza bi tip olduğumu
şıppadanak anlar sen de eğlenceli misin nesin bilelim
22yaşındayım.1.60 boyum.saclarım kızlı reng.cok hoş bi bayanımBEYAZ TENLİYİM.spor gıyinmeyyi hic sevmem.topuklulara bayılırım.ayakkabı numaram 37.fazla makyaj yapmam .güzel giyinmeyi severim.cikolataya bayılırım.parfüm delisiyim.sert kokuları severim.
kendineden biraz daha bahsetsen
mesala ne renk seversin zevklerin neler
sen bana çıksan sana ne alacağımı bilemem ben
bi anladığım ayakkabı alınabileceği ama buna da herkesin
gücü yetmeyebilir
bedenini falan yazsan daha yardımcı olursun
Son düzenleme:
- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Peki cnm işte yeniden ben
başak burcuyum yükselenim aslan :) ikisinide taşırım,tipik bir başak burcuyum benim için detaylar önemlidir :) mantığım ön planda olsa da kimi zaman duygusal olurum hatta çoğu zaman :)
kitap okumak(felsefi ve psikolojik tarzda) müzik dinlemek(80 lar 90 larseverim) fotoğraf çekmek yemek yapmak,seyahat etmek yeni yerler görmek hobilerimdir.
kıyafette vintage şeyleri,marin detaylı her şeyi,pembe olan her şeyi severim.36 bedenim.her şeyin en küçüğü bana uyar - ayakkabı hariç :) 39 numara ayaklarım.
aksesuaar sevmem sadece inci küpeler vb. sadeliği severim.makyajda sadece allık fondoten,renkli şeyleri sevmem,mat pembe bir ruja bayılırım :) parfüme bayılırım oje severim.
öğrenciyim ev eşyası alınırsa öğrenci evimde nereye koycağımı bilemem :)
18 yaşındayım.1.68 Boyundayım 50 kiloyum.S bedenim
Öyle iştee :)
başak burcuyum yükselenim aslan :) ikisinide taşırım,tipik bir başak burcuyum benim için detaylar önemlidir :) mantığım ön planda olsa da kimi zaman duygusal olurum hatta çoğu zaman :)
kitap okumak(felsefi ve psikolojik tarzda) müzik dinlemek(80 lar 90 larseverim) fotoğraf çekmek yemek yapmak,seyahat etmek yeni yerler görmek hobilerimdir.
kıyafette vintage şeyleri,marin detaylı her şeyi,pembe olan her şeyi severim.36 bedenim.her şeyin en küçüğü bana uyar - ayakkabı hariç :) 39 numara ayaklarım.
aksesuaar sevmem sadece inci küpeler vb. sadeliği severim.makyajda sadece allık fondoten,renkli şeyleri sevmem,mat pembe bir ruja bayılırım :) parfüme bayılırım oje severim.
- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
bi dahakinede vaaz ver amonrabeni örnek alın fetva gibi yazın arkadaşlar
22yaşındayım.1.60 boyum.saclarım kızlı reng.cok hoş bi bayanımBEYAZ TENLİYİM.spor gıyinmeyyi hic sevmem.topuklulara bayılırım.ayakkabı numaram 37.fazla makyaj yapmam .güzel giyinmeyi severim.cikolataya bayılırım.parfüm delisiyim.sert kokuları severim.
Peki cnm işte yeniden ben
ŞİMDİ OLDUU
Mrb Kızlar
Bende kendimi tanıtayım
20 yaşındayım. Kova burcuyum. 170 boyundayım , 54 kiloyum.
Genelde S beden giyiyorum.
Muhasebe işi yapıyorum.
Nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var nasipse.Yani en bolundan çeyiz hazırlıkları içerisindeyim.
Dekorasyonu severim , süs eşyalarını severim.
İlginç şeyler hoşuma gider.
Giyinmeyi severim uyumu severim.Herhangi bir renk takıntım yoktur her rengi çok severim.
Ama yinede giyinirken çok çok açık renkler tercih etmem örneğin fıstık yeşili turkuvaz mavisi gibi...
Ayak numaram 39.Bu aralar topuklu ayakkabıya düşkünlüğüm hat safhada :)
Fazla makyaj yapmam,sevmemde zaten,özel günlerde sadece.
Galatasaraylıyım.
Aklıma gelenler bunlar
Bende kendimi tanıtayım
20 yaşındayım. Kova burcuyum. 170 boyundayım , 54 kiloyum.
Genelde S beden giyiyorum.
Muhasebe işi yapıyorum.
Nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var nasipse.Yani en bolundan çeyiz hazırlıkları içerisindeyim.
Dekorasyonu severim , süs eşyalarını severim.
İlginç şeyler hoşuma gider.
Giyinmeyi severim uyumu severim.Herhangi bir renk takıntım yoktur her rengi çok severim.
Ama yinede giyinirken çok çok açık renkler tercih etmem örneğin fıstık yeşili turkuvaz mavisi gibi...
Ayak numaram 39.Bu aralar topuklu ayakkabıya düşkünlüğüm hat safhada :)
Fazla makyaj yapmam,sevmemde zaten,özel günlerde sadece.
Galatasaraylıyım.
Aklıma gelenler bunlar
Son düzenleyen: Moderatör: