• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı güzellerinin tanıtma topiği...

amonracığımın isteği üzerine yeniden ben:82:

21 yaşındayım.
1.68 Boyundayım 49 kiloyum.Uzun inceyim yani:83:
M bedenim Dökümlü şık şeyleri severim:69:
37 numara giyerim.Topuklu ayakkabılara bayılırım.:23:
Uzun bal sarısı saçlarım var kocaman tüylü taçları severim.:78:
Makyajda farı hiç sevmem :20: Allık ruj vs simsiz çok severim.Şeftali toz pembe ve kırmızı favorimdir.
Spor klasik giyinirim her zaman şık olmaya özen gösteririm:63:.

En sevdiğim renkler giyimde gri siyah camel ve aksesuarda Toz pembeee & Siyah.
Meyve kokularını ve şeker kokularını severim.:12:
Çocuksu şeyleri hiç sevmem:20:
Kolye takmam sahte olduğu için alerji yapıyor.:18:
Kokoşumdur biraz:21:
Takı olarak kocaman ekranlı kol saati severim :32:
Zarif şeyler tercihim olur genelde.:17:

Bu sefer olmuştur amonracım:51:

süper olmuş sen de benim gibi 37 ekran kol saati seviyiyosun demek:9:

ben 21 yaşındayım
1.65 boy 55 kiloyum
M - 38 bedenim :69:
ayak numaram 39
her türlü makyaj malzemesini sever kullanırım ama cildim problemli olduğu için marka olmasına özen gösteririm :69:
çok süslüyümdür :9:
takı,toka elbise etek giysi süslü olan herşey benim vazgeçilmezimdir :9:

25 yaşındayım
1,60 boy ve 60 kilodayım
m beden giyiniyorum.
bebek bekliyorum :34:
ev eşyalarına, bebek eşyalarına bayılırım.
şık kıyafetleri severim.
her türlü hediye kabulümdür.ayırt etmem.

21 yıllık 1.64 boyunda 50 kg çıtı pıtı bir kızım..minyonum.
yıllardır xsmall olan ben bir anda kg alarak medium bedene yükseldim :1:
sarışınım aslında ama şu sıralar çakma siyahım.simsiyah saçlarımın daha çok yakıştığını düşündüm ve bir süre böyle kalıcam sanırım.:23:yeşil gözlü ve beyaz tenliyim..
özel bir şirkette yönetici asistanıyım..:42:işim gereği klasik olmam gerekiyor ama ben ruh halime göre bir gün döpiyes ve topuklu bir gün bandana kot pantolon ve halka küpelerimle spor oluyorum..makyaj yapmayı seviyordum ama sıkıldım sanki şu sıralar :) tek kullandığım far ve simli göz kalemleri..aksesuarlarım vazgeçilmezlerim arasında..kocaman yüzükler takarım..saat takıntılıyım.. bandana ve fular fazlaca kullanıyorum..en sevdiğim renk mor..şu sıralar koyu renkler giyiyorum..siyah gri camel gibi sade şık giyim kombinlerim arasında.süsslü fırfırlı hırkalara bayılıyorum..:89:iç giyim ve çeyizim için gecelikler ve cici pijama takımları alışveriş listemde şu aralar.:1: otantik mistik olan herşey ilgimi çeker..Değişik bir tiplemeyim..:1: En güzeli nişanlıyım :69:
ayrıcaa yılbaşından 2 gün öncesi doğum günüm..aynı zamanda doğumgünü sürprizim olucak paketim :16:

umarım yardımcı olmusumdur arkadaşım :34: heyecanla kim olduğunu öğrenmeyi bekliyorum:71:

Son düzenleme:
merhabaaa
23 yaşında kokoş bi hatunum
makyaj malzemeleri takı toka çok severim
tüylü ve rengarenk şeylere bayılırıımm :)
ev eşyası ve de çeyiz vs. tarzı şeyleri pek sevmem..
kırmızı favori rengimdiiirrr :1::1:
xs giyiyorum
ayak numaram da 37 :)

Son düzenleme:
165 boyunda m bedenim çıtır bi hatunum:92:
%100 teraziyim :69:
kumralım:61:
takım gırla var :77:ama yollarsanda çok sevinirm :62:
tam bi kokoşum:12:süslü bıcır bıcır bıcır şeyleri çok severm
makyaj malzemelerine bayılırm :69:
karma cildim var
seksü iç çamaşırı severm :1:göğüs numerom 75:59:yok gibi bi şey:60::60::60:
bi sürü kitabım var :37:
abur cuburu çok severm :34:
öyle payhalı şeyler almana gerek yok:34:
tanımadığım birinden hedaye almak düşüncesi bile müthiş bi şey:52:
26 yaşındayım:97:

son olarak nickimin zhebani olmasından sakın korıma:45:esasen şipşirin bi hatınım :69:
bun niye mi söyedm :49: kkda nickimden dolayı çok çektm :60::60::60:
kknın efsane 15 li mapıstaşlarındanım:29:
umarm güzel bi dostluğumuz olur:48:

selam canlarım bende tanıtayım kendimi :)
ben 25 yaşında 1.65 boyunda 45 kiloda XS giyen biriyim. ama kıyafet dar kalıplıysa S beden olabiliyor. 36 numara giyiyorum. tam bir Oğlak burcuyum :) esmer bir hatunum :)
abartılı şeyleri sevmem. parıltılı makyaj ürünleri sevmem. fondoten falan çook nadir kullanırım.
rujlara bayılırım. ama her rengi kullanamam mesela avonun vino disko rujuna bayılıyorum.
ıncık cıncık takılar sevmem. ıncık cıncık derken çocuksu rengarenk şeyleri sevmem. ama şık takıları severim. tabi genç işi :)
hem klasik hem spor kıyafetler tercih ederim. şunu belirtirsem tam tarzımı açıklamış olacağım.
Papatyam dizisindeki ÖZGE nin giyim tarzı, takıları, ayakkabıları, aksesuarları, herşeyiyle tam benim tarzım. yani ben =ÖSGE :)
leopar sevmem. pembe sevmem-kahverengi sevmem ama laciverte ve beyaza takmış durumdayım. şu sıralar karpuz kol penye hastasıyım :) üstü şekilli baskılı kıyafetleri sevmiyorum. allı-güllü-boncuklu :)
amaaa seksi iç çamaşırı çok severimmm :) 75 beden sütyen kullanıyorum :)
elde örülmüş şeyleri giyemiyorum, dantel falan kullanmıyorum.. annem in bütün ördükleri dolap bekliyor. nasıl kızıyor boşuna emek harcamışım bunlara diye :)
dekorasyon la ilgili herşeyi çok beğenirim yalnız mutfak eşyası olarak okadar çok varki koyacak yerim bile yok diyebilirim. büfe içleri tıkış tıkış tabak çanak dolu :)
ama süslemeyle ilgili şeyleri severim. aynalara bayılırım :) mum hastasıyım. boy boy çeşit çeşit ayy ne şeker :)
fotoğraf çerçevesi delisiyim :)
parfüm çok severim fakat şuan elimde çok olduğu için parfüm tercih etmiyorum.
kitap hikaye roman evde dolu var :)
abur cubur hastasıyım :)
umarım kendim hakkında yardımcı olabilmişimdir :)
gece gecebunlar geldi aklıma.
herşey için şimdiden çok teşekkürler. :70:

Son düzenleme:
slmm kızlar sırayı ben devir alıyorumm :66:

26 yaşındayımm 1.70 boyum beden L :17:

kumralım terazi burcuyumm deliyim doluyumm

gögüs dekoltelii badilerrr favorimm

takılarıı cok severimm

çiçek kokularına bayılırımm

kokulu mumlar hele hele aynalar vazgeçilmezimdirrr

bardak takıntım vartırr çokkk abartılı bir şekilde

spor giyinirim

iç çamaşırlarına bayılırımm :78:

37 no. ayakkabı giyerimm

renkler siyah , mor ,kırmızı :32:

:9::9:

Son düzenleme:
Kendimi tanıtayım
28 yaşında 1,60 boy 59 kiloda kumral, kahverengi gözlü, beyaz tenli, saçlarım omuz hizamda, burcum aslan yükselen burcum aslan, 4,5 yıllık evli bir hatunum bebek henüz yok ama inş. Rabbim en kısa zamanda nasip eder ve Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. Bakımlıyım giyimime süsüme takıya düşkünüm. İşim gereği klasik kıyafet giyme zorunluluğum var. Üst beden M, alt bedende 40 giyiyorum. Tam bir kokoşum sevdiğim renkler Petrol mavisi, Mor, Kırmızı ve krem renklerini seviyorum. Şık triko tunik ve tarz hırka ve diz hizası elbiselere bayılıyorum. Takılarda değişik büyük şık kolyeleri beğeniyorum. Kozmetik ürünlerim çok fazla var birde her ürünü kullanamıyorum alerji yapıyor genelde kaliteli ürünleri tercih ediyorum bana alacak olan arkadaşım kozmetik ürünü almazsanız memnun olurum. Buna parfüm, rolonda dahil. Sitede evimin resmi mevcut salonum krem-kahve renkli, oturma odam mürdüm renginde, yatak odam bebek mavisi renginde, mutfağım turkuaz-kahve tonlarında, değişik ev aksesuarı ve şık ev dekorasyon eşyalarına bayılırım. Bundan önceki çekilişlerde karşımdaki kişinin zevkine hitap etmeye çalıştım, inşallah bu çekilişte sorun yaşatmam ve sorun yaşamam tek isteğim bu. Herkes elinden gelen özveriyi yaparsa sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Bana hediye alacak kişiye şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
sanırım katılan herkes tanıttı kendını zaten son 2 gün...

kendimi tanıtayım bende
şimcik
24 yaşındayım ( daha doğrusu bi hafta sonra 24 oluyorum çifte kutlama olucak benim için :77: )
yeni evliyim :77:
şimdilik çalışmıyorum
:44:hmm boyum 1.63 kilom 52 genelde s beden giyiyorum.
sarışınım ayakkabı numaram 37
kıyafet herkes gibi benimde vazgeçilmezim.
elbise giymeye bayılıyorum.
makyaj yapmayı çok severim.
sevdiğim renkler değişiyo bu ara genelde gri ve lila rengi bişeyler alıyorum ama beyaz, siyah, mavi ve pembeyi de eksik etmiyorum .
hediye konusunda geçen yıl yılbaşı çekilişinde bende biraz hayal kırıklığı yaşamıştım
değerinden değil sadece poşetle gönderilmiş olmasından.
ama kadınlar günü çekilişinde çook eğlendiim :32:
:71: :71:

merhaba

23 yaşındayım Aralık ayında 21 de 24 yaşıma gireceğim yani bir nevi doğum günü hediyemde olacak :17:

yay burcuyum,süse ve makyaja bayılırım,parfümler vazgeçilmezimdir.

esmerim,1.68 boyunda 57 kiloyum.Small yada Medium oluyor kalıbına göre...
ayakkabı numaram 36-37 arası oda kalıba göre :52:

takılara bayılırım en büyük tutkum ise takıda küpedir.

elbise ve etek tutkum vardır :) ve çeşitli külotlu çorap takıntım :21:

bende hediyenin maddi kısmına bakmam,gönderecek kişi yürekten göndersin yeter :16:

Son düzenleme:
selam bayanlar
kısa ve öz tanıtacağım kendımı bende
26 yaşındayım 173 boyum 68 kılom 40 ayak numaram 42 bedenım tesetturlu 1 erkek cocuk annesı
bujıterı aksesuar satış elemanı yapan bır bayanım
genelde spor gıyınırım ama ısım geregı aradada olsa klasık gıyınıyorum elbıse severım ama ne cok uzun olcak nede cok kısa dız altı dıyelım renk takıntım yok ama bugday tenlıyım o yuzden cok acık renkler gıtmıyo bana avoncuyum ayrıca cıkolata ve iç çamasırı manyagıyım maddıyata onem vermemm ufak seylerden mutlu olurum mesela ufak bı not suprızler gıbı baska bişeyde aklıma gelmıyo sanırım yeterlı ha bıde sıgara ıcıyorum :51::42:

ay kızcagız kendını uzun uzun da anlatmıs ama ben ne alacağım diye düşünüyorum valla hala:26:

sevgili kokoş kızçelerim canlarım ben geç kalmışım siz çokk hızlısınız yaa gelelim bana:46:
165boy 53kiloda süsü püsü bakımı çok seven kokoşmu kokoş bi hatunum.i:49:kizler burcuyum 36numara ayacıklarım var.kırmızı siyah beyaz pembik pudra renkleri pek çok severim.hediyenin hertürlüsüne bayılırım.adı hediye olsunda-sıkıntı yok yani -takı toka taç fular kozmetikler kokular inanılmaz çeker beni öyleki tek sermayem varım yoğum bunlardan ibaret.tayt desenli çorap iç çamaşırı bunlarıda severim:37:ne çok şey seviyormuşum velhasıl kısa ve öz olması gerekirse beni herşey mutlu eder düşünülüp özenle seçilmesi kafi:8::8:hepinizi öpüyorum :54::16::16::16:

biraz geç kaldım şehir dışındaydım kızlar topa tutmayın lütfen :88::88:

165 boyunda 47 kilo s beden giyen 48numara ayakları olan,
topuklu ayakkabı delisi kokoş mu kokoş süse çooook önem veren
biblolardan nefret eden oğlak burcu bir bayanım
hediyenin maddiyatı hiiiç önemli değildir herşeyin sevilerek kalpten alınması önemlidir :54::54::54:

Sıra bende :1:

1.75 boyunca 57 kiloda 36 bedenlik bir hatunum ben :8:
Makyaj severim en sevdiğim markalardan biri Dior dur :32:
Farlara ve kalemlere bayılırım, rujlardan şeftali ve rembe-gönlüm sende tonları tercihimdir
Sade ama şık şeylerden hoşlanırım... :82:
Yengeç burcuyum en züper burç yani :62:
Çok spor giyinmem :51: Ama klasik de günlük hayatta tercih etmem :86:
S ve M beden giyiyorum. Değişken yani. :31:
Pop rock farketmez hangisi kulağıma hitap ederse onu dinlerim :81:
37 numara ayakkabı giyerim, topuklu veya düz ayırt etmem.
En sevdiğim renkler parlement mavisi, beyaz, pembe, kırmızı ve siyahtır.
Takılardan küpeden şaldan çok hoşlanırım. Ev eşyaları da hoşuma gider. Almaya başlasam iyi ederim :61:
Erkek arkadaşım çeyiz diz diyor :1:
Benden bu kadar...

Back