Yılbaşı güzellerinin tanıtma topiği...

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358
evet arkidişler buyrun dökülün bakalım

biraz fikir vereyim ilk katılanlar için
şimdi boyunuzu giyim tarzınızı isterseniz kilo aykkabı numarası neler en çok kullanırsınız mesela parfüm seversiniz odun kokusumu çiçek kokusumu yoksa şeker kokusumu sevdiğiniz herşeyi yazabilirsiniz
bi nevi hediye siparişi gibi en çok ne kullanırsınız kitap okurmusunuz yani aklınıza ne geliyorsa lütfen hepsini bir seferde yazın ki dağılmasın atlanılmasın bişey uzun uzun yazabilirsiniz lütfen size hediye alcak arkadaşımıza yardımcı olacak şeyler yazın arkadaşlar ilk olarak ben yazayım birşeyler

öhömn öhömm şimcikk

ben 1,60 boyunda 64 KİLO 40 BEDEN giyen tombalak biyeşim
ayak numareem 38 esmerim

çok makyaj kullanmam hafif makyajlar yaparım ev dekorasyon ürünlerine bayılırım kullandığım aksesuarlar çanta, cüzdan boğa burcuyum
sekreterlik yapıyorum çalışıyorum süslü püslü tokaları kolyeleri seveerim sevdiğim renkler kırmızı ve siyah klasik giyinirim topuklular falan taktuk

buna benzer veya daha fazlası olabilirr ne gelirse aklınıza okii canlarım öpüyorum
lütfen burada sohbet etmeyelim burda sadece kendimizi tanıtalım dedikodumuzu diğer çekiliş topiğinde yapalım adrsesler geldğinde girin hemen okuyun kolaycaa okk

Son düzenleme:
sevgicandan sonra ben tanıtam kendimi daha önceki çekilişte tanıtmıstım onu yazayım
beni herkes tanıyor nerdeyse
27 yaşında 1.70 boyunda bir hatunum esmerim
herkesler bilir tam bir mor hastasıyım MOR ve GRİ en sevdigim renkler fazla makyaj yapmam allık rimel açık renk göz altı kapatıcısı kullanıyorum o kadar oje delisiyim 250 ojem var belki yani butun renkler mevcut ama yinede oje alırsanız yok istemem demem yan cebime koy derim hatta çok sevinirim bayılırım sizi şappadanak öperim tırnak stıcerlerine bayılırım desenler çiçekler böcekler fln bedenim üst medium alırım altta 38 beden ayak numaram 37 topuklu ayakkabı giyemiyorum ,genellikle spor giyinirim ama ayakkabı fln almayın size yük olmak istemem :84: sade diz üstü elbiselerdende hoşlanırım şorta bayılırım yaz kış giyerimkıyafette renk olarak koyu mor,somon rengi,pudra rengi,beyaz,siyah,gri severim ama sade giyinirim desenli seyler pek giymem az taslı değişik seyler olabilir şal kullanırım aslında salaş şeyleride severim geniş pantolonlar fln mesela ama hıphopcu sanmayın beni haa sölim gecelik flnda çok severim takı olarak birtek yuzuk kullanırım büyük yüzüklere bayılırım kolye küpe takamıyorum ama saat severim bayılırım vücut spreylerini,kokularını çok severim vanilya kokusu hariç hepsini severim ama dolum parfüm kullanamıyorum alerji yapıyor ev aksesuarı olaraktan kahve-krem severim mum çok severim evimde aşırı mum var ahşap eşyaları çok severim

ay yeter bu kadar gönlünüzden ne koparsa dicim arkadaslarım maddiyatın önemi yok ama özen gösterin yeter

Son düzenleme:
ay süper olmus bu eline sağlık tatlım. okuyayım bari:)

merabalarr gecen senekindede vardım ve bu senede varım bu çekilişce gecen senekindekinde biraz hayal kırıklığım oldu benım
çünkü çok özensiz bir paket yapılmış buruşuk bir kağıda mutlu yıllar dileği olmuş vede gelen eşyalar kırılmışdı ve benım bedenıme olmıcak büyük bi tşört gönderilmişti
onun için ilk önce benım için hani gönderricek olan arkadaş paketini güzel yapsın yeter
160 boyundayım 55 kiloyum aslan burcuyum 38 numara ayak numaram vede 20 yaşında bekar nişanlanma yolunda genç biriyim :)
:82:
fazla para harcamadan ufak ufak şeyler alıp beni mutlu eedebilir

emeği gecen herkeze şimdiden çok çok teşekürler böyle güzel

birşey düzenledikleri için

ii bende tanıtim bari kendimi
20 yaşındayım 1,67 boy 53 kilo
Bedenim S - M. Ne olursa oluyor:) Giyimimde beyaz rengi çok severim
Saçlarım benim için vazgeçilmezdir. Saç tokalarına bayılırımm
Bible tarzı almayı düşündüğünüz hediyeler direk çeyizime girecek
Bide bi sır verim. Ocağın 1 inde doğum günüm. Yani aynı zamanda doğum günü içinde hediye alıyor gibi olucam
Çok cocuk ruhluyumdur. 1 kutu jelibon bile alsanız mutlu olmama yeter
Şimdiden herkese teşekkürler

sırayı ben alayım hanımlar:)

1.62 boyunca 52 kiloda 38 beden giyen bir hanımım.
Makyaj yapmayı sevıyorum ama abartmaktan nefret ederim. Allı,güllü simli şeyleri tercih etmem. yengeç burcuyum.
Ne spor ne klasiktir tercihlerim. Hayatımda her ikisi de mevcuttur. iyi bir futbol severim, sağlam bir Fenerbahçe taraftarıyım. Medium beden giyerim.
sporda olsa kadın gibi giyinmeyi severim. arkadaşlar belirtmişler yazayım dedim. Hip-pop arabesk yada pop dinlemem. Genelde klasik müzik yada jazz dinlerim. Turkce rock da oldukça iyi gelir kulağıma:)

37 numara ayakkabı giyerim. Düzenli spor yaparım.
Yeşil ve beyazı beğenirim.
Parfüm merakım oldukça fazladır. Kadınsı ve sexy kokuları severim.
sanırım bu yaz evleniyorum:)

Çok para harcamadan alacağınız hediyeden çok daha mutlu olurum:)

Sevgiler,

Son düzenleme:
süpersiniz kızlarr hadi dewam dewam

Ayyy sıra bende mi? Heyecan yaptım şimdi yaaaa:18:

Ben 22 yaşındayım 177 boyunda 58 kiloyum6 aylık evliyim...
M beden giyiniyorum genelde...Kokoş olmayı severim...Ağır kokulardan hoşlanmam...40 numara ayakkabı giyiyorum spor veya klasik ortama göre giyinirim...Makyaj yapmayıda severim...Kol saati hastalığım var nerdeyse koleksiyon şeklinde zaten takılar vazgeçilmezimdir...oje kullanmıyorum...dekorasyon ürünlerine bayılırım...Sevdiğim renkler siyah beyaz pembe kırmızı lila ve yeşil(başka renk kalmadı be)Kendimi anlatmaya çalıştım arkadaşlar....Hediye vermeyide almayıda çok severim hımmmm:13:
Şimdiden teşekkürler arkidişler....

Bu arada balık burcuyum...

KIzlar böylece birbirimizi daha yakından tanımış oluyoruz süper yaaa

merhabalar ben 24 yaşındayım bekarım 1.70 boyundayım 56 kiloyum genelde spor giyinirim hafta sonları hariç makyaj yapmam en sevdiğim renk pembe alerjik bir bünyem olduğu için sahte takılar kullanamıorum ayak numaram 38 bedenimde 38 oğlak burcuyum fazla kokoş biri deilim daha çok sade biriyim genelde aşk kitapları veya bana hayat için tecrübeler kazandırcak kitaplar okurum hafif kokular kullanırım bakım ürünlerine ve kozmetğe meraklıyımsaat delisiyimdir deişik türde taşlı saatlere bayılıırm eğlenceli bir insanımdırr benden de bu kadar çokmu zor biriyim ne

ıhımmm ıhımmmm sanırım sıra bana geldi...
Yay burcuyum 26 yaşındayım evliyim birde prensimiz var 1,5 yaşında. Gezmeyi dolaşmayı çok severim. Evde eşya olarak krem kahve tonlarını kullanırım.. giyim olarak heryerden giyerim yeterki içime sinsin ama şu aralar KOTOn vazgeçilmezim
59 kilocuğumm:82: 37 numara ayaklarım var. Alışverişe çıktığımda kolye,küpe, bluz almayı çok severim. Ayakkabı almayıda çok severim ortlama 25 çift ayakkabım vardır ama gel bana sor hiç yok derim
Sizlerden ricam milyoncudan alın ama sizinde içinize sinen birşey olsun sonuç olarak kullandıkça birbirimizi hatırlayacağız( yüzsüzlük yaptıysam özür dilerim))) şimdilik bu kadar geliyor aklıma,hatırladıkça yazarım.:90::90:

Bende tanıtıyım kendimi :)

21 yaşındayım 1.68 boyundayım 55 kiloyum.. Esmerim.. En sevdigim renkler siyah beyaz yeşil ve gri aksesuar degisik küpe kolye ve saatlere bayılırım.. renkli cıvıl cıvıl ojeleri severim.. çanta ve cüzdan hastasıyım.. Saç bantları ve taçları takmayı severim.

36 bedenim.. makyaj yapmayı cok severim.. tatlı ve çiçeksi kokular kullanırım.. 37 numara ayakkabı giyiyorum Spor ve klasik giyinirim yerine göre :)

bende tanıtayım kendimi belli değil ama girip girmeyeceğim 26 yaşındayım esmer 170 boyunda.50 kiloyum.saçlarımı yeni kısa kestirdim.ayak numaram 37.m beden giyiyorum.uzun tunik ve ve hırkalara bayılırım.takı kendim yaptıgım için istemem.kitap pek okumuyorum.çiçek veya seksy kokuları severim parfüm manyagıyım.makyaj bayılırım ruj ve oje kullanmam.tangayı sevmem çanta ve cüzdan pijama takımlarına ve dekorosyon eşyalarına bayılırım taç ve tokalarıda severim.spor giyinirim.çok taşlı şeyleri sevmem kokoşumdur.siyah mor renklerine bayılırım.saat ve büyük yüzükleri severim.çerçeve sevmem.pembe rengi hiç sevmem.arkadaşım kendini hiç yorma zorlama gönlünden ne koparsa kabulumdur şimdiden yüreğine sağlık

Son düzenleme:
a m o n r a
yengeç burcuyum
yükselenim başak
yengeçin nerdeyse hiç özelliğini taşımam
kinciyimdir duygusal ve romantik değilimdir
sadece iyi yemek yaparım evde vakit geçirmeyi severim
ne anaçım ne geçmişine bağlı ne de hatıralara
kolay siler kolay harcarım
sulugözlü de diilim düstürüm ağlama ağlat
tertip düzen ve simetri takıntım oldu bi dönem o da büyüyünce geçti
hala marazı kaldı bi nebze de olsa
burdan bakınca yengeç değil de
dişi bi öküz portresi çizsem de
yumuşacık lokum tadında bi insanımdır aslında

kitap okumayı, müzik dinlemeyi boş vakitlerimde korku ve gerilim filmi izlemeyi severim
ayrıca yemek yapmak yemek ve yedirmek en zevk duyduğum şey
25 yaşındayım bana hediye alacak olan arkadaşım giyim kuşam almaya kalkmasın
biraz tombulca bi hatun olduğum için
bu benim için bile başlıca ızdırap kıyamam aynı ızdırabı yaşamasın
39 numara toynak gibi ayaklarım var ayrıca
kokoş bi hatunum süse püse takılara bayılırım kozmetik parfüm ve oce en büyük tutkum
yaklaşık 300 ocem olması buna engel değil
güzel kokan herşeye bayılırım
kıyafeti tamamlayan aksesuarlar kullanarak farklılık yaratmayı severim
her rengi severim ama özellikle siyah beyaz gri ve kırmızı
seksi donlara bayılırım fantezi dünyama hitap etmesi rica edilir
evimin en çok sevdiğim yeri mutfak ve banyo küçük objeleri en çok buralarda kullanmayı seviyorum
evimin geneli soft beyaz ve açık kahve ağırlıklı.

benden bu kadar niteliği değil niceliği önemli hediyelerin
özenilmesi önemli. başka türlü etiketi falan değil kesinilikle
ben nasıl heyecan ve keyifle uğraşacaksam
aynı özeni bekliyorum sadece. bana hediye alacak arkadaşımın
alıiverişte sıkıntı yaşamasını kesinlikle istemiyorum
eğlenceli keyifli bi alışveriş olsun a m o n r a bunu beğenmez diye düşünmesin
enerjisi aldıklarını güzelleştirir zaten.

Son düzenleme:

:80:cnm hediye siparişi gibi olmasın bence herkes hobilerini vs kısaca kendini tanıtsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…