süpersiniz kızlarr hadi dewam dewam
Ayyy sıra bende mi? Heyecan yaptım şimdi yaaaa:18:
Ben 22 yaşındayım 177 boyunda 58 kiloyum6 aylık evliyim...
M beden giyiniyorum genelde...Kokoş olmayı severim...Ağır kokulardan hoşlanmam...40 numara ayakkabı giyiyorum spor veya klasik ortama göre giyinirim...Makyaj yapmayıda severim...Kol saati hastalığım var nerdeyse koleksiyon şeklinde zaten takılar vazgeçilmezimdir...oje kullanmıyorum...dekorasyon ürünlerine bayılırım...Sevdiğim renkler siyah beyaz pembe kırmızı lila ve yeşil(başka renk kalmadı be )Kendimi anlatmaya çalıştım arkadaşlar....Hediye vermeyide almayıda çok severim hımmmm:13:
Şimdiden teşekkürler arkidişler....
evet arkidişler buyrun dökülün bakalım
biraz fikir vereyim ilk katılanlar için
şimdi boyunuzu giyim tarzınızı isterseniz kilo aykkabı numarası neler en çok kullanırsınız mesela parfüm seversiniz odun kokusumu çiçek kokusumu yoksa şeker kokusumu sevdiğiniz herşeyi yazabilirsiniz
bi nevi hediye siparişi gibi en çok ne kullanırsınız kitap okurmusunuz yani aklınıza ne geliyorsa lütfen hepsini bir seferde yazın ki dağılmasın atlanılmasın bişey uzun uzun yazabilirsiniz lütfen size hediye alcak arkadaşımıza yardımcı olacak şeyler yazın arkadaşlar ilk olarak ben yazayım birşeyler
öhömn öhömm şimcikk
ben 1,60 boyunda 64 KİLO 40 BEDEN giyen tombalak biyeşim
ayak numareem 38 esmerim
çok makyaj kullanmam hafif makyajlar yaparım ev dekorasyon ürünlerine bayılırım kullandığım aksesuarlar çanta, cüzdan boğa burcuyum
sekreterlik yapıyorum çalışıyorum süslü püslü tokaları kolyeleri seveerim sevdiğim renkler kırmızı ve siyah klasik giyinirim topuklular falan taktuk
buna benzer veya daha fazlası olabilirr ne gelirse aklınıza okii canlarım öpüyorum
lütfen burada sohbet etmeyelim burda sadece kendimizi tanıtalım dedikodumuzu diğer çekiliş topiğinde yapalım adrsesler geldğinde girin hemen okuyun kolaycaa okk
:80:cnm hediye siparişi gibi olmasın bence herkes hobilerini vs kısaca kendini tanıtsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?