Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

kızlar bende tıcker yapmak istiyorum banada yapın lütfen.

Son düzenleme:
özlem çok şıkmış aldıkların canım.emelcim güle güle kullan.

bende makina yok diye düzgün çekememiştim yelizin aldığı bluzun fotosunu şimdi ekliyim tekrar,sağol yelizcim

özlemcim çok güzel aldıkların..güle güle giysin emel ve prensesi..hülyacım bluz hakikaten çok güzel...seninde üzerinde paralansın....

evet cok hos bluz gule gule gıy hülyacııgm. Emel Derın'i cekersın makınan yapılınca kırmızı cicisiyle. yılbasında kırmızı hos olur dıye dsundum . ben de kız bebek kıyafetı hevesımı tatmin etmıs oldum :)))

tesekkür ederiz kızlar....özlemcim makinam yapılsın yadaaa yenisini alınca hemen cekeceğim.çok cici gercekten.

yelizcim bende dün sabah 9 da kargoya verdim.fakat annemden gönderdim.annemin adın altında gelicek haberin olsun.

ay sevindim olmasına özlemcim...bilmiyorum tarzın mı ama retro desenler çok moda artık..hoşuma gitti benim de...sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla kullanın canım....

canım hepsi çook sık.güle güle kullan.aylincim seninde eline saglık kesene bereket.mutlu saglıklı yıllara.

sağol emelcim hepimize mutlu yıllar...kızlar bitti mi hediyeler gördük müö hepsini???

özlem çok güzeller,aylincim emeğine sağlık.güle güle kullan canım

dernzlmde ctsi almış hediyelerini ama evde olmadığı için eklememiştir.

Yelızcım daha gelmedımı hedıyelerın cumartesı sabah verıldı...allah allah...yurtıÇı kargo b tel ac ıstersen...ben arıyorum hemen Şımdı.ÇÜnkÜ sokak ısmı falan sormuslar adresımı bulaadılar acaba.

emelcim aradım hayatım akşam dağıtım yapıyolarmış
gelmiş ama ewe gelmemiş
çok sağol hayatım
bu akşam gelirse eklerm resimleri

X