Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen almadınmı kübra neyse bugün yarın alırsın valla kızlar bende çok heycanlıyım allam çcuk gibi nasıl sevindirik oluyom yaw bakalım neler yollamış emelcim gözlerim kapıda kargoyu bekliyom aradım gene dağıtımlardamış bakalım ne zaman gelcek
of emel cim offfffffffffff başkada bişey demiyom bunlar ne şık ne güzel şeyler okadar sevindim o kadar mutlu oldumki saol canım benim hepsi süper kızlar hemen foto çektim kötü çıkmış olabilir fotolar EMEL TEŞEKKÜRLER HAYATIM
burda emelcim çınarımın ve eşimle benim fotolarımdan bi kolej yapmış muhteşem bu resim olayı bitsin hemen buzdolabına asıcam çınarıma çok şık bir tişört mumlarımız gene çok şık bir şal ve tabiki iç çamaşırımız
canım begenmene cok sevindim.canım şal'ı ben ördüm bu arada.iyi günlerde saglıkla kullanın.yeni yılınız kutlu olsun.öpüyorum çok. (küçük fotoların arkasında yeni yıl notumuz vardı)
güle güle kullan canım cok şık hepsi. bu arada benım oğlus emel teyzesıne bos msj cektı bu aksam :)) son msj atılan no ya bastı ıptal edene kadar gıttı. galıba Derin 'i isteyecek senden Emel :)) cekındi:kedi: konusmaya msj atayım dedi
cnm tel arabada kalmıstı biraz önce gördüm.oyyy kuzum emel teyzesine ne demek istedi acaba:))) dediğin gibi belkide derini isteyecek benden:))) belkide yeni yıl partisine götürmek için izin isteyecekti:)))hehehe
nisancım canım az önce özlemle konustum.bilgisayarında problem varmıs halen düzelmemiş.sanada mesaj atıp adresini isteyemiyormus.hediyelerini almıs fakat bu sebepten dolayı sana ulasamadıgı için bekliyormus.üzgün oldugunu dile getirdi.en kısa zamanda gelicekmiş. bu arada herkese selamları var.söylemeden gecemeyeceğim hülyanın hediyelerinede bayılmıs...kesene bereket hülyacım....
EMEL SAĞOL HAYATIMMMMMM ... Kızlar çok üzülerek söylüyorum pc ve benim çöküşüm nedeniyle hepinizden özür diliyorum . HÜLYAMMMMMM canım çok teşekkür ederim hayatım herşey için her birini çok beğendim ve severek kullandım bile bazılarını çamaşırlar öyle dediğin gibi değillermiş onlarla girdik 2010 a pek te sağlammışlar :)))) Ama en çok yazdığın notu beğendim eşime bile okudum o da bende çok onure olduk inşallah uzun yıllar sürer bu dostluklar arkadaşlıklar . Kübra adresini alabildim canım şimdi hediyen hazır hemen yarın veriyorum kargoya ya yarın ya salı günü elinde olur lütfen kusuruma bakma .Ayrıntıları burdan devam edelim bölümüne yazdım canım .