Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

özlemcim çok şık canım...tam yılbaşı paketi....sende yarın kargodan alabilirsin hayatım....bu hediye işine bayılıyorum ben..apır sapır her konuda çekiliş yapalım bence:))

ayın bebeği yapalım bence kızlar...katılanlar o ay o bebişe hediye alsın..sonraki ay diğer bebişe filan...ne güzel bir an da bir sürü hediye gelir kuzulara...ne dersiniz??*

ayın bebeği yapalım bence kızlar...katılanlar o ay o bebişe hediye alsın..sonraki ay diğer bebişe filan...ne güzel bir an da bir sürü hediye gelir kuzulara...ne dersiniz??*

evet ya süper olur bende bayılıyorum hediye almayada vermeyede.evet ben şimdi doğum günü hediyesi için cekiliş yapacagım.acıyorum konuyu haydi gelin.

aylinciğim geldı hedıyelerımız. cok guzeller ve cok teskkurler. en kısa zamanda resımlerını cekıp eklıcem. bu arada babamızın adı Ercan. Kıtabı gorunce cok guldum sarkısına da bayıldımm.hepsı cok guzel kısaca.

özlem beğenmene çok sevindim canım..inşallah elbise olmuştur...heyyy ercan ne getirdi amcan:)))

özlem merak ettik gerçekten ekle hadi:))

diğer özlemcimm(derinzlm) bende bugün yolladım yarın elinizde olur sanırım

özlemcim hediyelerimiz geldi.çok beğendim hepsi ayrı güzel..kesene bereket canım.çok tesekkür ederim.
resimleri ekleyebilirsin.
ben resim koyamayacagım ama yazayım tek tek
3'lü kırmızı mum (zara)
kırmızı alt çamaşır (kom) çok sexy muhtesemmm
derine kırmızı t-short (zara) bayıldımmm
kolye( c&a)
dantel file sal füme renk
omuzdan fermuarlı yarasa kol siyah penye bluz(çok şık)ama biraz dar oldu :KK43:((
zayıflayınca giyerim artık
sonra kutumuzda cok sıktı ve içinde simli yeniyıl topları vardı...
hepsii süperrr

Son düzenleme:

süper derim...
düşünmesi bile güzell kargocuların biri gidip diğeri gelir :))))

evet hayatım onu da şu doğum günü çekilişinden sonra yapalım diyoruz...şubatta başlarız ona da...

Hülyaaaaa ben yarın yokum evde :KK43:((( hangi çatlarım merakımdan neyse hangi kargoysa bildirimisin ben arayayım sabha kalkınca hemen getirsinler diye .
Bu arada hediyeleriniz pek bi güzelmiş çamaşırına bayıldım yaniii Yelizzzzzz süper zevklisin canım ama dediğine katılıyorum kazağın resmini bir daha alalaım .ve emelin de hediyelerin,i görmek istiyoruz biran önce.
Hediyeleşme fikirleride ayrıca süper bayıldım katılmak isterim herbirine

özlem bende aylin gibi almayıda vermiyede çok seviyom valla
iç çamaşırı seksi olsun dedim kırmızı yoktu pembe aldım
netten aldım
ama kazağı dolaşarak aldım
ben çok beğendim alırken
kendimede grisini aldım yakından resmi olsa süper hakketen
emel ya resimleri bekliyoz
birde özlem seninde resimlerini bekliyoz canım

çabuk olun hayde

Kızlar makınem bozuk ben ekleyemıyorum.Özlemden rıca etmıŞtım gÖndermeden Önce cektı.ekler bugÜn yarın.yelızcım ben yarın verıyorum kargoya p.tesı alırsın sanırım ancak .kusura bakma canım almam gereken bıŞey vardı bugÜn cıkabıldım ancak.oyÜzden yarın vereceĞım.

bunlar Emel ve Derinciğimize Utku ve benden yılbası hedıyelerımız. icine not yazamamıstım. nıce mutlu yıllar dılıyorum tatlı kızın ve tüm sevdıklerınle...

kesene bereket özlem hepsi süper
emelcim iyi günlerde kullan sende canım

özlem ya msnde hiçö rastlamadım sana
şu baskılı tişörtü yapalım ben o siteye girdim uğraştım ama
yapamadım yaaa
beceriksizim işte
sen onu bana yapsanda ben alsam olurmu
ben ordan üyelik alim sana üyelik adımla şifremi verim sen yap kaydet biyere bende alim
olurmiki bacım ya

bunlar Emel ve Derinciğimize Utku ve benden yılbası hedıyelerımız. icine not yazamamıstım. nıce mutlu yıllar dılıyorum tatlı kızın ve tüm sevdıklerınle...

çok tesekkür ederim canım emeğine saglık.sizede sevdikleriniz ile birlikte mutlu,saglık ve huzur dolu nice yıllar.öpüyorum çok.bu arada unutmadan söylemek istiyorum çok zevklisinalkisalkisalkis

X