o mesele bence sadece erkeklerde ıslıyorAy benim kuzenimin boy 162 ayak no 40174 olunca 39 olur diye düşünmüştüm
Hediye derken seçenek mi olacak ?Şartlar ilk mesajda yazıyor. ama hediye konusunu daha kararlastırmadık. Fikir belirtirsen sevinirim:)
Ben geldim
Hediye derken seçenek mi olacak ?
Hediye tek olsa en azindan kullanim ve kalite acisindan daha iyi bir hediye olmaz mi ?
Ben anketi oyladımHoşgeldinn
Hayır fiyat olarak. Konuya anket eklendi kaç liralık hediye olsun diye
Herkesi öyle sınırlayamayız ona herkes kendi karar versin bence
Bakalım hekese uygun olur insallahBen de oyladımBakalım neler cıkcak
ya öyle deme kız mesela bende 162 yim ama ayak numaram 38.5 napayım kader kısmetAy benim kuzenimin boy 162 ayak no 40174 olunca 39 olur diye düşünmüştüm
Bende katılıcaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya şimdi ben şey sorcam son durumu anlamadım ben birde şu geçen sene topiği ne ya bana da atın
kedi şimdi bence giyiniş tarzıda olsun sana gelen mesajda spor mu klasik mi giyior mesela ona göre belkki bişeşyler alınır
tamam durumları ayarlamaya çalışıyorum para sıkıntı değil de işle ilgili durumlarım var şehir dışı gibi haber vercem sana birkaç güne ona göre çekilebilirim de oy vermedimGel o zamaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Neyi anlamadın kız aynen devam ediyo :) Hediyelerin fiyat kotası ne olsun ona karar veremedik o yuzden anket ekledik oyla belirlicez onuBir de ne hediye olursa olsun yanında kırmızı yılbaşı donu ve cikolata almak şart
Olur kuzucum gonderenlere yazarım giyim tarzındanda bahset diye.
tamam durumları ayarlamaya çalışıyorum para sıkıntı değil de işle ilgili durumlarım var şehir dışı gibi haber vercem sana birkaç güne ona göre çekilebilirim de oy vermedimama 30 50 aralığı güzel sıkıntı olamzsa ona oy vercem
Bu fiyat kotası bana saçma geldi .mesela adam 5 tl çanta alır ama 30 tl der fiş gönderecek hali yokya . Herkes içinden ne geliyorsa o şekilde alsın.Gel o zamaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Neyi anlamadın kız aynen devam ediyo :) Hediyelerin fiyat kotası ne olsun ona karar veremedik o yuzden anket ekledik oyla belirlicez onuBir de ne hediye olursa olsun yanında kırmızı yılbaşı donu ve cikolata almak şart
Olur kuzucum gonderenlere yazarım giyim tarzındanda bahset diye.
Bu fiyat kotası bana saçma geldi .mesela adam 5 tl çanta alır ama 30 tl der fiş gönderecek hali yokya . Herkes içinden ne geliyorsa o şekilde alsın.
tamam bu cuma belliolur haber veririm canımTamam canım ama 1inde kura cekcem 1ine kadar haber ver mutlaka.
yok artık .....Gecen senenin topiğinde malesef şeker falan gönderilmiş hediye diye. O tatsızlıklar yasanmasın istiyoruz