Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
bende öyle diyorum. buradaki insanınların çoğu birbirini tanıyor.Küçük şeyler gönderip karşısındakini kötü hissettircek şeyler yapmaz..
Yapacak olan varsa parmak kaldırsın :KK70:

Ya anlamadığım şimdi biz 2kediannesi'ne mi adres ve bilgilerimizi ne severim ne sevmem onu yazıp vericem ona bana kim çıktığını söyleyeceğim oda bana bilgilerini vericek öylemi ? :KK55:

Ya anlamadığım şimdi biz 2kediannesi'ne mi adres ve bilgilerimizi ne severim ne sevmem onu yazıp vericem ona bana kim çıktığını söyleyeceğim oda bana bilgilerini vericek öylemi ? :KK55:
Evet 2 kedi annesine adresini ve kendini tanıtır mesaj atacaksınız
O çekilişi yapıp özel mesajla herkesin kendine bildirecektir kimin kime çıktığını.

ömür kısa bence biran önce başlayalım :d

Evelynn Evelynn evet herşey bu kadar :KK70: hadi çekilişi yapalım :rolleyes:

Ahahah ay ayın 1inde çekiliş kız 4 gun daha bekleyin :KK70:

Şöyle, bana adres bilgilerinizin de oldugu tanıtımınızı yolluyorsunuz. Çekilişi ayın 1inde ben yapıyorum. Sana kim cıktıysa onun bilgilerini sana atıyorum sen hediye alıp yolluyosun. Senin bilgilerini de sen kime cıktıysan ona yolluyorum.

Ahahah ay ayın 1inde çekiliş kız 4 gun daha bekleyin :KK70:

Şöyle, bana adres bilgilerinizin de oldugu tanıtımınızı yolluyorsunuz. Çekilişi ayın 1inde ben yapıyorum. Sana kim cıktıysa onun bilgilerini sana atıyorum sen hediye alıp yolluyosun. Senin bilgilerini de sen kime cıktıysan ona yolluyorum.
kişi sayısı tamam değilmi o_O neden bekliyoruz ki. ayın birine çok var daha

X