- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
bende öyle diyorum. buradaki insanınların çoğu birbirini tanıyor.Küçük şeyler gönderip karşısındakini kötü hissettircek şeyler yapmaz..
Yapacak olan varsa parmak kaldırsın
oylar neden gizli tutulmuyorAy o zaman niye 30-50 arasına oy verdin kız kafamız karısıyor
oylar neden gizli tutulmuyor30-50 TL herkesin bütçesine uygun diye
ağzını yiiidimmmginiydin
Evet 2 kedi annesine adresini ve kendini tanıtır mesaj atacaksınızYa anlamadığım şimdi biz 2kediannesi'ne mi adres ve bilgilerimizi ne severim ne sevmem onu yazıp vericem ona bana kim çıktığını söyleyeceğim oda bana bilgilerini vericek öylemi ?
he evetYa anlamadığım şimdi biz 2kediannesi'ne mi adres ve bilgilerimizi ne severim ne sevmem onu yazıp vericem ona bana kim çıktığını söyleyeceğim oda bana bilgilerini vericek öylemi ?
ömür kısa bence biran önce başlayalım :d
Ya anlamadığım şimdi biz 2kediannesi'ne mi adres ve bilgilerimizi ne severim ne sevmem onu yazıp vericem ona bana kim çıktığını söyleyeceğim oda bana bilgilerini vericek öylemi ?
kişi sayısı tamam değilmiAhahah ay ayın 1inde çekiliş kız 4 gun daha bekleyin
Şöyle, bana adres bilgilerinizin de oldugu tanıtımınızı yolluyorsunuz. Çekilişi ayın 1inde ben yapıyorum. Sana kim cıktıysa onun bilgilerini sana atıyorum sen hediye alıp yolluyosun. Senin bilgilerini de sen kime cıktıysan ona yolluyorum.