- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Haa yine hatırlatayım. Ben dün basın açıklaması yaptım hepinizi izlemeye alıyorum heyecan yapmayın ben sanmayın dedim. Ama doğal olarak kurbanım izlediklerimden biri.kız joker beni izlemeyede başlamışsın benmiyim kız nolur söyle
ahh bacımmm kızım bızım evde avızeler bıle kırıkYok yok tablo almam, sana şunlardan alayım mı bak, benim sevdiklerim.
Eki Görüntüle 1705347
Hem sen niye ipucu vermiyorsun.
aa ben alıııcamm zatennn
banamı :Oaa ben alıııcamm zatennn
Kendime :) begenmeye calısıyordum dur hemen kocama soylıyım alıyımbanamı :O
Ya benim Sevcan sanmamdan bahsediyorsun değil miahh bacımmm kızım bızım evde avızeler bıle kırık
ege top atıyor ıkı dk parcalar bunları ama cok begenıyorum al sen bana bunlardan ıkea mumlarınıda unutma ama :)
ben ıpucu vermıcem valla fena halde yanlıs anlasılmalar var hatta ben kenardan kıs kıs guluyorum :)
Ay ne tatlı ya masal gibi. Bunun diğerinden de bende var. Kaplı olanı. Seviyorum.
kız ben almadım, bana alsınlar diye paylaştım eğer sensen bundan al bana al al bunu al bunuYa benim Sevcan sanmaksak bahsediyorsun değil mionu kıs kıs izliyorsun canım katilim. İşte bunlar hep taktik.
Ay ne tatlı ya masal gibi. Bunun diğerinden de bende var. Kaplı olanı. Seviyorum.bu seninkiyle benimki arasında çok kalmıştım.
kız ben almadım, bana alsınlar diye paylaştım eğer sensen bundan al bana al al bunu al bunu
hayır beni izlemeye başlamış bana alacak bence :)kız joker beni izlemeyede başlamışsın benmiyim kız nolur söyle
yok canım okadar değil ya aksesuarları al ya tereği :))
Tamam canım üstündeki aksesuarlardan da alayım mı.
hayır ben
ya senınkı nasılllllYa benim Sevcan sanmamdan bahsediyorsun değil mionu kıs kıs izliyorsun canım katilim. İşte bunlar hep taktik.
Ay ne tatlı ya masal gibi. Bunun diğerinden de bende var. Kaplı olanı. Seviyorum.bununla benimki arasında çok kalmıştım.
sticker hemi?
senın teregın var ha sasırdım
Tamam canım üstündeki aksesuarlardan da alayım mı.
Hepinizi izliyorum.hayır beni izlemeye başlamış bana alacak bence :)
Adını da öğrenmiş oldum.senın teregın var ha sasırdım
hıc boyle duusnmemıstım :)