- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
English Home tarzı.Adını da öğrenmiş oldum. ama benimki ondan değil. Kardeş ürünü. Atayım bak.
Niye hiç öyle düşünmemiştin, benim tereğim yok ama olamaz mı
Reelde değil be sosyal medya dao değilde kızlar -Piraye beni reelde gormuş kk dısında ne ayak ya dusunsene sevmedıgın bı komsunmus
nasıl kı tesadufen mi buldun :)Reelde değil be sosyal medya da
Sayılır oğlunda sende çok tatlısınızzznasıl kı tesadufen mi buldun :)
ne ılgınc yaSayılır oğlunda sende çok tatlısınızzz
Hahah sen geri dönmedin canım ben seni gördüm ama senin benden haberin yokne ılgınc ya
ama nasıl yanı benım ben oldugumu anladın kı?
bende gordum mu senı?
hemen ısın aslını anlat
nasıl geri dönmedim ne kadar ılgınc ya nasıl olabılırkıHahah sen geri dönmedin canım ben seni gördüm ama senin benden haberin yok
Evet biliyorum profilinde de fotoğraf yoknasıl geri dönmedim ne kadar ılgınc ya nasıl olabılırkı
ben akıstada cıkmıyorum profıl gızlı
senınkı daha cok ıhtıyacları karsılamak uzere terek olmusAdını da öğrenmiş oldum. ama benimki ondan değil. Kardeş ürünü. Atayım bak.
Niye hiç öyle düşünmemiştin, benim tereğim yok ama olamaz mı
tamam ama ıcerıgı gormuyorsun kız bana bulmaca gıbı konusmasana yawEvet biliyorum profilinde de fotoğraf yok
Yoooo gördüm hahhah çok Zevklitamam ama ıcerıgı gormuyorsun kız bana bulmaca gıbı konusmasana yaw
ne yanı hala goruyormusunYoooo gördüm hahhah çok Zevkli
Laf almaya çalışma ama söyliyim hala görüyorum eveeeettttne yanı hala goruyormusun
tamam takıp etmedıgım bırısın dondum ıstek gonderdım hepsıneLaf almaya çalışma ama söyliyim hala görüyorum eveeeetttt
Bana gelmeditamam takıp etmedıgım bırısın dondum ıstek gonderdım hepsıne
sımdı oldu benceBana gelmedi
evet geldisımdı oldu bence