Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Kıskan kedisiz evmi olur can onlar can ben yeni sayılır bi oğluşa yuva buldum gördünmü sen bu tatlişi
Yanlız sexi çoraplarım başını döndürebilir dikkat
Eki Görüntüle 1704816

Yaa hele yavrularına ölüyorum ya bayılıyorum. Ben çok kedi baktım, sokaktakileri de besledim, kedi sahiplendirdim, başkalarının sahiplenmesine aracı da oldum. Fırsatım olsa gördüğüm kedileri alıp getireceğim eve ama eşim kedi kılı sevmiyor. Ailemde bi kedi bi köpek var. Eve bi geliyoruz her yerimiz kıl tüy. Onu gördükçe temizlemekle başedemezsin, kıl tüy istemiyorum diyor. ama ben çoook istiyorum. Diğer yandan alsak eşimle birbiRimize gireriz hep kıl tüy temizletir bana. Ben de pek titiz değilim sabah akşam ev süpüremem. artık sokaktakilerle Annemlerdekilerle yetiniyorum.

Aa bende çok titiz sayılmam yoksa titizmiyim bizim evde hiç kıl olmaz hergün küçükmsüpürgeyle süpürüyorum oturduğumuz yeri ama zaten kızım hep battaniyesinin üstünde yatar zaten 4 5 ayda bir traşta ettiriyoruz tüy sorunumuz nerdeyse yok benim eşimde pek sevmiyor ama sshibinin hatrı var diyor

al benden de o kadar. öğrenci falan sanıyordum.
ahahahahaha ay beni onure ettiniz panpişlerim

Biraz daha sıkıstirirlarsa ne aldigimida soylucem

aynen
Yettim duş alındı görev tamam

saatler olsun komşu

Ben evde yalnızken duş alamıyom ya

aynennnn nefes alamıom bırak duşu geçen repttillianları araştırdım altıma etim
Ben korku filmi izleyince oyle oluyorum

korku filmimi ayyyy

gördüm ve gayet güzel diyorum..ilkini daha çok beğendim.az yüksek bel diye pot gelmiş olabilir sana.bence çok güzel..
yalnız biraz çamaşır falan boyayabilir belki renginden dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…