- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
KıskanBen de kedi istiyoruuuum.Kıskandırmayın anlata anlata.
Kıskankedisiz evmi olur can onlar can ben yeni sayılır bi oğluşa yuva buldum gördünmü sen bu tatlişi
Yanlız sexi çoraplarım başını döndürebilir dikkat
Eki Görüntüle 1704816
Aa bende çok titiz sayılmam yoksa titizmiyimYaa hele yavrularına ölüyorum ya bayılıyorum. Ben çok kedi baktım, sokaktakileri de besledim, kedi sahiplendirdim, başkalarının sahiplenmesine aracı da oldum. Fırsatım olsa gördüğüm kedileri alıp getireceğim eve ama eşim kedi kılı sevmiyor. Ailemde bi kedi bi köpek var. Eve bi geliyoruz her yerimiz kıl tüy. Onu gördükçe temizlemekle başedemezsin, kıl tüy istemiyorum diyor.ama ben çoook istiyorum. Diğer yandan alsak eşimle birbiRimize gireriz hep kıl tüy temizletir bana. Ben de pek titiz değilim sabah akşam ev süpüremem. artık sokaktakilerle Annemlerdekilerle yetiniyorum.
Ayyy benide yazzz kedianneeesi fantazi yapalimm barim kadin kadinaŞöööyle aklıma gelenlerden bir etiket yapayım. Katılmak isterseniz beklerim kuzular.
@FeraceliBibibella @themis1990 @deadline Sare Lavinya
Ayyy benide yazzz kedianneeesi fantazi yapalimm barim kadin kadina
Kizzz yilbasi oldumu kiiAyy biz yaptık çekilişi çoktaaannn gec kaldınnn
Kizzz yilbasi oldumu kii
Kiizzz anammm 27 kasim yazmissin körrr almusluluk bu kadar olur.
Neysee baska bahara babyy
Ok dirKadınlar gününde de düşünüyoruz. Çağırim mi yaparsak?
Ayy sen kediden mi bahsediyosun bibi bibiYok çok sevmiyor ama öyle deli gibide sudan kaçmıyor kızım bi iki miyavlıyor işte okadar asıl sorunu kurularken yaşıyorum içinden canavar çıkıyor
Kıskankedisiz evmi olur can onlar can ben yeni sayılır bi oğluşa yuva buldum gördünmü sen bu tatlişi
Yanlız sexi çoraplarım başını döndürebilir dikkat
Eki Görüntüle 1704816
Ayy sen kediden mi bahsediyosun bibi bibi
Evet avatarımdaki şapşik benim kızım oluyorAyyuu ne tatli ya....
ahahahahaha ay beni onure ettiniz panpişlerimal benden de o kadar. öğrenci falan sanıyordum.
Biraz daha sıkıstirirlarsa ne aldigimida soylucem
Yettim duş alındı görev tamam
Ben evde yalnızken duş alamıyom ya
Ben korku filmi izleyince oyle oluyorum
Günaydın beaaaaaaaaaagünaydın kızlarr
hadi yaaaa hahaahhahhaha karıştıdım