- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Dolunay cikinca burdayiz geneldeben niye hiç size denk gelemiyorum yav.
neyse ben de ipucu vereyim. benimkiiiii burada aktif.
Ayy yafriiimmm ben gondermessem hayal kirikliginada ugrucan sen sindi.ay ne gıcıksın ya2 gram heyecan bırakmıyorsun bende. bari ne geleceği sürpriz olsun.
Noluyo izlemeye alinca.ben hepinizi izlemeye alacağım şimdi, buradan söyleyeyim de. hepiniz birden izlemeye aldım diye katiliniz sanmayın.
Ayy yafriiimmm ben gondermessem hayal kirikliginada ugrucan sen sindi.
işte bir umut karşı taraf da izlerse karşı tarafın albümlerini falan görüyorsun, tabi albümü varsa.Noluyo izlemeye alinca.
Album falan varmi profillerde o mu gozukuyo.
Yettim duş alındı görev tamam
He bende o umitle seni izlemeye aldim. Ama babayi aldim.işte bir umut karşı taraf da izlerse karşı tarafın albümlerini falan görüyorsun, tabi albümü varsa.
Niye kiz. Illede kocanlami olcan banyodaBen evde yalnızken duş alamıyom ya
Ay çok seviyorum yıkanmayı gece gündüzmher daim alıyorum mesela sabaha karşı almayı da çok severim 4 5 gibiBen evde yalnızken duş alamıyom ya
Bende bir tek o saatte alabiliyorumAy çok seviyorum yıkanmayı gece gündüzmher daim alıyorum mesela sabaha karşı almayı da çok severim 4 5 gibi
Niye kiz. Illede kocanlami olcan banyoda
Ay çok seviyorum yıkanmayı gece gündüzmher daim alıyorum mesela sabaha karşı almayı da çok severim 4 5 gibi
Ben korku filmi izleyince oyle oluyorumBenim takıntılarım varya. Hırsız girerse yangın çıkarsa falan gibiO yuzden kocam evde olcak illaa
Ben o saatte tuvalete giderken 3 kere dusunuyom
Ben korku filmi izleyince oyle oluyorum
Mis gibi sessiz sedasız suyu seviyorum beni dinlendiriyor sakinleştiriyorBende bir tek o saatte alabiliyorum
Korkak seniBenim takıntılarım varya. Hırsız girerse yangın çıkarsa falan gibiO yuzden kocam evde olcak illaa
Ben o saatte tuvalete giderken 3 kere dusunuyom
Mis gibi sessiz sedasız suyu seviyorum beni dinlendiriyor sakinleştiriyor
Korkak senipisilerinle gitmiyormusum wcye hem köpüşünde var hala neden korkuyorsun benim bi bibim var can yoldaşım hiç bişeyden korkmuyoruz
Benimde küvetim yok olsa belki bibimi kandırırdım birlikte yüzerdik içindeCidden onlar acaip guven veriyor insana ya. MEsela köpeğim dısarıdan çıt sesi gelse havlar ama gene de banyo yaparken korkuyorum.
Ay kuvetim olsa ben de cıkmam ya
Benimde küvetim yok olsa belki bibimi kandırırdım birlikte yüzerdik içinde
Yok çok sevmiyor ama öyle deli gibide sudan kaçmıyor kızım bi iki miyavlıyor işte okadar asıl sorunu kurularken yaşıyorum içinden canavar çıkıyorYıkanmayı seviyor mu bibi