Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
bi kaç parça derken? bence onuda kararlaştıralım donla beraber 3 mesela?
don ney :KK70: :KK70:

Ya mesela oje alırsın takı toka alırsın şal alırsın böyle kucuk kucuk hediyeler olur toplamı 40 lira olur. Yanına kırmızı yılbası donu ve çikolata alırsın.
Ya da tek parça 50 liraya canta alırsın yanına yine kırmızı yılbası donu ve çikolata olur.

Ya mesela oje alırsın takı toka alırsın şal alırsın böyle kucuk kucuk hediyeler olur toplamı 40 lira olur. Yanına kırmızı yılbası donu ve çikolata alırsın.
Ya da tek parça 50 liraya canta alırsın yanına yine kırmızı yılbası donu ve çikolata olur.
iyi madem öyle olsun :)

Ya bence sayı olmasın derım ben oyle 25-50 arasıda olmasın arada bı 25'lık fark var
tabı dıger arkadaslar ne dusunuyor bılmıyorum
bıran once cekelım :)
15 gun az bı zaman
Y yesil_zeytin_ valla bende düşünemiyorum

12 kişi kesin. Sen _Lavin_ _Lavin_ ve @PrezentabLkonteS düşüneceğim dediniz. Siz de olursanız 15 oluyor.
yaz beni gitsin.

ama şimdiden söylüyorum. küçük bir ilçede yaşıyorum. Ailemin yanına farklı şehire gidince hediyeleri temin edicem. %10 ihtimal da olsa geç gönderirsem kusura bakmasın şimdiden kurbanım :KK53: muhtemelen erkenden halledicem ama %10 luk kısmı içinde belirteyim :KK49::KK49:
sonradan ben bilmiyordum neden bana söylemediniz demeyin :KK70:

yaz beni gitsin.

ama şimdiden söylüyorum. küçük bir ilçede yaşıyorum. Ailemin yanına farklı şehire gidince hediyeleri temin edicem. %10 ihtimal da olsa geç gönderirsem kusura bakmasın şimdiden kurbanım :KK53: muhtemelen erkenden halledicem ama %10 luk kısmı içinde belirteyim :KK49::KK49:
sonradan ben bilmiyordum neden bana söylemediniz demeyin :KK70:
bu mesajı gormeden senı parca pıncık etmeye hazırlanıyordum nee sen daha gırmedın mı dıye .

Neyse tanıtım topıgıde acılacak mı eglencelı bıseye benzıyor :KK70:

bu mesajı gormeden senı parca pıncık etmeye hazırlanıyordum nee sen daha gırmedın mı dıye .

yani etiketleyip sonradan siz burada kaynaşın ben katılmayacam demek olmazdı :KK70:

Ya bence sayı olmasın derım ben oyle 25-50 arasıda olmasın arada bı 25'lık fark var
tabı dıger arkadaslar ne dusunuyor bılmıyorum
bıran once cekelım :)
15 gun az bı zaman
Y yesil_zeytin_ valla bende düşünemiyorum

Sayı zaten yok isteyen istediği kadar alabilir :KK70:
Ama fiyat konusu kafamı karıstırıyor ilk 50 lira dediğimde itiraz eden oldu öğrenciyim o kadar veremem diye. O zaman sen katılma da diyemiyorum. Ay napalım bu fiyat konusunu ya

tanıtım topiğine gerek varmı ki ya?
bilemedim :/
ya aslında bıraz komık duruyor ama ben mesela senı hıııc tanımıyorum
hos dusununcede cıkolata ve don zaten sabıt gelıyor
gerısı ne olabılır hanı yılbasıya sembolıkmı olmalı kısıye ozelmı bılemedım ben sımdı 2014 hedıye seyını arıyorum :KK70:

Sayı zaten yok isteyen istediği kadar alabilir :KK70:
Ama fiyat konusu kafamı karıstırıyor ilk 50 lira dediğimde itiraz eden oldu öğrenciyim o kadar veremem diye. O zaman sen katılma da diyemiyorum. Ay napalım bu fiyat konusunu ya
ya öylemi okumusumtum aslında ama suan hatırlamıyorum gozden kacırmısım herhalde
oylama yapabılırsın canım

ya aslında bıraz komık duruyor ama ben mesela senı hıııc tanımıyorum
hos dusununcede cıkolata ve don zaten sabıt gelıyor
gerısı ne olabılır hanı yılbasıya sembolıkmı olmalı kısıye ozelmı bılemedım ben sımdı 2014 hedıye seyını arıyorum :KK70:
ay ne bilim yani şimdi ben atıyorum xs giyiyorum desem sanki zorluyorum kıyafet almaya gibi olur gibime geldi
aman neyse oyun bozanlık yapmıyayım çoğunluğa uyayım :KK70:

tanıtım topiğine gerek varmı ki ya?
bilemedim :/

Tanıtımlar konu olarak değil de bana özel mesajla atmasını isticem herkesten cuma günü. İlk mesaja yazmıştım.
Adın soyadın adresin telefon numaran, ayak numaran, bedenin, hoşlanacağın ve hoşlanmayacağın hediyeler...

Çekilişte senin çıktıgın kişiye bu tanıtımı yollicam. Herkesin bilmesine gerek yok sonucta

Tanıtımlar konu olarak değil de bana özel mesajla atmasını isticem herkesten cuma günü. İlk mesaja yazmıştım.
Adın soyadın adresin telefon numaran, ayak numaran, bedenin, hoşlanacağın ve hoşlanmayacağın hediyeler...

Çekilişte senin çıktıgın kişiye bu tanıtımı yollicam. Herkesin bilmesine gerek yok sonucta
xs dedim dikkatini çekerim :KK70:

ay ne bilim yani şimdi ben atıyorum xs giyiyorum desem sanki zorluyorum kıyafet almaya gibi olur gibime geldi
aman neyse oyun bozanlık yapmıyayım çoğunluğa uyayım :KK70:
yok zorluyor gıbı olmazsın ama umarımda xs gıymıyorsundur :KK69:

Süpersin

X