- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
hahahahah yerim seniayyyyyy valla çok mutlu olurdummm kediimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahah yerim seniayyyyyy valla çok mutlu olurdummm kediimmm
biliyorum en guzelı olsun dıye ugrasıyorsunderi etek seven varmı
bu ara bende deri pant takıntısı oldu kimi garıda çok güzel duro amabiliyorum en guzelı olsun dıye ugrasıyorsun
kucukken derı etekmı pantolonmu ne almıstı annem bana bordo bıde hafıf bol
herkes benle dalga gecmıstı
sımdı bende nasıl tramva ıse bu derı pantolon gıymek cok ıstıyorum ama olmuyor
hışır hışır ses cıkarıyo ama dımıbu ara bende deri pant takıntısı oldu kimi garıda çok güzel duro ama
turkuaz cute buyeni koltuk yaptırdıgımdan bahsetmısmıydım
kızlar o degılde su ılk ekledıgım resımle sonrakı ornek resımlerdekı mavı aynımı mınt yesılımı bu turkuaz mı?
buarada pudra ve berjer resımdekı ornek evdekı kumaslardan olacak
ornektekı resımler mınt yesılı dımı yanılmıyorum?turkuaz cute bu
ya tam mint değil oda turkuaz ama açık bir turkuazornektekı resımler mınt yesılı dımı yanılmıyorum?
daha 4 ay var cute genişlemeye devamiyi ki gebesin he
nerden bulcam bu renklerı yawya tam mint değil oda turkuaz ama açık bir turkuaz
nerden bulcam bu renklerı yaw
evet oldu ne yazık ki..hediye geyiğine başladık bile:)seneye inşallahÇekiliş kesin oldu mu yahu?
Kurbanlarınızı öğrendiniz mi yani?
Site onarımda diye birkaç gün ertelenmiş olabilir mi?
Katılayım diye düşünmüştüm ben de
hepsi çok güzel ya off bende yeni değiştirdim koltukların yüzlerini..benim koca çok takıntılı renk konusunda gitti bana füme yaptırdı koltukları.. şimdi halımı değiştiricem ne renk alsam da renk katsam odaya bilemiyorum..yeni koltuk yaptırdıgımdan bahsetmısmıydım
kızlar o degılde su ılk ekledıgım resımle sonrakı ornek resımlerdekı mavı aynımı mınt yesılımı bu turkuaz mı?
buarada pudra ve berjer resımdekı ornek evdekı kumaslardan olacak
kızzzben sadece şunu söyleyebilirim,alerjik bir tip olduğum için gümüş harici takamıyorum,makyaj malzemesi de her markayı kullanamıyorum.onun haricinde beden olarak s/m giyiyorum.
daha fazla birşey yazmak da istemedim,süprizlere bayılırım :):)
kac tl degıstırdınız canım? benımkılerde fumeydı ıste cok kasvetlıydı artık cumartesı almaya gelıceklelr ama benımde renkler ve desen kafamı karıstırıyor bana kalsa pudra yaptırırdımhepsi çok güzel ya off bende yeni değiştirdim koltukların yüzlerini..benim koca çok takıntılı renk konusunda gitti bana füme yaptırdı koltukları.. şimdi halımı değiştiricem ne renk alsam da renk katsam odaya bilemiyorum..
nasıl zor lan kro ya bak yakızzz
sen bana çıkaydın sana dehşet süprizler yapardım :)
bayılırım değişik şeyler almaya
süpriz yapmaya
ama benım kurbanım zor biri