- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
iyi de fallen stres fre yatak almaya ne gerek var,zaten yatınca stres falan kalmaz insanda bi rahatlama bi rahatlama550 tl mi hahahahahahah
biz yatak aldık o paraya
hemde stres free D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de fallen stres fre yatak almaya ne gerek var,zaten yatınca stres falan kalmaz insanda bi rahatlama bi rahatlama550 tl mi hahahahahahah
biz yatak aldık o paraya
hemde stres free D
o kısa topuk bottan belliydi zaten..o öğretmen boy topuk :):)Hoş ama benim tarzım değil ^,^
Bende yırtık kot severim ama kısa ve mini giymiyoruum genelde dizden 3-4 parmak yukarısı fazla yok. Ayrıca ergen değil tarz annem :)
iyi de fallen stres fre yatak almaya ne gerek var,zaten yatınca stres falan kalmaz insanda bi rahatlama bi rahatlama
Kaynanam aldı be :) 250 dusmus dedı aha cok ucuzmus dedımhe çakma onlar akşam baktım mağazadan 550 talaydı
sen benım herif gibi zımbalu zurnalı şeyler seviyorsun
biz sattık motorumuzu dünyanın en güzel hislerinden biri motor üstünde olmak...
ayak numarası ayakkabı için değil zaten fallen,terlik falan alınır diye sanıyorum :):) ayakkabı geyiği sevdiğimizden çıktı sanırım:)ayakkabı şartmı kızlar istediğimiz şeyi alabilir değilmi???
ahhhhh bana çıkannn yandı
Ya kişisel olaraak cool ve nezih giyinmey seviyorum her tarz nezihtir ama ben daha olgunn tarz severim 18 cm bile topukla bütün gün gezerim ama cıks rahatlık ve güzellik bir arada olmalı bence .o kısa topuk bottan belliydi zaten..o öğretmen boy topuk :):)
cute sen bana çıksaydın sana seksi şeyler alırdımKaynanam aldı be :) 250 dusmus dedı aha cok ucuzmus dedım
ama sıcacık varya
ben kıme cıktıysam yanmadı ya zor bırı degılım
ama dusuk bel fılan gıymıyorum yuksel bel gıyerım altım kapalıysa ustum acık olsun ya gogusum ya sırtım ya kolum
aaa ama
denim ne la dar olsun dar popomu sıkmazsa gıyemem ölürümben de 37 yaş ergeniyim ben de hep yırtıklı pırtıklı giyerim ,denim kumaşı satıyorum ya ben,kendi ürünlerimi giyiroum hatta.hem de herkesten 2 sezon önce iyi hava yaptım mı cute bak bana çıkmışsan sana gönderirdim
ayak numarası ayakkabı için değil zaten fallen,terlik falan alınır diye sanıyorum :):) ayakkabı geyiği sevdiğimizden çıktı sanırım:)
Bende şişme irkek istiyorum o zaman be, esmer kıllı babayiğit bir şişme erkek bebek
heeee tamam ozaman ben yanlış bişiy yapmayımdaayak numarası ayakkabı için değil zaten fallen,terlik falan alınır diye sanıyorum :):) ayakkabı geyiği sevdiğimizden çıktı sanırım:)
geyik bunlar :)allah herkes hediye tercihlerini yazmış biraz biraz kafam karıştı benim :)
ayakkabı şartmı kızlar istediğimiz şeyi alabilir değilmi???
ahhhhh bana çıkannn yandı
senın ayvacıklar kaç bedendenim ne la dar olsun dar popomu sıkmazsa gıyemem ölürüm
of kendimi niye böyle ilan ediyorum
halbuki ben polar pijemalı bı ınsanım
hahahahahha evet evet kahvesi güzel olurKocam göreve gidiyo ikide bir, Batman'da karşıma alıp kahve içecek adam yok,kahve için istiyorum yani
kot kumaşı la işte denimdenim ne la dar olsun dar popomu sıkmazsa gıyemem ölürüm
of kendimi niye böyle ilan ediyorum
halbuki ben polar pijemalı bı ınsanım