- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Gönlü bol arkadaşım sağol ^,^Maksat makara ama bunlardan sadece bu benim tarzım ama asla bu boyda ayakkabı giymem bunları giyecek yerlede gezmiyor ee çalışmıyorum da 6-8 cm topuk dışında cıks giymiyorumaaaa bana çıksan sana süper bot alırdım kedi
6-8 cm bile bana fazla canım ben hiç diyemiyorumGönlü bol arkadaşım sağol ^,^Maksat makara ama bunlardan sadece bu benim tarzım ama asla bu boyda ayakkabı giymem bunları giyecek yerlede gezmiyor ee çalışmıyorum da 6-8 cm topuk dışında cıks giymiyorum
Aynen bende sandalet boy topuk var 2-3 cm okadar onun dışında giymiyorum genelde6-8 cm bile bana fazla canım ben hiç diyemiyorum
düz tabana alışmışım
Gönlü bol arkadaşım sağol ^,^Maksat makara ama bunlardan sadece bu benim tarzım ama asla bu boyda ayakkabı giymem bunları giyecek yerlede gezmiyor ee çalışmıyorum da 6-8 cm topuk dışında cıks giymiyorum
Abooowww rengi bak hahahah ama topuk evet günlük tam
bunlar çokm güzelmiş hahahahaahah
sen benım herif gibi zımbalu zurnalı şeyler seviyorsunBenim tarzım bunlardan coookkk baska yaaa. Bohem severim genel olarak. Motorumuz oldugu için de deri zımbalı siyah cok giyerim
biz sattık motorumuzuBenim tarzım bunlardan coookkk baska yaaa. Bohem severim genel olarak. Motorumuz oldugu için de deri zımbalı siyah cok giyerim
bu kadar cart rengi ilk kez gördümAbooowww rengi bak hahahah ama topuk evet günlük tam
ay bu hıc tarzım degıl yabu kadar cart rengi ilk kez gördüm
bu bota bittim
ay bu hıc tarzım degıl ya
ya seksı olacak kaldıracak popoyu fılan heryerı
ya da duz taban olacak UGG gibi :)
he çakma onlar akşam baktım mağazadan 550 talaydıBen ergenın daha
nerde kıcı bası acık seyler var onlar gıyıyorum
pantolonlar yırtık
ayrıca o airmax isteyen kimdi ya ? 100 tl almayı dovduler gecenlerde he
ben de 37 yaş ergeniyimBen ergenın daha
pantolonlar yırtık
550 tl mi hahahahahahahhe çakma onlar akşam baktım mağazadan 550 talaydı
Hoş ama benim tarzım değil ^,^bu kadar cart rengi ilk kez gördüm
bu bota bittim
Ben ergenın daha
pantolonlar yırtık
Bende geçende cebime 200 tl koydum spor ayakkabı alayım diye 160 var ama daicmanda ama cıks nike baktım girdiğimle çıkmam bir oldu550 tl mi hahahahahahah
biz yatak aldık o paraya
hemde stres freeD