- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
sen değilsen bile ,oltaya gelen olur belki dedim asmu gelmiş
yok beee uçakla türkiyenın heryeri 55-75 dk arasıben bir buçuktan fazla uzağım ki
ivit cınım :)saremmm kızzz sen çanakkaledemisin
ayyyyyyyyy merkezmiivit cınım :)
cup dıyınce sıfrelı kelımeyı soyledı sandım :d halada oyle sanıyorum netcezİnşallah ben de üst limit olmasın diyen birine çıkmışımdır
Instagram vermedim özellikle, chanel çantalarımı görürse o da alır bir tane yük olurum sonra diye düşündüm.
Şaka bir yana
Ben şu misafirler gidince kendimle ilgili biraz daha detay yazacağım bu sayfaya.
Ben de cutemom dışında kimseyi tanımıyorum, cup diye daldım konuya, günün sürprizi oldu bana da. Size de hahaha
ne gibiiii, ben cutemom almam banane lan sevmıyorum onumu dıyolarAramızda mızıkcılar vaarrr
sana ozel mesaj gelıyorŞunu çekilişi yapmadan söleseydinya, şike yapardım az
merkezdeyim canım, ama assosa geçerken çok geçtim ayvacıktanayyyyyyyyy merkezmi
benıma abim orda
aşığım ben çanakkaleye ama abim ayvacıkta
online satış sitesini de söyleseydinher yönden çekilmiş foto koyayım istersenizo üst limitsiz almak isteyen beni çekmiştir belki
marka söylesem yeter her sitede varonline satış sitesini de söyleseydin
bu sene bende assostaydım ayyyyy çok güzeldiiiiiiiii sareee yaaamerkezdeyim canım, ama assosa geçerken çok geçtim ayvacıktan
mırın kırın yok kim ne alıosa eyvallah diceksincup dıyınce sıfrelı kelımeyı soyledı sandım :d halada oyle sanıyorum netcez
ne gibiiii, ben cutemom almam banane lan sevmıyorum onumu dıyolar
sana ozel mesaj gelıyor
Evet whatsaptan birbirinizi taciz edin ama kim oldugunuzu anlamasın bak resim mesim koymayın
ben sık sık ordayım canım bu yaz eğer şarka gitmezsek belki görüşürüz orlarda :)bu sene bende assostaydım ayyyyy çok güzeldiiiiiiiii sareee yaaa
aaaa bana çıksan sana süper bot alırdım kediBende simsiyah günlük topuklu yarım bot alınırsa hayır demem sevgili zenginler
ay inşallah canımmm yaaaaben sık sık ordayım canım bu yaz eğer şarka gitmezsek belki görüşürüz orlarda :)