- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
bana gerek yok onları yiyerek ortalığa saldırmayayımuuuuuuuww kedilerin anasııı
başka bişiylerde gönderekmi macun pekmez ceviz :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana gerek yok onları yiyerek ortalığa saldırmayayımuuuuuuuww kedilerin anasııı
uuuuuuuww kedilerin anasııı
sabaha kadar liste netleşmis olsun sabah masama bırakırsın
korkmuyorum len! korkmuyorum!Sen bana cıkma kızım taammıııı sen bana cıkmaaaa
ALLAH kabul etsinYavrilar bende Gidem orucumu açayım. Çok yazmayın zor oluyo okuması. ...
Ahahah süper tespit o kadar altını varmış bitane taksın dimi amalimoncuyu çağırırsanız bi çeyrek takar belki
kargoda altın güvende olmaz. direk hesap numarımızı verelimAhahah süper tespit o kadar altını varmış bitane taksın dimi ama
arada 3 5 atsınkargoda altın güvende olmaz. direk hesap numarımızı verelim
arada 3 5 atsın
Bu arada kızlar sizin kocalar niye kızıyor yahu burda takılmanıza benimkine aksiyonlu konuları bile okuyorum
Herkese açık cicik fotolarını bile gösteriyorum
Aynen benimde şifremizde zaten hiç değişmediği için istese girer ama hiç öyle şeyleri yoktur herifimin bak sevesim geldi gelsede bi sevsemBen de öyleyim, misafir olarak girse okur tüm yazdıklarımı,biliyo nickimi falan
Aynen benimde şifremizde zaten hiç değişmediği için istese girer ama hiç öyle şeyleri yoktur herifimin bak sevesim geldi gelsede bi sevsem
İyi hoşta bence sorun yok ama böyle bir zorunluluk bana biraz abes geldi Ama siz bilirsinizKız zaten hediyemiz şöyle olacak.
30-50 lira arası hediye + kırmızı don + çikolata böyle karar verdik
Dur ilk mesajı guncellim herkes öğrensin
Zaten bende öyle düşünüyordum , bibi çıkarsa çok fantazik seksili bir hatun neler alacağım var kafamdaAnlaşıldı sen çıkarsan sana fantazi kıyafet alacam
Anlaşıldı sen çıkarsan sana fantazi kıyafet alacam
İyi hoşta bence sorun yok ama böyle bir zorunluluk bana biraz abes geldi Ama siz bilirsiniz
İmzanı yerim senin on milyonu bulursan biraz borç versene hacıCanım bu kırmızı don olayı bi yılbaşı geleneği olduğu için topikçe kararlaştırmıştık başlarda.
İmzanı yerim senin on milyonu bulursan biraz borç versene hacı
nasıl bir şeymiş bakayım yarınBenIpek sende gelir misin ki
Ayyy bayıldımEki Görüntüle 1701227
Bu nasıl miyavvvv
Yanlız ben hem şişkoyum hemde çekilişte yokum hoş daha belli değil