Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Olabilir paramız olsa eşim hemen hesaplara başlıyor yok daire alırım yok bilmem ne :KK53: bense annemlere bi ev abimlere ev en yakın arkadaşıma ev ve biraz para hergün sokak hayvanlarına mama dağıtıcak elemanlar diye diye param bitiyor :KK70:

ayyy sen cok fenaymış kız en yakın arkadasına bile ev mi alıyon :KK70:

CUwAPGkWoAAdICI.jpg

Allahım bu arada ileride gelin olursa bu saçı kullanırım kesin rengi boyu aynı zaten ama bu kadar cool ve seksi görüne bilir insan..

Damat zaten forever :KK71: Bayıldım smokine :KK73:

CUwAPGkWoAAdICI.jpg

Allahım bu arada ileride gelin olursa bu saçı kullanırım kesin rengi boyu aynı zaten ama bu kadar cool ve seksi görüne bilir insan..

Damat zaten forever :KK71: Bayıldım smokine :KK73:
Ooo damadı kess gelin sönük kalmış adını çıkaramadım da ünlü kendisi dimi
Bu arada sen evli değilmisin canım :KK57: ben öyle sanıyorum

Ooo damadı kess gelin sönük kalmış adını çıkaramadım da ünlü kendisi dimi
Bu arada sen evli değilmisin canım :KK57: ben öyle sanıyorum
Yok canım ne evlisi yaa :KK48:

Damada can feda :KK53: Sofia vergara kendisi :KK55: Ben çok beğendim tarzını zaten hep sade hatta gecelik denilen tarzda gelinlikler severim öyle isterim ben bayıldım zevkler tabi :KK200:

Yok canım ne evlisi yaa :KK48:

Damada can feda :KK53: Sofia vergara kendisi :KK55: Ben çok beğendim tarzını zaten hep sade hatta gecelik denilen tarzda gelinlikler severim öyle isterim ben bayıldım zevkler tabi :KK200:
Hadi yaa bu diri vucutla nasıl evlenemedin kızzz :KK8::KK8: senin gibi vucudum olsa evde hep fantazi kostümlerle gezerdim ben kesin :KK70:

Hadi yaa bu diri vucutla nasıl evlenemedin kızzz :KK8::KK8: senin gibi vucudum olsa evde hep fantazi kostümlerle gezerdim ben kesin :KK70:
Ayrıcaa sen çok seksi bir kadınsın ben balık etlilere her şeyi daha çok yakıştırıyorum. Kendini küçük görme kürekle vururum ağzına :KK11::KK11: Her kadın seksidir kadının olduğu her yer güzeldir aynada baktığında her kadın birer afrodittir :KK52:

X