- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
bana goz ucuyla almada senı ezıklemıyım buradaevet o demirbaş.
ben almaya utanırım göz ucuyla alıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana goz ucuyla almada senı ezıklemıyım buradaevet o demirbaş.
ben almaya utanırım göz ucuyla alıcam
ay ask olsun sagı solu acık kapalı acık kapalı anladın sen onu benceFantazi don nasıl oluyor CuteMom ya Donun fantazilisini bilmiyorum ben Tangadan ötesi yok bende
aman sen bana çıkarsan don konusunda tutuşurum zatenbana goz ucuyla almada senı ezıklemıyım burada
o fantezi donların erkekler için olanlarıda varay ask olsun sagı solu acık kapalı acık kapalı anladın sen onu bence
evet mümkünse zevkliysen katılmaya hak kazanacaksıntöbeeeeeee resim eklimmi
ay ask olsun sagı solu acık kapalı acık kapalı anladın sen onu bence
töbeeeeeee resim eklimmi
iğrençmiş şimdi baktım ben şok ben manşeto fantezi donların erkekler için olanlarıda var
felakeet
ayyyy ben biliyom onları filin kafası ve hortumu vardıo fantezi donların erkekler için olanlarıda var
felakeet
hahahahahahah aklıma horozlu erkek donu geldi hahahahevet mümkünse zevkliysen katılmaya hak kazanacaksın
Lanet olası federallerhuahahahha
bibi allah seni netmesin
Lanet olsun dostum bu fuckırlık belimizi büktüFucker ha Bizde 30 lirayla 50 lira arası bişeyler alcaz işte. Valla kargo pahalı olmasa sana bi kırmızı don alır yollardım ya. Kargo ucreti belimi büküyor
iğrençmiş şimdi baktım ben şok ben manşet
hahahahahha edepsiz seniayyyy ben biliyom onları filin kafası ve hortumu vardı
uuuuuuuww kedilerin anasıııİlk mesaja ekledim donsuz kargo yollayanı kınayacağız ona göre
Hediyeler şu şekilde gönderilecek:
30-50tl arası bir veya birkaç parça hediye + kırmızı yılbaşı donu + çikolata
aynen bende. çok yazmayıntopik coştu
ben birazdan yoğum yarın sabaha kadar
topik coştu
ben birazdan yoğum yarın sabaha kadar
sabaha kadar liste netleşmis olsun sabah masama bırakırsınValla önce bi coşuyo. Sonra ben katılmicim ben cıkıyirim diyolar ben şok ben hulk