- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
bence evlen asmu, ben kocamla evlenceğimi bilseydim 18 yaşında evlenirdimyazık olmuş yalnız geçen yıllarıma
senelerdir düşünüyorum.çok iyi düşün çoook
bende velenip evlenmeme konusunda çok kararsızım
sorun bu zaten ablaDoğru kişiyi seçmek çok önemli.
Seçtiğin doğru ise ne aldatma olur, ne şiddet.
Huzur içinde yaşar gidersin.
Sorun evlilikte değil, insanlarda.
sorun bu zaten abla
derin mevzular. neyse hayırlısı olsun inşallahAcele etme o zaman.
İlla da evleneceksin diye bir şart yok.
Allah bile farz dememiş evlilik için. Yani namaz farz, oruç farz ama evlilik değil.
Eğer evlenince mutlu ve huzurlu olmayacaksan, bekar kalmak daha iyi.
aslında boşanmalarına değil üzüntüm,adam pislik,yani öyle olduğunu yeni gördüm ben de..aile dostlarımız bizim..adamı sildim,evimden içeri giremez artık dedim..arkadaşım da umarım boşanır ..yoks ona gğvenim de zedelenecek..elbet kendi kararı etkilemek istemiyorum onu,kararına saygılıyım dedim sadece..ya evet bende bugün öyle bi haber aldım, ne çok oldu bu boşanmalar. Allah yardım etsin ya
asmucum hala aynı adaydan mı bahsediyoruz? iş güç noldu,kpss ??bende velenip evlenmeme konusunda çok kararsızım
çok karışık işler abla.aslında boşanmalarına değil üzüntüm,adam pislik,yani öyle olduğunu yeni gördüm ben de..aile dostlarımız bizim..adamı sildim,evimden içeri giremez artık dedim..arkadaşım da umarım boşanır ..yoks ona gğvenim de zedelenecek..elbet kendi kararı etkilemek istemiyorum onu,kararına saygılıyım dedim sadece..
asmucum hala aynı adaydan mı bahsediyoruz? iş güç noldu,kpss ??
bende hepinizi öpüyor ve iyi yıllar diliyorum, bu çekilişi düzenleyip sizleri tanımama vesile olanSelam kızlar, yeni yılınız kutlu mutlu olsun.Yeni yılınız öncekilerden daha iyi olsun.
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
@sevcan...
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
Selam kızlar, yeni yılınız kutlu mutlu olsun.Yeni yılınız öncekilerden daha iyi olsun.
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
@sevcan...
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
Bnede çalışıyorum, eve gidip dünden kalma yemeği ısıtacağım, sonra kocam işe gidecek sabaha kadar yok, ben free takılıyorum bu yılbenim gibi çalışıyor mu herkes??6 da çıkıyorum ,eve gidip sofra kurup misafir ağırlayacağım..yetişrse inşallah..
aaa hadi ya üzüldüm bakBnede çalışıyorum, eve gidip dünden kalma yemeği ısıtacağım, sonra kocam işe gidecek sabaha kadar yok, ben free takılıyorum bu yıl
Ohoo bide yetiştirme telaşın var yetişir merak etme :)aaa hadi ya üzüldüm bakneyse en azından beraber bit yeniyıl yemeği yersiniz.:) benimki de sabah erken işe gidecekmiş,patroncuğu yeni yılda malsayımı istemiş
akşam arkadaşlarınla falan takılsan ,istemedin mi öyle birşeyler?
akşamki menüyü annem ,kv yaptı mezeleri sağolsunlar,ana yemek de dışardan söyledik:):)
4te çıkıcam bende 3saat yol gidicem bidebenim gibi çalışıyor mu herkes??6 da çıkıyorum ,eve gidip sofra kurup misafir ağırlayacağım..yetişrse inşallah..