- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
geçmiş olsun canım. hayat devam ediyor elbette.. tez vakitte hayırlı sağlıklı bir şekilde yenisi nasip olur inşallahBenim icin dua eden, arayan soran herkesr teşekkür ederim. Dun sonlandirdik gebeligi hayırlısı boyleymis, allag nasip etmedi kucagima alip kaybetmektense böylesi daha iyiydi belki. Artık hayatima kaldığım yerden devam..
Rabbim hayırlısını versin kuzum .. gönlüne göre versin metanetli güzel insanBenim icin dua eden, arayan soran herkesr teşekkür ederim. Dun sonlandirdik gebeligi hayırlısı boyleymis, allag nasip etmedi kucagima alip kaybetmektense böylesi daha iyiydi belki. Artık hayatima kaldığım yerden devam..
canım sakın moralini bozma aynen kucağına alıp kaybetmektense böylesi daha iyi.. zaman ver kendine biraz sonra tekrar denersiniz. sana bahsetmiştim benimde ilki aynı böyle oldu.. 2 ay sonra yeniden hamile kaldım.stres yapma hiç.. herşeyin hayırlısı canım unutma..Benim icin dua eden, arayan soran herkesr teşekkür ederim. Dun sonlandirdik gebeligi hayırlısı boyleymis, allag nasip etmedi kucagima alip kaybetmektense böylesi daha iyiydi belki. Artık hayatima kaldığım yerden devam..
canım üzülme hayırlısı buymus demek allah sabırlae verism en kısa zamandada tekrardan sağlıklı bir gebelik sonundada ömür boyu minik ellerini bırakmıycağin bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatlı.Benim icin dua eden, arayan soran herkesr teşekkür ederim. Dun sonlandirdik gebeligi hayırlısı boyleymis, allag nasip etmedi kucagima alip kaybetmektense böylesi daha iyiydi belki. Artık hayatima kaldığım yerden devam..
günaydın sarecim.yok valla herkesler dağıldı..:)kızlar günaydın, bi geyik topiği falan varda benimmi haberim yok :)
Öf ama çok sessiz buralar yahugünaydın sarecim.yok valla herkesler dağıldı..:)
Aynen,bende bi sustum şuan faturalar karşisindaÖf ama çok sessiz buralar yahu
ya evet bende bugün öyle bi haber aldım, ne çok oldu bu boşanmalar. Allah yardım etsin yaçok yakın bir arkadaşım eşinden boşanıyor,canım sıkkın 2 gündür.
çok yakın bir arkadaşım eşinden boşanıyor,canım sıkkın 2 gündür.
ya evet bende bugün öyle bi haber aldım, ne çok oldu bu boşanmalar. Allah yardım etsin ya
bence evlen asmu, ben kocamla evlenceğimi bilseydim 18 yaşında evlenirdimbende velenip evlenmeme konusunda çok kararsızım
çok iyi düşün çoookbende velenip evlenmeme konusunda çok kararsızım