- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Kurtaja girmisti en son.sareden haber var mı kızlar?
yaaa gereçekten mi?çok üzüldüm..umutluydum nedense..Kurtaja girmisti en son.
yaaa hayırlısı olsun bakalım ... herşeyde vardır bir hayır..Kurtaja girmisti en son.
yok canım benim ki gelmedi 1-2 saat içinde gelecek ama :)Hediyelerin hepsi ulaştımı kızlar
ooo hadı merakle beklıyoruzyok canım benim ki gelmedi 1-2 saat içinde gelecek ama :)
Kurtaja girmisti en son.
hediyelerimi paylaştım :)ooo hadı merakle beklıyoruz
bencede çok keyifli ve güzeldi :)evet bence de ,çok güzel bir çekiliş oldu.muhabbet de keyifliydi..
napıyoruz dağılıyormuyuz patronÇekilişimiz sona erdi katılan herkese tesekkurler. Yayında ve yapımda emeği gecen herkesi kutluyorum
Herkes hediyelerini ağız tadıyla kullansın inşallah
çok geçmiş olsun canımBenim icin dua eden, arayan soran herkesr teşekkür ederim. Dun sonlandirdik gebeligi hayırlısı boyleymis, allag nasip etmedi kucagima alip kaybetmektense böylesi daha iyiydi belki. Artık hayatima kaldığım yerden devam..
çok geçmiş olsun sarecim,sağlığın iyi değil mi? evdesin?Benim icin dua eden, arayan soran herkesr teşekkür ederim. Dun sonlandirdik gebeligi hayırlısı boyleymis, allag nasip etmedi kucagima alip kaybetmektense böylesi daha iyiydi belki. Artık hayatima kaldığım yerden devam..