- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Bende cok mutlu oldum inan şurda kaç gündğr tanıyorum ama içim sızlıyordu dua ettim cok rabbim devamını getirir inşallah dualarım her daim onunla ve nazlı bebeği ilehey yüceeeee rabbimmmmmmmmm ay nasıl sevindim anlatam yaaaaaaaaaa
ayyyy çoooook mutlu oldmmm yaaaaa
Sare Lavinya seni bekliyoruzzzzzzzzzz
kız gibi :))))Nazlı bir bebek olacak belli oldu :)))
HanimKelesimiGetir abla haber varmış. çok şükür diyelim.kazasız belasız inşallah. rabbim hayırlı olanı nasip etsin.
HanimKelesimiGetir abla harika haber geldi bakk..
o kadar umutsuzdu ki ben böyle bir ihtimalin bile varlığını bilmiyodum valla..çok sevindim..
İnşallah pazartesi belli olucak demiş zor cocuk olucak sipa..şimdide pazartesiye kadar devam annesi onun pıt pıt kalp atişlarını duyana kadar duaya devam kızlar.cuma geliyor hep beraber okuyalım.kız gibi :))))
inatçı hayata tutundu :)) bu bir güçlü kdın sinyali
ayyy hadi inşallahhh kurban olduğum mevlam bebeğinin elinden tutsunSare lavınyadan iyi haberler var kürtaj olmadı kese var benek var kalp atişini duymayı beklıyceklermiş ben cok cok sevindim.allah kucagına aldıgı günleride gösteriri inşallah sağlıklı sıhhatlı nazlı bebek
ya da bıkkınlık verecek bir kadın sinyali erkekler açısındankız gibi :))))
inatçı hayata tutundu :)) bu bir güçlü kdın sinyali
Yok gelmedi. Şunun şurasında yarına ne kaldıasmunikal hediyen geldi mi canım?
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. Sanada güç versin kuzum. İnşallah pazartesi günü kalp sesini duyup Mutlu bir şekilde oradan ayrılırsınız.Kizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)
allah hayırlı haberler alıp sağlıkla dünyaya geldiği günleri göstersin .adıda güzelKizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)
Erotica markası bebegmHahahah valla atıyorum adresi markaysa eğer markasını yaz bari yok değilse nereden buluruz ki ya
Hahahah ay abla sen beni öldürcen o dediğin koca adayı bende var ama benim yaniBen sana bulursam paketleyip yollayacğaım
Aman yarabbi .. Bilirim o acıyı dehşettir .. Bizde 6 da yeriz hep dikkat et ve yoğurta batır parmağını acısını bir nebze hafifletir.
Merhaba tesadufen okudum actigin konuyu bende hamileligimin basinda kese ufacik olusmaz dendi sonra bebek olusmuyor persembe gel kurtaja gireceksin dendi beta 20 binlerdeydi tabi ben yikildim 1 oglum vardi ama bu bebegide istiyordum 5. Gebelik dile kolay persembe gunu geldi catti tek basima bir umut dr a gittim beta yaptirdim 33 binlerde beta dr a gosterdim inanamadi hemen 3 dr beni ultrasona aldi 20 bin betada bebek yok 33 binlerde minnacik bir yolc sac ben catalda agliyorum drlar ekrana kitlenmisti ve suan 17 haftalik hamileyim 1 oglum daha olacak bunlari niye anlattim umudunu yitirme ben kurtaja diye gittim bebegim allaha sukur benimle dualarim seninle insallah minigin seninledir insallah bebis olusmustur 9. Haftada bebek olusup kalp atisini duyan arkadaslarim var olusmamis deyip hemen kotuyu dusunme allahin izniyle hersey gonlunce olsun ☺☺Kizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)