Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
HanimKelesimiGetir abla haber varmış. çok şükür diyelim.kazasız belasız inşallah. rabbim hayırlı olanı nasip etsin.

Çok sevindim yaaa sonunda güzel bir haber aldık

HanimKelesimiGetir abla harika haber geldi bakk..
o kadar umutsuzdu ki ben böyle bir ihtimalin bile varlığını bilmiyodum valla..çok sevindim..

Bemde çok sevindim hayatım inşallah sağlıcakla kucağına alacaktır o miniğini

Benim sareye 2.bir hediyem vardı onu da yollıcam ama ptt kargo uzak baya keşke ev adresini verse bana,ya da ben yakın bulduğu birine yollasam, yakında 2 ptt var onlar kargo almıyormuş kargo alan ptt te cehennemin dibinde,meteyle gidemem

Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. Sanada güç versin kuzum. İnşallah pazartesi günü kalp sesini duyup Mutlu bir şekilde oradan ayrılırsınız.
İsimde çok güzel:)

allah hayırlı haberler alıp sağlıkla dünyaya geldiği günleri göstersin .adıda güzel

Erotica markası bebegm

Merhaba tesadufen okudum actigin konuyu bende hamileligimin basinda kese ufacik olusmaz dendi sonra bebek olusmuyor persembe gel kurtaja gireceksin dendi beta 20 binlerdeydi tabi ben yikildim 1 oglum vardi ama bu bebegide istiyordum 5. Gebelik dile kolay persembe gunu geldi catti tek basima bir umut dr a gittim beta yaptirdim 33 binlerde beta dr a gosterdim inanamadi hemen 3 dr beni ultrasona aldi 20 bin betada bebek yok 33 binlerde minnacik bir yolc sac ben catalda agliyorum drlar ekrana kitlenmisti ve suan 17 haftalik hamileyim 1 oglum daha olacak bunlari niye anlattim umudunu yitirme ben kurtaja diye gittim bebegim allaha sukur benimle dualarim seninle insallah minigin seninledir insallah bebis olusmustur 9. Haftada bebek olusup kalp atisini duyan arkadaslarim var olusmamis deyip hemen kotuyu dusunme allahin izniyle hersey gonlunce olsun ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…