Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Kızlar sare iyi. Bu sabah kan verdi sonucunu bekliyordu. Saat 2de kurtaja gircem demişti yanlış hatırlamıyorsam.
rabbim yardımcısı olsun inşallah. bizde şifa niyetine dua edelim rabbim büyüktür.

Asmu ben yazmiyorum gordugun gibi sanirim sen taraflisin ben onu anliyorum....
Gordugunuz gibi arti girmiyirumda buraya. Fakat surekli sacma dapan kendini aklayabilmek adina yazmadigi kalmadi.
Sizde haklisiniz bende olayin icinde olmasam magdur gorunene inanirdim....
Yenin ediyorum hediyesinde degilim....
Insanda hicmi utanma olmaz aklim onu almiyor Hala taciz taciz pes yani....
.

kuzum taraflı falan değilim. daha önceden şekeri hiç tanımazdım. senide cutenin sayesinde tanıdım. ki hala daha şekeri çok tanıdığım söylenemez.. senden birkaç sayfa öncede o laf çarpıtmıştı..
dikkat ettiysen o günde ben hiç birşey yazmazdım. insan tabiki hediyeleri güzel olsun ister. ben mesela güzel bir paket hazırladım(öyle düşünüyorum) güzel bir pakette almak istiyorum. he güzel paket gelmediyse canı sağolsun gönderen kişinin.. yapılabilecek birşey yok yani..
gelmemezlik yapma lütfen sevcan. kötü birşey söylemedim ki ben o_O

Son düzenleme:
rabbim yardımcısı olsun inşallah. bizde şifa niyetine dua edelim rabbim büyüktür.

kuzum taraflı falan değilim. daha önceden şekeri hiç tanımazdım. senide cutenin sayesinde tanıdım. ki hala daha şekeri çok tanıdığım söylenemez.. senden birkaç sayfa öncede o laf çarpıtmıştı..
dikkat ettiysen o günde ben hiç birşey yazmazdım. insan tabiki hediyeleri güzel olsun ister. ben mesela güzel bir paket hazırladım(öyle düşünüyorum) güzel bir pakette almak istiyorum. Bunu senin istemende doğal.. Artık yapılabilecek birşey yok.
gelmemezlik yapma lütfen sevcan. kötü birşey söylemedim ki ben o_O
Ayar cekmeye calisiyosun gibi hissediyorum....
Niye sadece bana uzatma...

Sare lavınyadan iyi haberler var kürtaj olmadı kese var benek var kalp atişini duymayı beklıyceklermiş ben cok cok sevindim.allah kucagına aldıgı günleride gösteriri inşallah sağlıklı sıhhatlı nazlı bebek
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla harika haber geldi bakk..
o kadar umutsuzdu ki ben böyle bir ihtimalin bile varlığını bilmiyodum valla..çok sevindim..

X