- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
sana kim aldı bu durumda?ümidimi kaybettim. sevcan ve fallen çok açık veriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana kim aldı bu durumda?ümidimi kaybettim. sevcan ve fallen çok açık veriyorlar
inşallah canımm RABBİM ikinizinde elinden tutsunn.Kizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)
amin canım amiinninşallah canımm RABBİM ikinizinde elinden tutsunn.
kaniyensana kim aldı bu durumda?
yemezler hahahahahahabelkide sana yazdım ne biliyosun
kaniyen kim kızkaniyen
sevcan ve fallan çorba yaptı herşeyisize bu bilgileri kim sızdırıyor yahu?
yanlış sızdırmış
FALLANNNNNN değil benım adım yaaa angel angel melek melekkkksevcan ve fallan çorba yaptı herşeyi
kaniyen kim kız
FALLANNNNNN değil benım adım yaaa angel angel melek melekkkk
Kizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)
günaydınn ablamGünaydınlarr herkese
günaydınn ablam
kırarım bacaklarını sakın haaaaÖf ya sizin yüzünüzden siyaset topiğine gidip gerilemiyorum ya
ama stres atayım acık kavga edeyimkırarım bacaklarını sakın haaaa
yok paaartesiye kadar az geyik yap sonra bakarız :)ama stres atayım acık kavga edeyim