- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@_asmu şu listeyi bi güncelle bakim hadeeeee
sevcan ne yazdın tanıtım yazında valla merak ettim..hayır sen uzatmıyorsun konuyu açmıyosun neden devam ettiriliyor onu anlamadım ben..ne güzel geyik muhabbet neşe içindeyiz şurda..
yok numarası yok. fallende var sandım ama onda da yokmuş. umarım iyidirHanımlar sareden haber varmı..
buraya kargo normalde 2 günde geliyor.ama bugün burda olsa bile yetişemem ki..ptt kargo 17 30 mı kapanıyor? ben 18 de işten çıkıyorum.sabah da 8 de başlıyorum alamam..yarın öğlene kalır her ihtimalde..evet bende yrn teslim olur dedim
asmuda yarın alır
oh oh yarında heyecan var
blue_ismyheart da yarın alabilir.
buraya kargo normalde 2 günde geliyor.ama bugün burda olsa bile yetişemem ki..ptt kargo 17 30 mı kapanıyor? ben 18 de işten çıkıyorum.sabah da 8 de başlıyorum alamam..yarın öğlene kalır her ihtimalde..
yarın alucu sende hedayeni beklediğinme değecek kızzzzzbanane yahu. ben dertliyim. senin kargon geldi kargon gitti sen düzenle
tel et getirmezlermi ? ara bi ptt şubeye gelmişmi gelmişseburaya kargo normalde 2 günde geliyor.ama bugün burda olsa bile yetişemem ki..ptt kargo 17 30 mı kapanıyor? ben 18 de işten çıkıyorum.sabah da 8 de başlıyorum alamam..yarın öğlene kalır her ihtimalde..
yok numarası yok. fallende var sandım ama onda da yokmuş. umarım iyidir
abla sanırım yokHanımlar sareden haber varmı..
yarın alucu sende hedayeni beklediğinme değecek kızzzzz
paketin yarısını alırım baaakkkkkkkk alırımmmmmmmm
kocaeli merkez akıllı olsun herkezzzzz
kime aldırayım kuzum? hem ben olmadan vermezler ki zaten paketi,verirler mi?işyerime uzak,evime yakın kargo.tel et getirmezlermi ? ara bi ptt şubeye gelmişmi gelmişse
birine aldır
olamazmı öle kuzu
İnşallah iyidir numarası olan varsa haber alırdık hiç değilse..
cute de var bide 2kedi annesinde..
cute de banlı, numarası da yok bizde.
Neyyy kızdın mı 3 tane don yolladım diye. şaka mı ciddi mi anlamadım, ama kırmızı don mecburdu.benceeeeee yani ben şahsi fikrimi söylüyorum
sevcan hediyede değil kendini tanıttığı halde
istemdiği ürünler geldiği için hayal kırıklığına uğradı galiba
tekrar söylüyorum benım şahsi fikrim bu
misal ben yeni evliyim iç çamaşırım çok almayın yazdım
gadjo dilo bana çamaşır yollamamış misal