- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Agzinizin tadi his bozulmasin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzinizin tadi his bozulmasin....
sarecim böyle bir ihtimalden bile bahsetmemiştin çok sevindim..ben de her hafta 3-5 günde gidip kalp atışına baktırıyordum.ama umudum hiç bitmedi,9.haftanın sonunda nerdeyse 10.haftada aldık kalp atışını biliyor musun? geç döllenme dedi doktorumuz da..Kizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)
inşallah canım, ben umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum en kötüsüne alıştırdım kendimisarecim böyle bir ihtimalden bile bahsetmemiştin çok sevindim..ben de her hafta 3-5 günde gidip kalp atışına baktırıyordum.ama umudum hiç bitmedi,9.haftanın sonunda nerdeyse 10.haftada aldık kalp atışını biliyor musun? geç döllenme dedi doktorumuz da..
umarım seninki de sağlıklıdır ve anneciğine tutunur..
ALLAH büyüktür. tanımadığın birsürü kişi sana dua etti. bende adını vererek sürekli ediyorum.inşallah canım, ben umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum en kötüsüne alıştırdım kendimi
canım, sağol Allah razı olsunALLAH büyüktür. tanımadığın birsürü kişi sana dua etti. bende adını vererek sürekli ediyorum.
Senin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. rabbim sanada eşinide o gücü ve sabrı kat ve kat versin inşallah..
sen böyle diyorsun ama bir yanın çok umutlu :):)en kötüsünü düşüneceğine en iyisini düşün bence sare..ne olursa olsun ,Allah korusun negatiif birşey olursa üzüleceksin ama ya o küçücük umut tutarsa...en iyi seçeneğe odaklanıp sarılmalısın..inşallah canım, ben umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum en kötüsüne alıştırdım kendimi
Kizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)
evett asmunun ve senın yolladığın kişinin :))hadi bakalım bugün 2 kişinin hediyesi ulaşıcak sanırım
valla mükemmeldi daşş daşşşKedidirKedii ben totomu gönderdim fallen ve sevcana tam not aldım
cuteninde hediyesi varevett asmunun ve senın yolladığın kişinin :))
en son kedianasının kurbanımı kaliıyor ?
blue_ismyheart duydun mu? kusuruna bakma sare nintekrar kurbanıma söylüyorum, bi kaç parça daha alacaktım ufak şeyler, ama geçen hafta depresyonun dibindeydim eşim zorla sinemaya götürdü, düğün dernek de ağladım yani okadar kafam yoktu
çok gezemedim avmde, çalıştığım için çarşıyada yetişemiyorum. o sebeple hediyem az oldu, şimdiden özür dilerim.
belkide sana yazdım ne biliyosunblue_ismyheart duydun mu? kusuruna bakma sare nin
ümidimi kaybettim. sevcan ve fallen çok açık veriyorlarbelkide sana yazdım ne biliyosun