Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Kizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim. Suanlik kesin bisi yok embriyo olustugu icin bugun alamadı bekleyelim dedi pazartesi kalp atisini duymazsak alacaklar. Bu arada olaki saglikla kucagima alirsam bide kız olursa Sare Nazlı koyacagim adini :)
sarecim böyle bir ihtimalden bile bahsetmemiştin çok sevindim..ben de her hafta 3-5 günde gidip kalp atışına baktırıyordum.ama umudum hiç bitmedi,9.haftanın sonunda nerdeyse 10.haftada aldık kalp atışını biliyor musun? geç döllenme dedi doktorumuz da..
umarım seninki de sağlıklıdır ve anneciğine tutunur..

sarecim böyle bir ihtimalden bile bahsetmemiştin çok sevindim..ben de her hafta 3-5 günde gidip kalp atışına baktırıyordum.ama umudum hiç bitmedi,9.haftanın sonunda nerdeyse 10.haftada aldık kalp atışını biliyor musun? geç döllenme dedi doktorumuz da..
umarım seninki de sağlıklıdır ve anneciğine tutunur..
inşallah canım, ben umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum en kötüsüne alıştırdım kendimi

inşallah canım, ben umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum en kötüsüne alıştırdım kendimi
ALLAH büyüktür. tanımadığın birsürü kişi sana dua etti. bende adını vererek sürekli ediyorum.
Senin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. rabbim sanada eşinide o gücü ve sabrı kat ve kat versin inşallah..

ALLAH büyüktür. tanımadığın birsürü kişi sana dua etti. bende adını vererek sürekli ediyorum.
Senin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. rabbim sanada eşinide o gücü ve sabrı kat ve kat versin inşallah..
canım, sağol Allah razı olsun

sen böyle diyorsun ama bir yanın çok umutlu :):)en kötüsünü düşüneceğine en iyisini düşün bence sare..ne olursa olsun ,Allah korusun negatiif birşey olursa üzüleceksin ama ya o küçücük umut tutarsa...en iyi seçeneğe odaklanıp sarılmalısın..

tekrar kurbanıma söylüyorum, bi kaç parça daha alacaktım ufak şeyler, ama geçen hafta depresyonun dibindeydim eşim zorla sinemaya götürdü, düğün dernek de ağladım yani okadar kafam yoktu :KK70:
çok gezemedim avmde, çalıştığım için çarşıyada yetişemiyorum. o sebeple hediyem az oldu, şimdiden özür dilerim.

tekrar kurbanıma söylüyorum, bi kaç parça daha alacaktım ufak şeyler, ama geçen hafta depresyonun dibindeydim eşim zorla sinemaya götürdü, düğün dernek de ağladım yani okadar kafam yoktu :KK70:
çok gezemedim avmde, çalıştığım için çarşıyada yetişemiyorum. o sebeple hediyem az oldu, şimdiden özür dilerim.
blue_ismyheart blue_ismyheart duydun mu? kusuruna bakma sare nin :KK70:

X