aynen canımmmmm aynennnbu arada ben turizm otel işletmeciliği mezunuyum ve 2 sene kadar çalıştım büyük otellerde...
asla ve kataa gitmem..o yemeklerin yapılışını görseniz yanından geçmezsiniz zaten..
ben zaten hep butik otel kafasındayım..güzel temiz odaları olsun oda kahvaltı veya yarım pansiyon olsun seviyorum.ççünkü gezmeyi çok severim.otele tıkılıp ye iç yat sevmiyorum.
bu yüzden inşallah bu sene ayvalık istiyorum..çok severim oraları,çocukken hep ordaydık..erdek,gemliiik,ayvalık gibi yerleri seviyorum..
hayır ikinden biri aldınız biliyorumbakmama gere yok
ben sana almadımkanikeyde sana almadı
ben dün geç verdim diye bugün çıkıcak yola
bence cekılıste bı karısıklık olmustu ya o asmunun basına patladıbiz onu çekilişten attık haberi yok
hadiiiii beeee ciddimisin sennn baktım bektaş köyündeymişşiii butik otel arıyorsanız sivrice de rıhtım motel var kazenin
yok be cute otelde çalışsan tatilden nefret ederdin o derece..millet tatil yapıyor sen eşek gibi o sıcakta çalışıyosun..gece gündüz demeden hem de..4 ayda 1 kere denize girer mi insan?? ki ben aşığğımdır denize..arka kısmı çok başka otel işinin..hele ki animasyon...evlere şenllik..kimin eli kimin cebinde belli değil,çoğu devamlı kafa iyi geziyor falan filan..Ben otelden cıkmayı sevmıyorum
genelde 2 hafta cıkıyoruz tatıle ılk kısmı otel tatılınde 2. kısmı yemelı ıcmelı gezmelı kısmında oluyorum
cocukla cokta gezılmıyor yanı bızımkı kucakta dolasıyor hala utanmasa sallıcaz ayaklarımızda
ben sevıyoırum hatta ben otelde calısmalıymısım
varsa ımkan gunduz anımasyonda calısıcam yarım gunOgleden sonra tatılımı yapcam olmazmı
2 metre boyunda tek adam varmış zaten o civardahadiiiii beeee ciddimisin sennn baktım bektaş köyündeymiş
abim kazeni kesin tanıyordur
DAHA NELERRRRRRRRbence cekılıste bı karısıklık olmustu ya o asmunun basına patladı
bence asmun'a kımse almıyor
2 kedı annesıde almıyor cunku
kanikey bana da almadığını söyledi..kanikey ve sare kaldı bana alabilecek
kanikey ben değilim dedi ama bilemiyorum.
Sare Lavinya baksana kargon nerede
ılk paragraf tam bana göreyok be cute otelde çalışsan tatilden nefret ederdin o derece..millet tatil yapıyor sen eşek gibi o sıcakta çalışıyosun..gece gündüz demeden hem de..4 ayda 1 kere denize girer mi insan?? ki ben aşığğımdır denize..arka kısmı çok başka otel işinin..hele ki animasyon...evlere şenllik..kimin eli kimin cebinde belli değil,çoğu devamlı kafa iyi geziyor falan filan..
cidden mi ege kucakta nasıl geziyor la? kocaman bebe ben taşıyamıyorum valla,sığmıyor artık..bi de ben küçüklüğünden beri elinde tutup götürdüm hep dışarıya.yürüttüm puset sevmedi 1 yaşından beri binmedi ona.o yüzden mecbur yürüdü..düztaban olmasına rağmen epey antremanlı maşalllah..:):)
bizim mersinde yazlık var oraya gidiyoruz genelde..hem geziyoruz,hem otele para vermiyoruz..tek sıkıntı ev işi olması.onu da pek kaale almıyorum..:)buraya ege tarafı uzak o yüzden şimdiye kadar ata olduktan sonra yani gidemedik,bu sene inşallah..
kanikey bana da almadığını söyledi..
asmu biz sona kaldık ya millet dalgasını buluyor bizle
kazen 2 metremiymiş :S2 metre boyunda tek adam varmış zaten o civarda
canım çoook güzellllFallenAngel süpermiş,ablamlar geçen sen gittiler yol üstü 1 gece kaldılar böyle bir yerde,harika diyorlardı..
biz de gece gece gidelim diyoruz bu sene ama işin kötüsü atayı da beni de yol tutuyor
Görmedim ama öyle duydumkazen 2 metremiymiş :S
geçmiş olsun cute bilmiyodum ameliyat olduğunu..ılk paragraf tam bana göre
ege kucakta gezmesede uzun sure yuruyemıyor bende egeyı 6 aydır kucagıma alamıyorum amelıyat oldum ve yasak fıtıktan dolayı sen dusun
bende sevmem ama yurumeyı oyle dag tepe dolasamam bır gun ne bılım gıderım 3 gun yatmam lazım suslenmem lazım tatıl ne kadar benım ıcın dınlenme eglenme olsada sınırsız kendıme ayırdıgım vakıt demek
bence cekılıste bı karısıklık olmustu ya o asmunun basına patladı
bence asmun'a kımse almıyor
2 kedı annesıde almıyor cunku
kanikey bana da almadığını söyledi..
asmu biz sona kaldık ya millet dalgasını buluyor bizle
öyle bişi olursa insaniyetlik namına şu meşur panduflardan gönder
2KediAnnesi.= hiç bir fikrim yok
Sare Lavinya = Y yesil_zeytin_
kanikey = Y yesil_zeytin_
CuteMom = söylemem
_asmunikal_ = söylemem
birdaha çekilişte bize çıkarlarsa geç gönderelimgerçi benimki ulaşmadı