Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
aynen canımmmmm aynennn

yok be cute otelde çalışsan tatilden nefret ederdin o derece..millet tatil yapıyor sen eşek gibi o sıcakta çalışıyosun..gece gündüz demeden hem de..4 ayda 1 kere denize girer mi insan?? ki ben aşığğımdır denize..arka kısmı çok başka otel işinin..hele ki animasyon...evlere şenllik..kimin eli kimin cebinde belli değil,çoğu devamlı kafa iyi geziyor falan filan..

cidden mi ege kucakta nasıl geziyor la? kocaman bebe ben taşıyamıyorum valla,sığmıyor artık..bi de ben küçüklüğünden beri elinde tutup götürdüm hep dışarıya.yürüttüm puset sevmedi 1 yaşından beri binmedi ona.o yüzden mecbur yürüdü..düztaban olmasına rağmen epey antremanlı maşalllah..:):)
bizim mersinde yazlık var oraya gidiyoruz genelde..hem geziyoruz,hem otele para vermiyoruz..tek sıkıntı ev işi olması.onu da pek kaale almıyorum..:)buraya ege tarafı uzak o yüzden şimdiye kadar ata olduktan sonra yani gidemedik,bu sene inşallah..

ılk paragraf tam bana göre
ege kucakta gezmesede uzun sure yuruyemıyor bende egeyı 6 aydır kucagıma alamıyorum amelıyat oldum ve yasak fıtıktan dolayı sen dusun
bende sevmem ama yurumeyı oyle dag tepe dolasamam bır gun ne bılım gıderım 3 gun yatmam lazım suslenmem lazım tatıl ne kadar benım ıcın dınlenme eglenme olsada sınırsız kendıme ayırdıgım vakıt demek

FallenAngel süpermiş,ablamlar geçen sen gittiler yol üstü 1 gece kaldılar böyle bir yerde,harika diyorlardı..
biz de gece gece gidelim diyoruz bu sene ama işin kötüsü atayı da beni de yol tutuyor

FallenAngel süpermiş,ablamlar geçen sen gittiler yol üstü 1 gece kaldılar böyle bir yerde,harika diyorlardı..
biz de gece gece gidelim diyoruz bu sene ama işin kötüsü atayı da beni de yol tutuyor
canım çoook güzellll
bu sene ben assosdaydım çok sevdim oraları çoook
mutlaka git tatlımm
assos
çanakkale
behramkale
altınoluk
ayvalık gezin valla

geçmiş olsun cute bilmiyodum ameliyat olduğunu..
ben de süs püs sevsem de gezmeyi daha çok severim..yine de süslenip gezerim ne oalcka ki? bizde de eşim zıttır..börtü böcekten çok korkar o yüzden dağ tepe gezmez..gezse de beni gıcık eder...

bence cekılıste bı karısıklık olmustu ya o asmunun basına patladı

bence asmun'a kımse almıyor
2 kedı annesıde almıyor cunku

öyle bişi olursa insaniyetlik namına şu meşur panduflardan gönder

kanikey bana da almadığını söyledi..
asmu biz sona kaldık ya millet dalgasını buluyor bizle

2KediAnnesi.
Sare Lavinya
kanikey
CuteMom
_asmunikal_

birdaha çekilişte bize çıkarlarsa geç gönderelim gerçi benimki ulaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…