Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Geçen sene eski eşim götürdü Antalya'da 5 yıldızlı otele (Ben ödemedim demek istiyorum :KK70:)
Yine de bana göre değil.

Öğle yemeği için restorana gitmedik hiç, havuz başında hepsi vardı dediğin gibi.
Kahvaltısında rokfor peyniri vardı, düşün yani.
Ama yine de mutlu olamadım.

Çocuklar çok mutluydu, o ayrı mesele. Çocuk kulubü, havuzbaşı oyunlar, boyamalar, aşçılık, gece olunca animasyon.
bızım gıttımız otel bu sene cocuk dostuydu tabı her sene oyle gıttık ama hıc bır zaman cocuk kulubune egeyı bırakamadım :KK70: gelmedı
fiks ogleden sonra hep aqua parkta kaydık bu sene bayada vefat eden olmus bızım gıttımız donem haberler donuyordu
ama aksamları bu sene anımasyon yoktu
konser vardı
sans o kı bız dondukten 2 gun sonra ınna konserı vardı :KK70: her aksam partıledık yanı ama hakketten sevmıyorsan yapcak bısey yok bambu evlermı ne vardı bu sene rkadaslarım gıttı cok sakınmıs o kadar sakınmıstı ıcımız bayıldı dedıler
ama cocuklar eglenırmı?

2KediAnnesi
Sare Lavinya (bana alacak :KK70: )
kanikey
CuteMom

kahve85 ==> efser
sevcan... ==> jooker
_asmunikal_
Sarisekerannesi ==> sevcan
Efser ==> gelenkutusu
KedidirKedii ==> tatlıbikız
tatlibikiz:2kediannesi
AdAm_OLaCaK_KIZ=sare
blue_ismyheart ==> sarıseker
FallenAngel ==> cute
GelenKutusu ==> kanikey
jooker ==> fallen

Son düzenleme:
bu arada ben turizm otel işletmeciliği mezunuyum ve 2 sene kadar çalıştım büyük otellerde...
asla ve kataa gitmem..o yemeklerin yapılışını görseniz yanından geçmezsiniz zaten..
ben zaten hep butik otel kafasındayım..güzel temiz odaları olsun oda kahvaltı veya yarım pansiyon olsun seviyorum.ççünkü gezmeyi çok severim.otele tıkılıp ye iç yat sevmiyorum.
bu yüzden inşallah bu sene ayvalık istiyorum..çok severim oraları,çocukken hep ordaydık..erdek,gemliiik,ayvalık gibi yerleri seviyorum..

2KediAnnesi
Sare Lavinya (bana alacak :KK70: )
kanikey : nredesinnnnnnn yavruşşşşşşşşşşşşşş
CuteMom : kız cuteee yolladınmııı alooooooooooooooooooo

kahve85 ==> efser
sevcan... ==> jooker
_asmunikal_ = kime alıo ben biliyom hatta almak üzeredir.:KK70:
Sarisekerannesi ==> sevcan
Efser ==> gelenkutusu
KedidirKedii ==> tatlıbikız
tatlibikiz:tatlıbirkız
AdAm_OLaCaK_KIZ=sare
blue_ismyheart ==> sarıseker
FallenAngel ==> cute
GelenKutusu ==> kanikey
jooker ==> fallen

bu arada ben turizm otel işletmeciliği mezunuyum ve 2 sene kadar çalıştım büyük otellerde...
asla ve kataa gitmem..o yemeklerin yapılışını görseniz yanından geçmezsiniz zaten..
ben zaten hep butik otel kafasındayım..güzel temiz odaları olsun oda kahvaltı veya yarım pansiyon olsun seviyorum.ççünkü gezmeyi çok severim.otele tıkılıp ye iç yat sevmiyorum.
bu yüzden inşallah bu sene ayvalık istiyorum..çok severim oraları,çocukken hep ordaydık..erdek,gemliiik,ayvalık gibi yerleri seviyorum..
Ben otelden cıkmayı sevmıyorum
genelde 2 hafta cıkıyoruz tatıle ılk kısmı otel tatılınde 2. kısmı yemelı ıcmelı gezmelı kısmında oluyorum
cocukla cokta gezılmıyor yanı bızımkı kucakta dolasıyor hala utanmasa sallıcaz ayaklarımızda
ben sevıyoırum hatta ben otelde calısmalıymısım
varsa ımkan gunduz anımasyonda calısıcam yarım gun :KK70: Ogleden sonra tatılımı yapcam olmazmı

blue_ismyheart blue_ismyheart

Hunnap-Han-Konagi-Adatepe.jpg

1.jpg

kazdağlarında butik han nasıl ama :)))

zenginlik kavramı herkeste farklıdır.
akşam yiyecek bir lokma ekmeğim başımda çatım varsa hepsini geçtim
sağlığım varsa en büyük zengin benım...
çünki bende kalp rahatsızlığı var benim en büyük zenginliğim sağlıgım..

büyük oteller konusunda zamanında herşey güzel , bal yiyen baldan bıkıyor
az evvelki yazımda bende büyük otelleri sevmediğimi km yürümek istemdiğimi yazmıştım.

butik otelleri seviyorum hatta bu sene eşime dedimki otel istemiyorum göçebe gibi gezelim dedim.

han olur hamam olur pansiyon olur taş evler olur..
Ben keyfıme cok duskunum gezemem oyle
veledın kıme benzedıgı bellı :KK70:
ayrıca benım susum pusum var ben nerede yapıcam dag bayır gezerken fırsat olmucakkı
cıddıyım :)

X