Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Eyvahhh
notum burada kalmıs notum gıtmemıs
kurbanıma kendı elımle kart yaptım gıtmemıs :mad:

Eyvahhh
notum burada kalmıs notum gıtmemıs
kurbanıma kendı elımle kart yaptım gıtmemıs :mad:

bende tırtıklı makasla 4 bir yanını kestim.
arkasına buraya katılan herkesin adını yazdım.. hatıra kalsın diye..
ön tarafınada güzel mektup yazdım :KK51:
ama arabada kitabımı unuttum.. kitapta gitti notta..
artık kargocuda birşeyler karaladım:KK51:

bende tırtıklı makasla 4 bir yanını kestim.
arkasına buraya katılan herkesin adını yazdım.. hatıra kalsın diye..
ön tarafınada güzel mektup yazdım :KK51:
ama arabada kitabımı unuttum.. kitapta gitti notta..
artık kargocuda birşeyler karaladım:KK51:
şimdi fark ettım şimdiii
manyakmıyım neyım ya
buarada
aranızdan hıcbırıne kurbanımı soylemedım ıtıraf edıyorum

hepınızı suraya etkıletleyım okuyun.

1- kurbanımın 1 parca hedıyesıne ege nar suyu doktu, ve dun aksam yenısınıa lmaya gıdemedım.
sıkıstırdıgınız ıcın o 1 parcayı nar'lı gondermedım tabıkı o bır kac tane geyıklı corap ıdı corapsız gıttı.
2- Kurbanımın cıkolatasını ege actıgı ıcın yenısını ancak bugun arkadsalara benzıcıden aldırabıldım :KK70:
3- kurbanıma kendı el emegım bısı yaptım ancak her aksam gıdım gıdım yaptım vaktım hakketten azdı , egenın odevlerı boyumu asıyor, ölçü almamışım o cerceveye koydum olmadı buna koydum bos kaldı sonuc olarak bıraz ufak bı cerceveye yerlestırdım bır gıdımcık bısı gozukmuyor arkada kaldı bence kucuk olan cerceve en akıllıcasıydı o yuzden oyle bısı var, cercevenın arkasında kumas fazlalıgı var kesmeyın onu, sökülme ihtimali var :KK70:
duvara asın bence benımkılerde oyle duruyor.

4- Ege paketlemeye el attıgı ıcın arkada uzun uzun bantlar var bırde ben bugun actım hedıyelerımın hepsıne bı daha baktım sevdım paketler yıpranmadı ama yolda yıpranma payımıda uzerıme alarak , ustune yırtılmasa barı dıyorum :KK70:

Evelynn Evelynn
Sare Lavinya Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom CuteMom
kahve85 kahve85
B Birkadinvebiranne
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi Sarisekerannesi
Efser Efser
KedidirKedii KedidirKedii
tatlibikiz tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart blue_ismyheart
FallenAngel FallenAngel
GelenKutusu GelenKutusu
@jooker

Ha buda dip not :KK70: tekstilde calısmıyorum , kargocu dangalagı aceleden fırmanın adınıda benım adımıda yanlıs yazdı soyadımıda :KK70: yeşilköyden kargo geliyor ups ile
hadi bakalım acaba kime :)

şimdi fark ettım şimdiii
manyakmıyım neyım ya
buarada

1- kurbanımın 1 parca hedıyesıne ege nar suyu doktu, ve dun aksam yenısınıa lmaya gıdemedım.
sıkıstırdıgınız ıcın o 1 parcayı nar'lı gondermedım tabıkı o bır kac tane geyıklı corap ıdı corapsız gıttı.
2- Kurbanımın cıkolatasını ege actıgı ıcın yenısını ancak bugun arkadsalara benzıcıden aldırabıldım :KK70:
3- kurbanıma kendı el emegım bısı yaptım ancak her aksam gıdım gıdım yaptım vaktım hakketten azdı , egenın odevlerı boyumu asıyor, ölçü almamışım o cerceveye koydum olmadı buna koydum bos kaldı sonuc olarak bıraz ufak bı cerceveye yerlestırdım bır gıdımcık bısı gozukmuyor arkada kaldı bence kucuk olan cerceve en akıllıcasıydı o yuzden oyle bısı var, cercevenın arkasında kumas fazlalıgı var kesmeyın onu, sökülme ihtimali var :KK70:

4- Ege paketlemeye el attıgı ıcın arkada uzun uzun bantlar var bırde ben bugun actım hedıyelerımın hepsıne bı daha baktım sevdım paketler yıpranmadı ama yolda yıpranma payımıda uzerıme alarak , ustune yırtılmasa barı dıyorum :KK70:

Evelynn Evelynn
@kanikey
CuteMom CuteMom
kahve85 kahve85
B Birkadinvebiranne
Y yesil_zeytin_
Efser Efser
tatlibikiz tatlibikiz
FallenAngel FallenAngel
GelenKutusu GelenKutusu
@jooker

E canim nolcakti actirdi zorla kargocu sana onlari pislikler.... donu bari gormeyelerdi. Noldu simdi paketsiz mi gitti.

şimdi fark ettım şimdiii
manyakmıyım neyım ya
buarada

Evelynn Evelynn
@kanikey
CuteMom CuteMom
kahve85 kahve85
B Birkadinvebiranne
Y yesil_zeytin_
Efser Efser
tatlibikiz tatlibikiz
FallenAngel FallenAngel
GelenKutusu GelenKutusu
@jooker

Ha buda dip not :KK70: tekstilde calısmıyorum , kargocu dangalagı aceleden fırmanın adınıda benım adımıda yanlıs yazdı soyadımıda :KK70: yeşilköyden kargo geliyor ups ile
hadi bakalım acaba kime :)
çooook uzaklaraaaa :KK70:D:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:D
06 mı desem :d

E canim nolcakti actirdi zorla kargocu sana onlari pislikler.... donu bari gormeyelerdi. Noldu simdi paketsiz mi gitti.
hayır canım paketsız gıtse ölürüm
hepsi tek tek paketli
biişim var , onun içinde don kutusu içinde bir iki bişi var
onları görmediler tabiki
ama geri kalan herseyı actık yanı mecburen yoksa kacak bısı cıkıyor dıye goturmuyorları
notumda olaydı ıyıydı

X