- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
blue_ismyheart evet canım motorla kaza yapmış araba carpmış.
Tabikide Y yesil_zeytin_ e kimse almıyor
evet kimseye almıyorum. bu yüzden kimse banada almıyor
ben aslında konunun misafir konuğuydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
blue_ismyheart evet canım motorla kaza yapmış araba carpmış.
yaw olan Y yesil_zeytin_ oldu
kız nblue_ismyheart evet canım motorla kaza yapmış araba carpmış.
omoyla temizlenirher @gençkızınbaşına gelir
Eyvahhh
notum burada kalmıs notum gıtmemıs
kurbanıma kendı elımle kart yaptım gıtmemıs
aşıkmısın cuteEyvahhh
notum burada kalmıs notum gıtmemıs
kurbanıma kendı elımle kart yaptım gıtmemıs
kız n
omoyla temizlenir
ya bırakın onu bunu
ben dönmek istiyorum
semazenler gibi.neye dönmek istiyorsun. dön anam dön
yapamazsın.. hem sıra sana gelene kadar başın önünde beklemek sana sıkıcı gelirsemazenler gibi.
yaparımmmm asmu ciddiyim şaka bi yanayapamazsın.. hem sıra sana gelene kadar başın önünde beklemek sana sıkıcı gelir
şimdi fark ettım şimdiiibende tırtıklı makasla 4 bir yanını kestim.
arkasına buraya katılan herkesin adını yazdım.. hatıra kalsın diye..
ön tarafınada güzel mektup yazdım
ama arabada kitabımı unuttum.. kitapta gitti notta..
artık kargocuda birşeyler karaladım
şimdi fark ettım şimdiii
manyakmıyım neyım ya
buarada
aranızdan hıcbırıne kurbanımı soylemedım ıtıraf edıyorum
hepınızı suraya etkıletleyım okuyun.
1- kurbanımın 1 parca hedıyesıne ege nar suyu doktu, ve dun aksam yenısınıa lmaya gıdemedım.
sıkıstırdıgınız ıcın o 1 parcayı nar'lı gondermedım tabıkı o bır kac tane geyıklı corap ıdı corapsız gıttı.
2- Kurbanımın cıkolatasını ege actıgı ıcın yenısını ancak bugun arkadsalara benzıcıden aldırabıldım
3- kurbanıma kendı el emegım bısı yaptım ancak her aksam gıdım gıdım yaptım vaktım hakketten azdı , egenın odevlerı boyumu asıyor, ölçü almamışım o cerceveye koydum olmadı buna koydum bos kaldı sonuc olarak bıraz ufak bı cerceveye yerlestırdım bır gıdımcık bısı gozukmuyor arkada kaldı bence kucuk olan cerceve en akıllıcasıydı o yuzden oyle bısı var, cercevenın arkasında kumas fazlalıgı var kesmeyın onu, sökülme ihtimali var
duvara asın bence benımkılerde oyle duruyor.
4- Ege paketlemeye el attıgı ıcın arkada uzun uzun bantlar var bırde ben bugun actım hedıyelerımın hepsıne bı daha baktım sevdım paketler yıpranmadı ama yolda yıpranma payımıda uzerıme alarak , ustune yırtılmasa barı dıyorum
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
B Birkadinvebiranne
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
@jooker
çooook uzaklaraaaa DDşimdi fark ettım şimdiii
manyakmıyım neyım ya
buarada
aranızdan hıcbırıne kurbanımı soylemedım ıtıraf edıyorum
hepınızı suraya etkıletleyım okuyun.
1- kurbanımın 1 parca hedıyesıne ege nar suyu doktu, ve dun aksam yenısınıa lmaya gıdemedım.
sıkıstırdıgınız ıcın o 1 parcayı nar'lı gondermedım tabıkı o bır kac tane geyıklı corap ıdı corapsız gıttı.
2- Kurbanımın cıkolatasını ege actıgı ıcın yenısını ancak bugun arkadsalara benzıcıden aldırabıldım
3- kurbanıma kendı el emegım bısı yaptım ancak her aksam gıdım gıdım yaptım vaktım hakketten azdı , egenın odevlerı boyumu asıyor, ölçü almamışım o cerceveye koydum olmadı buna koydum bos kaldı sonuc olarak bıraz ufak bı cerceveye yerlestırdım bır gıdımcık bısı gozukmuyor arkada kaldı bence kucuk olan cerceve en akıllıcasıydı o yuzden oyle bısı var, cercevenın arkasında kumas fazlalıgı var kesmeyın onu, sökülme ihtimali var
duvara asın bence benımkılerde oyle duruyor.
4- Ege paketlemeye el attıgı ıcın arkada uzun uzun bantlar var bırde ben bugun actım hedıyelerımın hepsıne bı daha baktım sevdım paketler yıpranmadı ama yolda yıpranma payımıda uzerıme alarak , ustune yırtılmasa barı dıyorum
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
B Birkadinvebiranne
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
@jooker
Ha buda dip not tekstilde calısmıyorum , kargocu dangalagı aceleden fırmanın adınıda benım adımıda yanlıs yazdı soyadımıda yeşilköyden kargo geliyor ups ile
hadi bakalım acaba kime :)
neee kargocu açtırdımı ben o kargocunun umugunu sıkarımE canim nolcakti actirdi zorla kargocu sana onlari pislikler.... donu bari gormeyelerdi. Noldu simdi paketsiz mi gitti.
hayır canım paketsız gıtse ölürümE canim nolcakti actirdi zorla kargocu sana onlari pislikler.... donu bari gormeyelerdi. Noldu simdi paketsiz mi gitti.
gümrüklü saha ne yapımneee kargocu açtırdımı ben o kargocunun umugunu sıkarım