- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
hahahahah kız kupeyi nasıl değiştidinFallenAngel fallen bacım
küpeni hafta sonu
hırkanı dun
egenın tshırtı pazar gunu kucuk geldıgı ıcın degıstırdım yesıl ayıcıklı bısey aldımHaberın ola
bızım gıttımız otel bu sene cocuk dostuydu tabı her sene oyle gıttık ama hıc bır zaman cocuk kulubune egeyı bırakamadımGeçen sene eski eşim götürdü Antalya'da 5 yıldızlı otele (Ben ödemedim demek istiyorum)
Yine de bana göre değil.
Öğle yemeği için restorana gitmedik hiç, havuz başında hepsi vardı dediğin gibi.
Kahvaltısında rokfor peyniri vardı, düşün yani.
Ama yine de mutlu olamadım.
Çocuklar çok mutluydu, o ayrı mesele. Çocuk kulubü, havuzbaşı oyunlar, boyamalar, aşçılık, gece olunca animasyon.
canım küpeni hafta sonu taktımhahahahah kız kupeyi nasıl değiştidin
tosuna olmaıdmı yaaa 5,5 yazmışsın ben 5-6 aldım
Aslında enlemeye oluyor ama boydan kısa geldı normalde 5-6 oluyor ama bazende degısıyor 2 ay sonra 6 .yasına gırecek bebıshahahahah kız kupeyi nasıl değiştidin
tosuna olmaıdmı yaaa 5,5 yazmışsın ben 5-6 aldım
:))) heeee canım benımmm güle güle giyyyyyyok
canım küpeni hafta sonu taktım
hırkayıda dundeğiştirmedim onları
benzetmeye gel:))) heeee canım benımmm güle güle giyyyyy
sağlıklaaaaa
sevcan nerde hiç yazmıyor yaaaa
hastamı acaba
Ben otelden cıkmayı sevmıyorumbu arada ben turizm otel işletmeciliği mezunuyum ve 2 sene kadar çalıştım büyük otellerde...
asla ve kataa gitmem..o yemeklerin yapılışını görseniz yanından geçmezsiniz zaten..
ben zaten hep butik otel kafasındayım..güzel temiz odaları olsun oda kahvaltı veya yarım pansiyon olsun seviyorum.ççünkü gezmeyi çok severim.otele tıkılıp ye iç yat sevmiyorum.
bu yüzden inşallah bu sene ayvalık istiyorum..çok severim oraları,çocukken hep ordaydık..erdek,gemliiik,ayvalık gibi yerleri seviyorum..
tövbeeeeebenzetmeye gel
yooo domuz gibi
bakmama gere yokkanikey ve sare kaldı bana alabilecek
kanikey ben değilim dedi ama bilemiyorum.
Sare Lavinya baksana kargon nerede
Ben keyfıme cok duskunum gezemem oylezenginlik kavramı herkeste farklıdır.
akşam yiyecek bir lokma ekmeğim başımda çatım varsa hepsini geçtim
sağlığım varsa en büyük zengin benım...
çünki bende kalp rahatsızlığı var benim en büyük zenginliğim sağlıgım..
büyük oteller konusunda zamanında herşey güzel , bal yiyen baldan bıkıyor
az evvelki yazımda bende büyük otelleri sevmediğimi km yürümek istemdiğimi yazmıştım.
butik otelleri seviyorum hatta bu sene eşime dedimki otel istemiyorum göçebe gibi gezelim dedim.
han olur hamam olur pansiyon olur taş evler olur..
bakmama gere yok
ben sana almadımkanikeyde sana almadı
ben dün geç verdim diye bugün çıkıcak yola
biz onu çekilişten attık haberi yokBu durumda sana kımse almamıs oluyorasmunikal