- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
abla ben tüp bebek yaptırıyorum o yüzden foruma giremiyorum hep dr iş arasında mekik dokuyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla ben tüp bebek yaptırıyorum o yüzden foruma giremiyorum hep dr iş arasında mekik dokuyorum :)
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabla ben tüp bebek yaptırıyorum o yüzden foruma giremiyorum hep dr iş arasında mekik dokuyorum :)
hiç bişiy olmaz korkmaaakargom gıttı
ama cok havaya gıttı
kolıyle almadılar , serbest bolge gumruge tabı oluyor
bı vatan torbasına koydu acaele acele bantaladı gıttı umaırm basına bısı gelmez
hah bende oyleyımgeçmiş olsun cute bilmiyodum ameliyat olduğunu..
ben de süs püs sevsem de gezmeyi daha çok severim..yine de süslenip gezerim ne oalcka ki? bizde de eşim zıttır..börtü böcekten çok korkar o yüzden dağ tepe gezmez..gezse de beni gıcık eder...
yuhhhh ben yılandan başka bişeyden korkmamhah bende oyleyım
gecen senelerde bı gun kelebek gırdı dıye(bıraz buyuktu avuc ıcı kadar) salona 2 gun gırmedım kocamın gelmeısnı bekledım
ayrıca tozda benı rahatsız edıyor ustum basım elım fılan kırlenemezyuhhhh ben yılandan başka bişeyden korkmam
evdeki börtü böceği ben yakalarım(mümkün olduğunca öldürmem tutup atarım dışarı)..hatta geçenlerde annemlerin eve yarasa girmiş,benim herif yarasayla beni odaya kapattı gitti..çekirge var desen 100 mt depar atar..hep bana kalıyor..bir de bahçe katına taşındık iyi mi hahahhah yani iş bana düşüyor yine...hah bende oyleyım
gecen senelerde bı gun kelebek gırdı dıye(bıraz buyuktu avuc ıcı kadar) salona 2 gun gırmedım kocamın gelmeısnı bekledım
evet biz sizin gibilere "kıl" diyoruzayrıca tozda benı rahatsız edıyor ustum basım elım fılan kırlenemez
gıcıgım galıba
neysekı herıfte oyle
cocuklarda körle yatıp şaşı kalkıyorevdeki börtü böceği ben yakalarım(mümkün olduğunca öldürmem tutup atarım dışarı)..hatta geçenlerde annemlerin eve yarasa girmiş,benim herif yarasayla beni odaya kapattı gitti..çekirge var desen 100 mt depar atar..hep bana kalıyor..bir de bahçe katına taşındık iyi mi hahahhah yani iş bana düşüyor yine...
Ya biraz öyle acıkcasıevet biz sizin gibilere "kıl" diyoruz
benim toza alerjim var üstelik ama onu bile kaale almam valla..
siz salon insanlarısınız şekerim
yok ben her sene başkasını yazarım seni yazmamıştım..neydi o kadının nicki dur hatırlarım şimdi..blue_ismyheart gecmıs yıllarda benı en ısınamadıgınızmı en gıcık oldugum uyelerdemı ne oylamıstın
sımdı farklılıklara bakıyorumda genede anlasabılırız
Sonucta zıt kutuplar bırbırını ceker derler
çok geçmiş olsun başkan..evde değil mi şimdi?durumu iyi inşallah..blue_ismyheart evet canım motorla kaza yapmış araba carpmış.
Tabikide Y yesil_zeytin_ e kimse almıyor