Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
kargom gıttı
ama cok havaya gıttı
kolıyle almadılar , serbest bolge gumruge tabı oluyor
bı vatan torbasına koydu acaele acele bantaladı gıttı umaırm basına bısı gelmez

abla ben tüp bebek yaptırıyorum o yüzden foruma giremiyorum hep dr iş arasında mekik dokuyorum :)
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dualarım senınnnleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hadi ya şafiiii ya rahman ya rahim ya hü...
rabbim gönlününü muradını versin...
çok dua edicem sana
özelden gerçek ismini yaz

geçmiş olsun cute bilmiyodum ameliyat olduğunu..
ben de süs püs sevsem de gezmeyi daha çok severim..yine de süslenip gezerim ne oalcka ki? bizde de eşim zıttır..börtü böcekten çok korkar o yüzden dağ tepe gezmez..gezse de beni gıcık eder...
hah bende oyleyım :KK70:
gecen senelerde bı gun kelebek gırdı dıye(bıraz buyuktu avuc ıcı kadar) salona 2 gun gırmedım kocamın gelmeısnı bekledım :KK70:

hah bende oyleyım :KK70:
gecen senelerde bı gun kelebek gırdı dıye(bıraz buyuktu avuc ıcı kadar) salona 2 gun gırmedım kocamın gelmeısnı bekledım :KK70:
evdeki börtü böceği ben yakalarım(mümkün olduğunca öldürmem tutup atarım dışarı)..hatta geçenlerde annemlerin eve yarasa girmiş,benim herif yarasayla beni odaya kapattı gitti..çekirge var desen 100 mt depar atar..hep bana kalıyor..bir de bahçe katına taşındık iyi mi hahahhah yani iş bana düşüyor yine...

evdeki börtü böceği ben yakalarım(mümkün olduğunca öldürmem tutup atarım dışarı)..hatta geçenlerde annemlerin eve yarasa girmiş,benim herif yarasayla beni odaya kapattı gitti..çekirge var desen 100 mt depar atar..hep bana kalıyor..bir de bahçe katına taşındık iyi mi hahahhah yani iş bana düşüyor yine...
cocuklarda körle yatıp şaşı kalkıyor
ege karıncadan bile korkup tıksınıyor :KK70:
Hatta daha gecen gun yemek yıyordu zıpladı anneee bocekkk geldı
varmı ustumde bakım dedım bakıyorum yok nasıl bıseydı dıyorum ucuyordu dıyor
nerede sımdı dedım
uctuuu dıyor
agzını yedıgım evladı

evet biz sizin gibilere "kıl" diyoruz:KK70::KK70:
benim toza alerjim var üstelik ama onu bile kaale almam valla..:KK50:
siz salon insanlarısınız şekerim:21::21:
Ya biraz öyle acıkcası
mesela pikniğe gitmeyi severim ama masalı bi yer olacak
Egede ama aynı ben gıbı yukarıdakı yazıya ıstınaden erıklıden kumsalda ıslak ayakla yapısan kumları def etmek ıcın yanımızda ayrı havlu tasıdık :KK70:

blue_ismyheart blue_ismyheart gecmıs yıllarda benı en ısınamadıgınızmı en gıcık oldugum uyelerdemı ne oylamıstın
sımdı farklılıklara bakıyorumda genede anlasabılırız :KK70:
Sonucta zıt kutuplar bırbırını ceker derler :eek:

blue_ismyheart blue_ismyheart gecmıs yıllarda benı en ısınamadıgınızmı en gıcık oldugum uyelerdemı ne oylamıstın
sımdı farklılıklara bakıyorumda genede anlasabılırız :KK70:
Sonucta zıt kutuplar bırbırını ceker derler :eek:
yok ben her sene başkasını yazarım seni yazmamıştım..neydi o kadının nicki dur hatırlarım şimdi..

X