- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
senin gibi zengin hatuna 5binler 10binler ne desin apla
hatta tek seferde tuttu valla..gördünmü sare bak 3 ay sonra bebiş gelmiş
Bende asla vermem altin mı veriyorlar yemeklerde.israf yazıktır günahtır.1500-2000 liraya bir ay çalişan insaniz biz (eşim ve ben)Yok yani Cute'un gittiğine göre ucuzmuş.
Ben tatil için 11bin TL vermem yani
Büyük konuşmayayım da vermem.
amin hepimizin yavrularına allah sağlık sıhat versin :)Allah uzun ömür versin
kalır kalırrr ben 3 kuruşa çalısıom ama tatile çok lüx gidiyoz vallaBebeğim, ben tatile 5bin 10bin versem param biter, zenginlik mi kalır o zaman
kalır kalırrr ben 3 kuruşa çalısıom ama tatile çok lüx gidiyoz valla
amannnn ölmüycezmi yaaaa
Bende asla vermem altin mı veriyorlar yemeklerde.israf yazıktır günahtır.1500-2000 liraya bir ay çalişan insaniz biz (eşim ve ben)
Ama kaliteli bir otele gittiğinde butun bunlar için yer ve imkan buluyorsun bir kere birden fazla yemek yıyebılecegın alternatıfler oluyor havuzlar bırden fazlaİşte onun için zengin olamıyorsun sen beybisi
Şaka bir yana ben kalabalık otellerde yemek kuyruğuna girmeyi, restorandaki o kalabalığın uğultusunda yemek yemeği sevmiyorum.
Odadan restorana 10 km yol gitmeyi, oradan havuza 5 km gitmeyi sevmiyorum.
Havuz başında cıstak cıstak müziği dinlemeyi, şemmame eşliğinde halay çekenleri seyretmeyi sevmiyorum.
Ruhum yaşlı benim, sakin, az kişili, mümkünse sadece denizi olup havuzu olmayan otelleri seviyorum.
Ben bugun verıcemsaksı değilim bennezaman gelecek kargolarımız
kandıramazsın beni byeBen bugun verıcemkargoyu beklıyorum
aynen asmuuu...ben kime çıktığımı bile bilmiyorum yaaabizim kargolar ne zaman gelecek ya
İşte onun için zengin olamıyorsun sen beybisi
Şaka bir yana ben kalabalık otellerde yemek kuyruğuna girmeyi, restorandaki o kalabalığın uğultusunda yemek yemeği sevmiyorum.
Odadan restorana 10 km yol gitmeyi, oradan havuza 5 km gitmeyi sevmiyorum.
Havuz başında cıstak cıstak müziği dinlemeyi, şemmame eşliğinde halay çekenleri seyretmeyi sevmiyorum.
Ruhum yaşlı benim, sakin, az kişili, mümkünse sadece denizi olup havuzu olmayan otelleri seviyorum.
kuzum sanırım oraya balıklama atlıyorsunAhh tatil muhabbetleri açılmış aralık ayında yapılacak şey mi.o kabak koyundaki tepedeki otelden aşağı Nasıl iniliyor bilen var mı. ben yolları kötü diye okudum korktum. Gerçi Datça palamutbüküne çok kötü diyorlardı mis gibi yapmışlar. Kabak koyu da elden geçmiş midir acep.
benim gönderdiklerim bugün teslim olacakaynen asmuuu...ben kime çıktığımı bile bilmiyorum yaaa
Ama kaliteli bir otele gittiğinde butun bunlar için yer ve imkan buluyorsun bir kere birden fazla yemek yıyebılecegın alternatıfler oluyor havuzlar bırden fazlabızım oda otele cok uzak degıldı fena degıldı uzaklıgı sessız sakındı oglen egeyı perdelerı cekıp uyutabılıyordum mesela tenhaydı
bence hakkını ver bı kere bak bır daha vazgecebılıyormusun
bıızm gırdıgımız havuz ya odanın onundekı havuz oldu oda ege ıcerıde uyurkenYa da ana bına kısmında tenha bır havuzdu hatat cogu kısı kızım ne kadr ıssız orası dıyordu resımlerden oturu ama oyle degıldı cok guzeldı coook
şu listeyi bi yukleyin ben bulucum blue bu kezaynen asmuuu...ben kime çıktığımı bile bilmiyorum yaaa