Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
kalır kalırrr ben 3 kuruşa çalısıom ama tatile çok lüx gidiyoz valla
amannnn ölmüycezmi yaaaa

İşte onun için zengin olamıyorsun sen beybisi

Şaka bir yana ben kalabalık otellerde yemek kuyruğuna girmeyi, restorandaki o kalabalığın uğultusunda yemek yemeği sevmiyorum.
Odadan restorana 10 km yol gitmeyi, oradan havuza 5 km gitmeyi sevmiyorum.
Havuz başında cıstak cıstak müziği dinlemeyi, şemmame eşliğinde halay çekenleri seyretmeyi sevmiyorum.

Ruhum yaşlı benim, sakin, az kişili, mümkünse sadece denizi olup havuzu olmayan otelleri seviyorum.

Ahh tatil muhabbetleri açılmış aralık ayında yapılacak şey mi. o kabak koyundaki tepedeki otelden aşağı Nasıl iniliyor bilen var mı. ben yolları kötü diye okudum korktum. Gerçi Datça palamutbüküne çok kötü diyorlardı mis gibi yapmışlar. Kabak koyu da elden geçmiş midir acep.

Ama kaliteli bir otele gittiğinde butun bunlar için yer ve imkan buluyorsun bir kere birden fazla yemek yıyebılecegın alternatıfler oluyor havuzlar bırden fazla bızım oda otele cok uzak degıldı fena degıldı uzaklıgı sessız sakındı oglen egeyı perdelerı cekıp uyutabılıyordum mesela tenhaydı
bence hakkını ver bı kere bak bır daha vazgecebılıyormusun
bıızm gırdıgımız havuz ya odanın onundekı havuz oldu oda ege ıcerıde uyurken Ya da ana bına kısmında tenha bır havuzdu hatat cogu kısı kızım ne kadr ıssız orası dıyordu resımlerden oturu ama oyle degıldı cok guzeldı coook

zenginlik kavramı herkeste farklıdır.
akşam yiyecek bir lokma ekmeğim başımda çatım varsa hepsini geçtim
sağlığım varsa en büyük zengin benım...
çünki bende kalp rahatsızlığı var benim en büyük zenginliğim sağlıgım..

büyük oteller konusunda zamanında herşey güzel , bal yiyen baldan bıkıyor
az evvelki yazımda bende büyük otelleri sevmediğimi km yürümek istemdiğimi yazmıştım.

butik otelleri seviyorum hatta bu sene eşime dedimki otel istemiyorum göçebe gibi gezelim dedim.

han olur hamam olur pansiyon olur taş evler olur..

kuzum sanırım oraya balıklama atlıyorsun

Geçen sene eski eşim götürdü Antalya'da 5 yıldızlı otele (Ben ödemedim demek istiyorum )
Yine de bana göre değil.

Öğle yemeği için restorana gitmedik hiç, havuz başında hepsi vardı dediğin gibi.
Kahvaltısında rokfor peyniri vardı, düşün yani.
Ama yine de mutlu olamadım.

Çocuklar çok mutluydu, o ayrı mesele. Çocuk kulubü, havuzbaşı oyunlar, boyamalar, aşçılık, gece olunca animasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…