Nısanda aldık agustosta gıttıkCute o otele baktım
4 kişi (annem, ben, 2 çocuk) 11bin küsür yazıyodu
Hemen kapattım sayfayı
kurtaj.Sare hangı yontemle sonlandıracaklar?
Hayırlısı canım.korkma dualarımız seninlekurtaj.
(tüylerim diken diken oluyo adını duyunca)
Balayına gittiğimiz otel cok güzeldi. Gitmek istiyorum ama esim aynı yere gitmiyor mukarnas spa& resort bı bak istersen canımCute o otele baktım
Hemen kapattım sayfayı
Balayına gittiğimiz otel cok güzeldi. Gitmek istiyorum ama esim aynı yere gitmiyor mukarnas spa& resort bı bak istersen canım
bizde balayını orda yaptıkBalayına gittiğimiz otel cok güzeldi. Gitmek istiyorum ama esim aynı yere gitmiyor mukarnas spa& resort bı bak istersen canım
korkma korkma bumuydu dıyeceksınkurtaj.
senin gibi zengin hatuna 5binler 10binler ne desin aplaSizinki ucuzmuş
5000 TL
Cute o otele baktım
Hemen kapattım sayfayı
kurtaj.
ağzımdan aldınsenin gibi zengin hatuna 5binler 10binler ne desin apla
çok geçmiş olsun hiç korkma benimde ilk gebeliğimi sonlandırdılar kalp atışları oluşmamıştı. narkoz vericekler uyanınca ne ağrı ne sızı korkma hiç... çok geçmiş olsun tekrar allah sağlıkla nasip etsin tekrar...kurtaj.
neden öyle olmuş peki bi sebebi varmı? bide nekadar sonra hamile kaldın?çok geçmiş olsun hiç korkma benimde ilk gebeliğimi sonlandırdılar kalp atışları oluşmamıştı. narkoz vericekler uyanınca ne ağrı ne sızı korkma hiç... çok geçmiş olsun tekrar allah sağlıkla nasip etsin tekrar...
hiç bir sebebi yok canım tamamen oluşum esnasındaki bi bozukluk eksiklikle alakalı... kürtajdan sonra 2 ay bebek düşünmeyin dinlendirin kendinizi dedi dr. ilişki değil ama bak bebek yapmayın dedi. 3 ay sonra hamile kaldım oğluma ..neden öyle olmuş peki bi sebebi varmı? bide nekadar sonra hamile kaldın?
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımhiç bir sebebi yok canım tamamen oluşum esnasındaki bi bozukluk eksiklikle alakalı... kürtajdan sonra 2 ay bebek düşünmeyin dinlendirin kendinizi dedi dr. ilişki değil ama bak bebek yapmayın dedi. 3 ay sonra hamile kaldım oğluma ..
gördünmü sare bak 3 ay sonra bebiş gelmişHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
oğlum 5 yaşında olacak martta şimdiki kız :) teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın tez zamanda...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
Biz parasiz oldugumuzdan dandik yerlere gidiyoruz canım en özensiz yerler.o zaman dahada kelepirdi 1800 e gitmiştik millatan önce.Sizinki ucuzmuş
5000 TL
aaaaaa sene kaç?bizim 2008 temmuzbizde balayını orda yaptık
Allah uzun ömür versinoğlum 5 yaşında olacak martta şimdiki kız :) teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın tez zamanda...
Bizim 2013 haziran :)Biz parasiz oldugumuzdan dandik yerlere gidiyoruz canım en özensiz yerler.o zaman dahada kelepirdi 1800 e gitmiştik millatan önce.
aaaaaa sene kaç?bizim 2008 temmuz
Biz parasiz oldugumuzdan dandik yerlere gidiyoruz canım en özensiz yerler.o zaman dahada kelepirdi 1800 e gitmiştik millatan önce.
aaaaaa sene kaç?bizim 2008 temmuz
Anam yeniyöiş daha bizim 2.sezonuydu gittiğimizde cok ilğilenmişlerdi.harika bir tatildiBizim 2013 haziran :)