Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
bu sene büyük bi yer istiyorum kızıma yönelik bakıyorum daha dogrusu gecen sene gittiğimiz yer kücük bir yerdi düşünüyorsan yazarım sana hangisi.
tatlım gecen sene gittiğimiz otel :KK70: çoook büyüktü odadan rest.gitmek için taxi çağıracak konuma geldik.
odadan çıkmaz olduk :S o yuzden bu sene ufak yer istiyorum yürü yürü helak olduk resmen
sevinirim tatlım

benim salon koltuğum bi 3 lü turkuaz bi 3 lü kahve, mobilyalarımda o tonlarda, ben beğenerek yaptırdım. hatta diğer topikte sehpam falan görünüyor :))
sephanı gordumde ınan dedım bu ne nasıl bısey :KK70:
o kadar ılgınc
benımde 3lü mavı olacak
berjerler cıceklı olacak
bakalım nasıl olacak :KK70:

tatlım gecen sene gittiğimiz otel :KK70: çoook büyüktü odadan rest.gitmek için taxi çağıracak konuma geldik.
odadan çıkmaz olduk :S o yuzden bu sene ufak yer istiyorum yürü yürü helak olduk resmen
sevinirim tatlım
bızım bu sene gıttımız yerde oyleydı
bız ana bınada kalmamıstık
su golf arabalarıyla alıyolardı bızı :KK70:ama ben sevmıstım :)

kız bizide aynııııı
o arabalarla aldılar...
özelden yaz nere gittin
Nıye lan :KK70: benım gıttıgım yere kımse gıtmesın dıyemı
bu yaz uzun tatılde belege gıttık
bellıs deluxe hotele gıttık , havuzlu odalarda kaldık ay cokg uzeldı ama cok cabuk gectı
psikolojık bozuluyor donuste

bellıs deluxe hotele gıttık , havuzlu odalarda kaldık ay cokg uzeldı ama cok cabuk gectı
Dönüştemi? kızım biz bu yaz kabak koyunda ağaç evlerde rezervasyon yaptırdık, parayıda verdik, 1 hafta kala eşimin izinler iptal oldu elimizde patladı, gel sor benim psikolojime ne haldeymiş :KK70:

hahahahah manyakkkkk
hiç öyle düşünmedim belki burd paylaşmak istemzsin die dedim
haa yok biz seferihsiara gittik.
benım herif antalya sevmiyor

X