ay ne fenaya otur aglaDönüştemi? kızım biz bu yaz kabak koyunda ağaç evlerde rezervasyon yaptırdık, parayıda verdik, 1 hafta kala eşimin izinler iptal oldu elimizde patladı, gel sor benim psikolojime ne haldeymiş
cok sıcak zaten ınsan sık sık nefes alamıyormus hıssıne kapılıyorhahahahah manyakkkkk
hiç öyle düşünmedim belki burd paylaşmak istemzsin die dedim
haa yok biz seferihsiara gittik.
benım herif antalya sevmiyor
evet o karışıklık zamanında oldu.ay ne fenaya otur agla
su sey ortalık bıraz karısıktı o zaman mı?
bız bus ene saglam tatıle gıttık ya
subatta afyona gıttım termal otele
ramazanda erıklıye gıttık
sonra belek
1 gun evde kalık tekrar erıklı
eylulde gelıboluda kaldık2 gun
cok guzeldı ama guzel para harcadık keske yapmayaydık
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ymetli-hediyeleri.883872/page-3#post-44092934 ahada burda
belki havadan değil denizden gideriz
ay ne fenaya otur agla
su sey ortalık bıraz karısıktı o zaman mı?
bız bus ene saglam tatıle gıttık ya
subatta afyona gıttım termal otele
ramazanda erıklıye gıttık
sonra belek
1 gun evde kalık tekrar erıklı
eylulde gelıboluda kaldık2 gun
cok guzeldı ama guzel para harcadık keske yapmayaydık
Bak bak enfeeeeeeeesgeçen sene bende raştırdım çok duydum ismini :)))) bu sene orayamı gitsek
evet tatlım euphoria resort otel seferihisarcok sıcak zaten ınsan sık sık nefes alamıyormus hıssıne kapılıyor
balayına gıttınız dımı sız
tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dibim düştüBak bak enfeeeeeeees
Elinde kupa olan benimayyyyyy bu senmiisn kedi anası ekleyince ben o sandım :d
hala ödüonmu taksitlerihahahaha
sarecim nasılsın canımm .. bebek nasıl yok inşallah bir kötü durum ..Elinde kupa olan benim
yok canım malesef durumlar kötü, yarın sonlandırıcaz gebeliği.sarecim nasılsın canımm .. bebek nasıl yok inşallah bir kötü durum ..
bende ama malesef değiştiremedim salonumusare bende turkuaz hastasıyım
kendimi okyanusda hissediyorum turkuaz renkş yerde
:)))
kız dogdugundan beri merkez yerde kücük otellere gidiyoruz bu sene büyük bir yer çocuklara yönelik istiyoruz sorun değil yürümek.tatlım gecen sene gittiğimiz otelçoook büyüktü odadan rest.gitmek için taxi çağıracak konuma geldik.
odadan çıkmaz olduk :S o yuzden bu sene ufak yer istiyorum yürü yürü helak olduk resmen
sevinirim tatlım
Pasaport hazır ben almanyada dogdum büyüdümtamam mart 26 için kocayı ikna edersem rezervasyon yaptırcam pasaportu hazırla sende sevcan
bende bendebayılırım kahve turkuaz ikisilineeeeeeeee
hayırlısı olsun kuzum RABBİM gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin..yok canım malesef durumlar kötü, yarın sonlandırıcaz gebeliği.
Amin kakaom allah razı olsunhayırlısı olsun kuzum RABBİM gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin..
Amin kakaom allah razı olsun
Belek taksıdı bu ay bıtıyor erken rez. almıstık fena degıldı fıyatı ama sonradan 1 gun erken gıtmeye karar verdık 800 tl bayıldıkayyyyyy bu senmiisn kedi anası ekleyince ben o sandım :d
hala ödüonmu taksitlerihahahaha