- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
tatlım gecen sene gittiğimiz otelbu sene büyük bi yer istiyorum kızıma yönelik bakıyorum daha dogrusu gecen sene gittiğimiz yer kücük bir yerdi düşünüyorsan yazarım sana hangisi.
kocam duymasınkızım bak seni evi pembiş yapıyosun ama çabuk sıkılırsın söylim
tamam mart 26 için kocayı ikna edersem rezervasyon yaptırcam pasaportu hazırla sende sevcanKız banada anlat bende geliyim peşinden
sephanı gordumde ınan dedım bu ne nasıl bıseybenim salon koltuğum bi 3 lü turkuaz bi 3 lü kahve, mobilyalarımda o tonlarda, ben beğenerek yaptırdım. hatta diğer topikte sehpam falan görünüyor :))
bayılırım kahve turkuaz ikisilineeeeeeeeebenim salon koltuğum bi 3 lü turkuaz bi 3 lü kahve, mobilyalarımda o tonlarda, ben beğenerek yaptırdım. hatta diğer topikte sehpam falan görünüyor :))
yok şaka bi yana çok güze bende contry tarzına bayılıyorum ama insanı çabuk sıkıyor bencekocam duymasın
hani ama ben görmedim hangi topik oooo :))))tamam mart 26 için kocayı ikna edersem rezervasyon yaptırcam pasaportu hazırla sende sevcan
bızım bu sene gıttımız yerde oyleydıtatlım gecen sene gittiğimiz otelçoook büyüktü odadan rest.gitmek için taxi çağıracak konuma geldik.
odadan çıkmaz olduk :S o yuzden bu sene ufak yer istiyorum yürü yürü helak olduk resmen
sevinirim tatlım
kız bizide aynıııııbızım bu sene gıttımız yerde oyleydı
bız ana bınada kalmamıstık
su golf arabalarıyla alıyolardı bızıama ben sevmıstım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ymetli-hediyeleri.883872/page-3#post-44092934 ahada burdahani ama ben görmedim hangi topik oooo :))))
martta yurt dışımı obowwwwwww
ben uçağa binemiremmm kalbim var benım :)
Nıye lankız bizide aynııııı
o arabalarla aldılar...
özelden yaz nere gittin
Dönüştemi? kızım biz bu yaz kabak koyunda ağaç evlerde rezervasyon yaptırdık, parayıda verdik, 1 hafta kala eşimin izinler iptal oldu elimizde patladı, gel sor benim psikolojime ne haldeymişNıye lanbenım gıttıgım yere kımse gıtmesın dıyemı
bu yaz uzun tatılde belege gıttık
bellıs deluxe hotele gıttık , havuzlu odalarda kaldık ay cokg uzeldı ama cok cabuk gectı
psikolojık bozuluyor donuste
Fethiye kabak koyu dünyada göreceğin en güzel yer yaDönüştemi? kızım biz bu yaz kabak koyunda ağaç evlerde rezervasyon yaptırdık, parayıda verdik, 1 hafta kala eşimin izinler iptal oldu elimizde patladı, gel sor benim psikolojime ne haldeymiş
bende çok gitmek istedim, deli gibi araştırdım, parayıda verdim ama gidemedim malesefFethiye kabak koyu dünyada göreceğin en güzel yer yaBen de hiç gitmedim oraya daha bide izmirliyim
hahahahah manyakkkkkNıye lanbenım gıttıgım yere kımse gıtmesın dıyemı
bu yaz uzun tatılde belege gıttık
bellıs deluxe hotele gıttık , havuzlu odalarda kaldık ay cokg uzeldı ama cok cabuk gectı
psikolojık bozuluyor donuste
geçen sene bende raştırdım çok duydum ismini :)))) bu sene orayamı gitsekFethiye kabak koyu dünyada göreceğin en güzel yer yaBen de hiç gitmedim oraya daha bide izmirliyim
Her şeyde bir hayır vardır boş ver para kazanılırbende çok gitmek istedim, deli gibi araştırdım, parayıda verdim ama gidemedim malesef
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhBende bu sene yazın inşallah erkek arkadaşımla yurt dışı gemiyle düşünüyoruz . Kısmetse