- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Napıyorsun gece geceeeValla pes diyorum bi söylemediniz he meraktan catlıycam allahtan az kaldı.pazartesi bendr alırım sanırım kargomu,bakalım kimmiş.brn kurtuldum umarım beğenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıyorsun gece geceeeValla pes diyorum bi söylemediniz he meraktan catlıycam allahtan az kaldı.pazartesi bendr alırım sanırım kargomu,bakalım kimmiş.brn kurtuldum umarım beğenir
Kızımla oturuyoruz akşam ben yemek hazırlarken uyumus birkaç saat şimdide yatmıyor erikli tarcinli çay hazırlıgındayız.sen ne yapıyorsun.konu konu gezmişsin yineNapıyorsun gece geceee
Dada'yı izliyorum. Tel de elimde tabi. bu akşam dehşet başım ağrıdı. Yatamadım da ağrıdan. Dolanıp duruyorum her gece olduğu gibi. :)Kızımla oturuyoruz akşam ben yemek hazırlarken uyumus birkaç saat şimdide yatmıyor erikli tarcinli çay hazırlıgındayız.sen ne yapıyorsun.konu konu gezmişsin yine
Ooooo gece kuşuyuz biz büyük insanın dayanamiyacagı uykusuzluga dayanır benim kızakşam 7 de yattı işte birkaç saat onun eseri şuan oturmamızDada'yı izliyorum. Tel de elimde tabi. bu akşam dehşet başım ağrıdı. Yatamadım da ağrıdan. Dolanıp duruyorum her gece olduğu gibi. :)
Senin kız kalkıyor mu böyle geceleri. :)
Aynen he hafta içi whatsapp da 412 mesaj fln gördüm yani şimdi yok bazen acıp bakıyorumYa kızlar noldu öküz öldü ortaklık bozuldu mu kimse yazmıyor artık. Yoksa haftasonu etkisi mi
Ben yoktum ben....Aynen he hafta içi whatsapp da 412 mesaj fln gördüm yani şimdi yok bazen acıp bakıyorum
Evet ya dönün hepiniz. :) hepiniz kaçak. Gerçi çoğunuz mecburi.Ben yoktum ben....
Tadiniz yoktu
Ayy ben izinli ciktim.Evet ya dönün hepiniz. :) hepiniz kaçak. Gerçi çoğunuz mecburi.
Üzerimde ne vargünaydınnnnn fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hırkanmııııııÜzerimde ne var
Nasılsın merveGünaydıın
canım bişi yapmadık henüz, çarimab tekrar bakacaklar ilerleme yoksa sonlanıcakNasılsın merve
durumlar nasıl? cuma gunu naptınız
bakılıyor çok az yükselme var kesede geriliyormuşKan degerlerıne bakıldımı tekrardan pekı?